Dizi güzel. Konusu 20. yüzyıldayken istemeden zaman yolculuğu ile 18. yüzyıla ışınlanan Claire'ın maceraları Ana konu bu yan konu olarak da İskoçların bağımsızlık mücadelesi İngiltere ile ilişkileri işleniyor. Tam İskoçlar bağımsızlık referandumu yapacaklarken yayına sürülmüştü diziBu dizi hakkında bilgi verebilecek biri var mı iyi midir konusu nedir kimler oynar vs.
Sağol , gerçekten çok ilgimi çekti ve hiçte sıkılmadım.Çok güzel bir diziye başlamışsın @Harunnn60 iyi seyirler
Outlander 1x1
Öncelikle diziye başlama sebebim @destere çok övdüğü içindir.
Diziye gelince ben gerçekten beğendim diziyi. Ve öylede çokta sıkılmadım. Dizi şu anlık onay aldı benden. Bates Motel'in 2.sezonu 1,2 güne biter ondan sonra buna başlarım.😎
İlk 30 dakikada sıkılmadım ama dizi konuya tam giremedi neyse ki Claire zamanda geriye gidince ana konu başladı.
Dizi İngilizlerle- İskoçların savaşını da anlatıyor ayrıca.
Claire İskoçlu bir grubun eline düştü. Ama o grupta yakışıklı çocuk ile aşk yaşayacak şimdiden başladı hatta.
En güzel sahnede Claire'nin diğer adamlardan sağlık malzemeleri isterken adamların o kelimeleri daha önce hiç duymaması. Alkol deyince hemen anladılar.
Dizi bozmaz umarım.
8.5
@yatutarsa @Forumdash @BesaleT
@xemrexxx dizi tam senlik gerçekten neden izlemedin çok şaşırdım. Tarihi dizileri çok seviyorsun çünkü.