- Reaksiyon puanı
- 50,397
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Üst kısım beyaz benim de içime sinmedi, daha önce de söyleyen oldu zaten ama başka bir alternatif bulamadım. Denediğim birkaç şey çok kötü durdu...Ben de alışmaya çalışıyorum kaç gündür. Ama her girişimde 'n'oluyoruz?' oluyorum yani. Renk biraz fazla canlı, ama rahatsız etmiyor.
Ayrıca üst kısımın beyaz olması hatalı gibi bir izlenim veriyor (sanki sayfa tam yüklenmemiş gibi.) Her seferinde gözüme batıyor..
Şu lacivert kısmın üst ve altındaki 2-3 piksellik beyaz çizgi de sanki bi sorun gibi, hoş olmamış.Ayrıca yazı tipi o kadar da iyi değil ve yazı çok büyük. Sağdaki simgeler ve yazı büyük olduğu için keskin değil. Fazla büyük, kenarları tırtıklı. Gözüme takılıyor.
Sevmem tırtıkları
Bi de bu tip gradyanlar mı kaldı ya? Çok basit olmuş. Ben ilk defa interneti kullanmadan önce bitmişti bu tip tasarım. Profildeki sekmeler de öyle.
Alt kısım hala eskisi gibi.
Eski temanın renkleri değiştirilerek yapıldığı için garip duruyor. Tanımlayamadım.
Bi de Forum Anasayfasındaki forum başlıkları lacivert dışında bi renk olsa daha iyi olur.
Üst çubuktaki yazıların büyük olduğuna katılmıyorum. Yeni trend üst tarafın biraz daha büyük olması yönünde hatta ortalamaya göre küçük bile şu an bizim.
Tek tip gradyan derken neyi kastettin tam olarak?
Birkaç gün sonra bazı kısımlara güncelleme yapmaya çalışacağım söylediğin kısımları da dikkate alacağım.