BesaleT
Emekli
+1.Tema Vbulletin'e benzemiş, renkli olması iyi olmuş. Belki navbar'ın fontunda ve puntosunda biraz değişiklik yapılabilir, orası çok basit duruyor.
+1.Tema Vbulletin'e benzemiş, renkli olması iyi olmuş. Belki navbar'ın fontunda ve puntosunda biraz değişiklik yapılabilir, orası çok basit duruyor.
Yenilikler her zaman en yeni temaya göre yapılır, alışmaya bakın. Tavsiye etmem eski temada kalmanızı.@OzaN birşey soracağım, 2014 temasına geçiş yaptım şimdi böyle kalsam olur mu yani bir sorun olmaz değil mi?
Haftaya geçeceğim bende, geri kalmayalım tabiki.Yenilikler her zaman en yeni temaya göre yapılır, alışmaya bakın. Tavsiye etmem eski temada kalmanızı.
Sen çok görünüyosun.
Admin bu arada şu sabit konuların durumu çok iyi olmuş. Küçültmüş haliyle daha iyi olmuş, tam oturmuş orası.Üstteki yazı tipini (Anasayfa - Forumlar - Medya) değiştirdim şimdi nasıl olmuş? @batuhankaralar @BesaleT @ozgur2113
Yeni mesajlar kısmındaki sabitler kötü duruyor, orayı da düzeltirsem iyi olacak.Admin bu arada şu sabit konuların durumu çok iyi olmuş. Küçültmüş haliyle daha iyi olmuş, tam oturmuş orası.
Benim için tek eksik şu özel mesajlar arası çizgi gibi birşeyin olmaması.Yeni mesajlar kısmındaki sabitler kötü duruyor, orayı da düzeltirsem iyi olacak.
Eskisine göre daha iyi olmuş biraz da boyutlarını küçültsen tamamdrı sanki.Üstteki yazı tipini (Anasayfa - Forumlar - Medya) değiştirdim şimdi nasıl olmuş? @batuhankaralar @BesaleT @ozgur2113
Foruma her girdiğimde ilk seni görüyorum