FF 2015 Yeni Tasarım Beta Sürümü Yayında!

@OzaN inanamadım gözlerime :( :(

jL1yaL.jpg

@yatutarsa @mrt-06

Çok bir değişiklik yok aslında mesaj kutusu butonlarında. Sadece renkleri değişti bir de birbirlerine yakınlaştılar biraz. :) Boşluğu birazcık arttırabilirim belki. :)

Ben şahsen mavi tonunu beğendim çok açık bir mavi değil zaten yine koyu tonları ağırlıkta. :)

Özel mesaj kutusunda ne sorun var ki?

Konuyu açan kişinin altta kalmasına zamanla alışılır. Yalnız özellikle benzer konu önerisi yapılamayan başlıklarda biraz tuhaf kaldığı doğru. :)

Reklamlar bir yerde olmak zorunda. Konunun daha güzel gözükmesi için daha az dikkat çekici yere koydum. Bakalım reklam yerleri gelir durumuna göre değişebilir. Sonuçta reklam koyma amacımız güzel durması değil. :):)

Özel Mesajlarda sayfa dümdüz. Görsel olarak göstereyim

Adsız.png

Eskiden nasıl 24 saat bile olmadan unuttum ama daha güzeldi sanki.:F Yani Mesajlar arasında bir sınır, belirginlik vardı.

Mavi tonu sanki biraz daha koyulaştırdın ilk başta daha açıktı.(b) Şuan gözüm daha alıştığındanda olabilir.

Reklam şeyi konusunda denileceği demişsin. Zaten mesajlar arasınaçıbuğu koymadan önce çok çirkindi. Şuan biraz daha iyi.:X

Özel Mesajlarda sayfa dümdüz. Görsel olarak göstereyim

Ekli dosyayı görüntüle 43125

Eskiden nasıl 24 saat bile olmadan unuttum ama daha güzeldi sanki.:F Yani Mesajlar arasında bir sınır, belirginlik vardı.

Mavi tonu sanki biraz daha koyulaştırdın ilk başta daha açıktı.(b) Şuan gözüm daha alıştığındanda olabilir.

Reklam şeyi konusunda denileceği demişsin. Zaten mesajlar arasınaçıbuğu koymadan önce çok çirkindi. Şuan biraz daha iyi.:X
Hiçbir şey değiştirmedim ben, alışmaya başladığındandır. :D

Bir çizgi çekeriz gerekirse oraya da ya sorun değil. :D

Yeni tema güzel olmuş, ben beğendim. Zamanla alışırız gibi. Ama üst taraftaki logoyu hiç sevemedim. Logodaki yıldızlar arasında çok keskin renk geçiti olduğu için sanki elle çekilmiş gibi duruyor. Bence ya tamamen değişmesi ve ya daha uyumlu renklerde olması lazım.

Gayet hoş olmuş eskisinden daha güzel olmuş. :) Sabahtan beri ismim geçmdi. :(

Temanın özellikle rengi çok güzel. Diğer eksikliklerde gün geçtikçe tamamlanacaktır. Şuan logo gözüme fazlasıyla çarpıyor. :)