Starz Outlander 1. Sezon Yorumları

Amerika'da her yıl düzenlenen, ödüllerin halk tarafından belirlendiği People's Choice Awards, bu yılda sahiplerini buldu. Ünlü simaların katılımıyla gerçekleşen ödül töreninde, "Favori Bilim-Kurgu/Fantastik Televizyon Şovu" dalında aday olan Outlander, ödülü kazandı!

@OzaN @destere @Forumdash

Amerika'da her yıl düzenlenen, ödüllerin halk tarafından belirlendiği People's Choice Awards, bu yılda sahiplerini buldu. Ünlü simaların katılımıyla gerçekleşen ödül töreninde, "Favori Bilim-Kurgu/Fantastik Televizyon Şovu" dalında aday olan Outlander, ödülü kazandı!

@OzaN @destere @Forumdash
claire i tebrik ediyoruz her türlü ödülü hakediyor :) bu dizi nasıl etkinlikte elendi anlayamadım forumda izleyici sayısı az yoksa claire i izleyen başka diziye oy vermez :)

Ilk bölümü @destere nin tavsiyesi üzere izledim. Ortalama bir giris bölümuydü. Konuyu bildiğim için şaşırtan nokta yoktu ama izlerken heyecan verdi tabi.
İlk başlar çok sikiciydi şu papazin yanina gelene kadar baya sıkıldım. Ama daha sonrasında Claire ve Frankin sevismeleri bitince işin içine gizem girince ilgi çekici olmaya başladı. Dans sahnesini özellikle çok beğendim. Fal bakma sahneside ilgi çekiciydi.

2. Bölümde indirmeye bakmaya karar verecek kadar iyiydi ilk bölüm. 6.5/10

Ilk bölümü @destere nin tavsiyesi üzere izledim. Ortalama bir giris bölümuydü. Konuyu bildiğim için şaşırtan nokta yoktu ama izlerken heyecan verdi tabi.
İlk başlar çok sikiciydi şu papazin yanina gelene kadar baya sıkıldım. Ama daha sonrasında Claire ve Frankin sevismeleri bitince işin içine gizem girince ilgi çekici olmaya başladı. Dans sahnesini özellikle çok beğendim. Fal bakma sahneside ilgi çekiciydi.

verdiğin puan batsın:) 6.5 neyin nesi bundan sonra sana dizi önermemde!oldu bir kere bu son önerim :)

zaten sondaki gizem işe girince ikinci bölümü izlemen şart oldu ikinci bölümede 6.5 puan verirsen bundan sonra outlander izleme terket bence :)

ha bu arada bir hafta sonra biz forumda topluca Bates Motel dizisini izleyeceğiz senle, @xemrexxx yi naaaah etiketlerim:)) siz gidin silindirik violayı izleyin :))

ilk bölüm onun tavsiyesi üzere ikinci bölümü de benim tavsiyem üzere izle :Z sonra forumdash ozan falan :X sekiz bölümcük zaten

ilk bölüm onun tavsiyesi üzere ikinci bölümü de benim tavsiyem üzere izle :Z sonra forumdash ozan falan :X sekiz bölümcük zaten
6.5 vermiş ya resmen inadına yapıyor :) marco polo yu izlerken beğenmişti bende dedim @sokak sanati nın dizi alışkanlığı kaliteye yönelmiş dedim? ama bu son zamanlarda batırıyor black sails bile beğenmedi? bundan sonra ona CW dizileri önermek lazım:)

@destere ilk bölüm için İdeal puan bence. İyi dizi ama sıkıldığım sahneleri düşünürsek bence 6.5 iyi.:Â

@yatutarsa kendine niye pay çıkartmaya çalışıyorsun. Zaten 2. Bolumu izleyeceğimı yazmışım. :A

Bu arada forumcaK izleyeceğiz dizi etkinliğine katilmayacagim galiba.:A

@destere ilk bölüm için İdeal puan bence. İyi dizi ama sıkıldığım sahneleri düşünürsek bence 6.5 iyi.:Â

@yatutarsa kendine niye pay çıkartmaya çalışıyorsun. Zaten 2. Bolumu izleyeceğimı yazmışım. :A

mesajının tamamını okumamıştım :A

zaten o diziye çağırmaya niyetimizde yok:)

hahahha ayy allahım yarabbim yaaa sen öldürüceksin bir gün beni sevişerek izliyoruz demek ne demek bee görende birşey sanacak :F:F:F
orda demek istedimki yani severek izlemenin daha coşkulu haliyle izliyoruz z. nation ı yani o derece etkileniyoruz ki izlerken elimiz ayağımız karışıyor birbirine :)) yanlış anlama hemen :)

ama dün ilk bölümüne baktım bates motel in harikaydı:) sen şimdi böyle yan çiziyorsunda gizlice izleyeceğine eminim :)

ayy zaten hep ben yanlış anlıyorum sen melek gibisin maşallah :F:F:F
ama çiğdem , sen yokken gül gibi dizimiz z. nation u @yatutarsa nerdeyse karalayacaktı :) kahramanlar gibi savundum dizimizi tek başına :)) böyle bir kalite abidesini eleştirmeye yeltenmesi bile beni çıldırttı resmen :)))

İzle izle ilerleyen bölümler daha da iyi. :)