FF 2015 Yeni Tasarım Beta Sürümü Yayında!

Ben de alışmaya çalışıyorum kaç gündür. Ama her girişimde 'n'oluyoruz?' oluyorum yani. Renk biraz fazla canlı, ama rahatsız etmiyor.
Ayrıca üst kısımın beyaz olması hatalı gibi bir izlenim veriyor (sanki sayfa tam yüklenmemiş gibi.) Her seferinde gözüme batıyor..

Şu lacivert kısmın üst ve altındaki 2-3 piksellik beyaz çizgi de sanki bi sorun gibi, hoş olmamış.
H7FUhlK.png
Ayrıca yazı tipi o kadar da iyi değil ve yazı çok büyük. Sağdaki simgeler ve yazı büyük olduğu için keskin değil. Fazla büyük, kenarları tırtıklı. Gözüme takılıyor.
Sevmem tırtıkları :D

Bi de bu tip gradyanlar mı kaldı ya? :( Çok basit olmuş. Ben ilk defa interneti kullanmadan önce bitmişti bu tip tasarım. :( Profildeki sekmeler de öyle.
gXP3ZR9.png

Alt kısım hala eskisi gibi.
Eski temanın renkleri değiştirilerek yapıldığı için garip duruyor. Tanımlayamadım.
Bi de Forum Anasayfasındaki forum başlıkları lacivert dışında bi renk olsa daha iyi olur.
Üst kısım beyaz benim de içime sinmedi, daha önce de söyleyen oldu zaten ama başka bir alternatif bulamadım. Denediğim birkaç şey çok kötü durdu...

Üst çubuktaki yazıların büyük olduğuna katılmıyorum. Yeni trend üst tarafın biraz daha büyük olması yönünde hatta ortalamaya göre küçük bile şu an bizim. :)

Tek tip gradyan derken neyi kastettin tam olarak?

Birkaç gün sonra bazı kısımlara güncelleme yapmaya çalışacağım söylediğin kısımları da dikkate alacağım. :)

Üst kısım beyaz benim de içime sinmedi, daha önce de söyleyen oldu zaten ama başka bir alternatif bulamadım. Denediğim birkaç şey çok kötü durdu...

Üst çubuktaki yazıların büyük olduğuna katılmıyorum. Yeni trend üst tarafın biraz daha büyük olması yönünde hatta ortalamaya göre küçük bile şu an bizim. :)

Tek tip gradyan derken neyi kastettin tam olarak?

Birkaç gün sonra bazı kısımlara güncelleme yapmaya çalışacağım söylediğin kısımları da dikkate alacağım. :)
Anladım.

Tek tip diye bi şey dememişimki. O kısmın arka planı gradyan olmasın, tek renk olsa daha hoş olur.

Bi de küçük bi ayrıntı; O sekmelerin köşeleri yuvarlak. Köşeli olsa daha iyi sanki. Ama o kadar da önemli değil.

Millet tasarımı kurcalamaya başladım geri dönüş yaparsanız birlikte şekillendiririz. :)

Üst menüdeki yeni renk nasıl olmuş? :) Eskisi daha mı iyiydi?

Yeni renk fena değil @OzaN, ama ben bir şey diyeceğim. Şimdi yorum yapıyorum, ama onu düzenlemem gerektiğinde imleci alt kısımda dolaştırıyorum. Onun görünmesi için sayfayı yeniden yüklemem gerekiyor. Aynı şey bazen konularda da olabiliyor. Bu yüzden buna da bir şey yapılabilir belki. :)

Yeni renk fena değil @OzaN, ama ben bir şey diyeceğim. Şimdi yorum yapıyorum, ama onu düzenlemem gerektiğinde imleci alt kısımda dolaştırıyorum. Onun görünmesi için sayfayı yeniden yüklemem gerekiyor. Aynı şey bazen konularda da olabiliyor. Bu yüzden buna da bir şey yapılabilir belki. :)
Bakacağım ona da. :)

Biraz daha değişiklikler yaptım, yorum bekliyorum herkesten. :):)

Çok daha iyi olmuş bence koyu lacivert.

Panel sabit olunca da iyi olmuş ama en üstte de pek olmuyor sanki. Eski hali de kaydırmaya başladığındaki o geçişi hoş değildi. Bu hali daha iyi yine de.

Allah aşkına şurayı da değiştir :D
IMbyy2E.png

Çok daha iyi olmuş bence koyu lacivert.

Panel sabit olunca da iyi olmuş ama en üstte de pek olmuyor sanki. Eski hali de kaydırmaya başladığındaki o geçişi hoş değildi. Bu hali daha iyi yine de.

Allah aşkına şurayı da değiştir :D
IMbyy2E.png
Geçici olarak oraya da bir şeyler yaptım. :D

Hallettim o işi de. :)

Tabletten giriyorum şu anda. Alt kısıma bir tık yapınca çıkıyordu, ama bir şey olmuyor bu sefer. Acaba yanlışlıkla bir şey olmuş olabilir mi? :) @OzaN

Alışmak uzun sürdü ama üzerinden zaman geçince insan alışıyor. :)

Bir ara bahsettiğim yönetimsel sorun çözülmüş gibi, iyi oldu. @OzaN