aaaa @Harunnn60 😱😱😱😱😱5x9
Kötü, çok çok kötü bir bölümdü. Bölümü izlerken yaşama isteğimi kaybedip bunalıma girdim resmen. Yine süre doldurmak için gereksiz yere uzatılmış saçma sapan şeylerle doldurulmuş bomboş bir dizi. Dizi son birkaç sezondur zaten tamamen Türk dizisi mantığıyla gidiyor. Tek düşünceleri süre doldurup daha fazla para kazanmak. İlginç olan ise Amerikalıların hala bu diziyi reyting şampiyonu yapması. Gerçi biz de hala izliyoruz bırakamıyoruz da neyse.
Tamam ölen karakterleri görmek güzeldi de tüm bölümü buna ayırmak saçmalık.
Tyreese sevdiğim bir karakterdi ama öldüğüne sevindim çektiğimiz işkencenin bitmesi açısından.
Bu sezonun en kötü bölümü:
4/10
Haksızlık yapmışsın resmen çok ağır eleştiri yapmışsın5x9
Kötü, çok çok kötü bir bölümdü. Bölümü izlerken yaşama isteğimi kaybedip bunalıma girdim resmen. Yine süre doldurmak için gereksiz yere uzatılmış saçma sapan şeylerle doldurulmuş bomboş bir dizi. Dizi son birkaç sezondur zaten tamamen Türk dizisi mantığıyla gidiyor. Tek düşünceleri süre doldurup daha fazla para kazanmak. İlginç olan ise Amerikalıların hala bu diziyi reyting şampiyonu yapması. Gerçi biz de hala izliyoruz bırakamıyoruz da neyse.
Tamam ölen karakterleri görmek güzeldi de tüm bölümü buna ayırmak saçmalık.
Tyreese sevdiğim bir karakterdi ama öldüğüne sevindim çektiğimiz işkencenin bitmesi açısından.
Bu sezonun en kötü bölümü:
4/10
Gördüm bence bu bölüm iyiydi 😉
Bence siz haksızlık yapmışsınız beğenerek nesini beğendiniz bu bölümün.Haksızlık yapmışsın resmen çok ağır eleştiri yapmışsın
Gördüm bence bu bölüm iyiydi 😉
bu sezon en tartışılan sezonu ilk 4 sezonun altında olduğu için oyüzden ayrı düştük cnmBana çok ilginç geldi bu kadar zıt yorumlar hiç okumamıştım bir kesim çok beğenmiş bir kesim hiç beğenmemiş, ilginç.
Ben diziyi bırakalı çok oldu bilemiyorum ama bu kadar zıt yorum aynı bölüm için ilginç geldi.bu sezon en tartışılan sezonu ilk 4 sezonun altında olduğu için oyüzden ayrı düştük cnm
bizz harika başladık diyoruz @OzaN diğer taraftan en kötü bölüm diyip herşeyin içine ediyor nasıl ayrı düşmeyelim cnm hahahaBen diziyi bırakalı çok oldu bilemiyorum ama bu kadar zıt yorum aynı bölüm için ilginç geldi.
Sosyal medya da sevilmiş , burada da yüzde olarak hesaplarsak beğeni daha yüksek çıkıyorBence siz haksızlık yapmışsınız beğenerek nesini beğendiniz bu bölümün.
geçen yılda böyle bir olay olmuştu @OzaN ve birkaç kişi beğenmiyordu bölümü , @Çiğdem- , @destere, ben ve birkaç kişi beğeniyorduk daha sonra tam zıttı oluyordu bu sefer Ozan demişti "ya bende yanlışlık var ya sizde diyordu"Bana çok ilginç geldi bu kadar zıt yorumlar hiç okumamıştım bir kesim çok beğenmiş bir kesim hiç beğenmemiş, ilginç.
cnmmm benimm türk dizilere olan tavrım yabancı dizilerde @OzaN için geçerliSosyal medya da sevilmiş , burada da yüzde olarak hesaplarsak beğeni daha yüksek çıkıyor
geçen yılda böyle bir olay olmuştu @OzaN ve birkaç kişi beğenmiyordu bölümü , @Çiğdem- , @destere, ben ve birkaç kişi beğeniyorduk daha sonra tam zıttı oluyordu bu sefer Ozan demişti "ya bende yanlışlık var ya sizde diyordu"
Evet senn Türk dizileri baya eleştiriyorsun aramızda en az eleştiren @destere bence adam beğenmese bile beğenmiş numarasi yapıyor ki millet de izlesin diye
@OzaN a TWD izlemek yasaklanmalı ya da bu dizinin herhangi bir bölümüne 7 puandan aşağı verenleri bu sayfaya almamak lazım, kaçak girenleri banlamak lazımbizz harika başladık diyoruz @OzaN diğer taraftan en kötü bölüm diyip herşeyin içine ediyor nasıl ayrı düşmeyelim cnm hahaha
bence twd nin en kötü bölümü 8 puanlıktır , ama bu 5x9. bölüm 9 puanlıktıEvet senn Türk dizileri baya eleştiriyorsun aramızda en az eleştiren @destere bence adam beğenmese bile beğenmiş numarasi yapıyor ki millet de izlesin diye
destere kadar başına talih kuşu konsun emi )hahahah @destere kadın görmesi yetiyor cnm izlediği diziye 10 puan vermesine
bizde yanlışlık yok @OzaN gidip üç sinema izliyor üstüste tam baş ağrısı diş ağrısı başlamışken üstüne twd izleyeyim diyor o kafayla zaten bişey anlayamazki TWD yi mutlu mesut ve sessiz sakin bir ortamda izlemek lazımki hakkını veresinSosyal medya da sevilmiş , burada da yüzde olarak hesaplarsak beğeni daha yüksek çıkıyor
geçen yılda böyle bir olay olmuştu @OzaN ve birkaç kişi beğenmiyordu bölümü , @Çiğdem- , @destere, ben ve birkaç kişi beğeniyorduk daha sonra tam zıttı oluyordu bu sefer Ozan demişti "ya bende yanlışlık var ya sizde diyordu"
Gayet de iyi bir ortamda izledim ama diziyi izlerken baş ağrısı yaptı. Zaten yalnız değilim izleyenlerin yarısı beğenmemiş. @cevaa falan da 7 vermiş ama tepkiden korktu herhalde yoksa 7 çıkmaz bu bölüme. Bizde neyse o.@OzaN a TWD izlemek yasaklanmalı ya da bu dizinin herhangi bir bölümüne 7 puandan aşağı verenleri bu sayfaya almamak lazım, kaçak girenleri banlamak lazım
bence twd nin en kötü bölümü 8 puanlıktır , ama bu 5x9. bölüm 9 puanlıktı
destere kadar başına talih kuşu konsun emi )
bizde yanlışlık yok @OzaN gidip üç sinema izliyor üstüste tam baş ağrısı diş ağrısı başlamışken üstüne twd izleyeyim diyor o kafayla zaten bişey anlayamazki TWD yi mutlu mesut ve sessiz sakin bir ortamda izlemek lazımki hakkını veresin