FF 2015 Yeni Tasarım Beta Sürümü Yayında!

Benim için tek eksik şu özel mesajlar arası çizgi gibi birşeyin olmaması. :(
Çok boş duruyor. :(
O da tamamdır. :)

Bu arada beğenmeyen arkadaşlar lütfen söylesinler hangi noktları beğenmediklerini. Sadece "beğenmedim", "çok kötü olmuş" gibi yorumlar hiçbir şey ifade etmiyor. Eski temaya dönmek sadece geçici bir çözüm olur sizler için, eninde sonunda herkesin bu temayı kullanması gerekecek. :)

Bu arada beğenmeyen arkadaşlar lütfen söylesinler hangi noktları beğenmediklerini. Sadece "beğenmedim", "çok kötü olmuş" gibi yorumlar hiçbir şey ifade etmiyor. Eski temaya dönmek sadece geçici bir çözüm olur sizler için, eninde sonunda herkesin bu temayı kullanması gerekecek. :)
Admin şu konuyu açan isim çok tuhaf durmuş tek başına altta. :(
Onu da eskisi gibi yana bir yere sığdıramaz mıyız? :)

Üstteki yazı tipini (Anasayfa - Forumlar - Medya) değiştirdim şimdi nasıl olmuş? @batuhankaralar @BesaleT @ozgur2113
Mobilde en son baktığımda -2 saat once - konular çok kötü gozukuyodu hani misal reyting sayfasindayim konular dizili ama yanlarinda kocaman resimler vardı konudaki resimler. O resimler kaldirilirsa super olur :)

Mobilde bakmadım, bakmam lazım. :)
708f221ac5d9f03a04232d01c0e2354f.jpg

Misal bu resimdeki resimler çok kötü gorunuyorlar :)

rengini beğenmedim admin çok çocuksu göze batan ve rahatsız eden bi renk olmuş
konuların yanındaki resimler olmamış yer kaplıyor göze batıyor
değiştirecekmisin yok eee :)

@OzaN üst kısımda olmuş, eline sağlık. :X

Birşey soracağım birde konuların altında hani kaç ziyaretçi bakıyor, kaç üye bakıyor ya orada sorun var galiba. :(

rengini beğenmedim admin çok çocuksu göze batan ve rahatsız eden bi renk olmuş
konuların yanındaki resimler olmamış yer kaplıyor göze batıyor
değiştirecekmisin yok eee :)
Rengin çocuksusu mu olur. Facebook'un rengine benzetmiş bazı arkadaşlar. Çok kullanılan normal bir renk. Diğeri çok soluk bir renkti, bu renk daha dinamik bir renk. :)

Konuların yanındaki resimler olması gereken bir yenilikti zamanla sistem oturunca alışırsınız. (Yalnız çözünürlüğün düşükse kapladığı yer biraz fazla oluyor, düşük çözünürlük için güncelleme yapacağım)

Farklı renk alternatifleri sunabilirim ama söz vermeyim. :):)

@OzaN üst kısımda olmuş, eline sağlık. :X

Birşey soracağım birde konuların altında hani kaç ziyaretçi bakıyor, kaç üye bakıyor ya orada sorun var galiba. :(
Sorun değildi özellikti aslında ama gereksiz olmuş, kapattım. :)

Normalde insanların beğenmemesi, benim beğenmem gerekmiyor muydu? Niye tersi söz konusu? :(

Normalde insanların beğenmemesi, benim beğenmem gerekmiyor muydu? Niye tersi söz konusu? :(
İtiraf etmek gerekirse benim de tam içime sinmedi bu tasarım. Aslında hedeflediğimi tam anlamıyla tasarıma dökemedim, çok eksik kaldı. Yine de eski tasarıma göre ilerleme oldu. Zamanla tasarımda yeni güncellemeler gelecek. :)

İtiraf etmek gerekirse benim de tam içime sinmedi bu tasarım. Aslında hedeflediğimi tam anlamıyla tasarıma dökemedim, çok eksik kaldı. Yine de eski tasarıma göre ilerleme oldu. Zamanla tasarımda yeni güncellemeler gelecek. :)
Ben de alışmaya çalışıyorum kaç gündür. Ama her girişimde 'n'oluyoruz?' oluyorum yani. Renk biraz fazla canlı, ama rahatsız etmiyor.
Ayrıca üst kısımın beyaz olması hatalı gibi bir izlenim veriyor (sanki sayfa tam yüklenmemiş gibi.) Her seferinde gözüme batıyor..

Şu lacivert kısmın üst ve altındaki 2-3 piksellik beyaz çizgi de sanki bi sorun gibi, hoş olmamış.
H7FUhlK.png
Ayrıca yazı tipi o kadar da iyi değil ve yazı çok büyük. Sağdaki simgeler ve yazı büyük olduğu için keskin değil. Fazla büyük, kenarları tırtıklı. Gözüme takılıyor.
Sevmem tırtıkları :D

Bi de bu tip gradyanlar mı kaldı ya? :( Çok basit olmuş. Ben ilk defa interneti kullanmadan önce bitmişti bu tip tasarım. :( Profildeki sekmeler de öyle.
gXP3ZR9.png

Alt kısım hala eskisi gibi.
Eski temanın renkleri değiştirilerek yapıldığı için garip duruyor. Tanımlayamadım.
Bi de Forum Anasayfasındaki forum başlıkları lacivert dışında bi renk olsa daha iyi olur.