RüzgarGülü
Favori Üye
Yeni temada üst kısımda herkese teşekkür ediyor benim ismim yokBana anlatsana neden bekliyorsun
Yeni temada üst kısımda herkese teşekkür ediyor benim ismim yokBana anlatsana neden bekliyorsun
Mesajı yeni gönderdiğinde çıkmıyor, sayfayı yenilemek gerekiyor. Şu an en önemli eksiklerden.Rica ederim Kaan'ım.
@OzaN eline sağlık şuanlık sevdim gibi ama mesajımı düzenleme butonu nerede onu bulamadım ya da yine körlüğüm tuttu.
O zaman bana hiç teşekkür etmemistir @OzaNYeni temada üst kısımda herkese teşekkür ediyor benim ismim yok
Cidden böyle mi yaziyor
Halledilir umarım. Bildirim gelince Facebook'daki gibi sekmede bildirim sayısı yazıyor o hoşuma gitti.Mesajı yeni gönderdiğinde çıkmıyor, sayfayı yenilemek gerekiyor. Şu an en önemli eksiklerden.
Haha. En azından ismin geçmiş bana o da yok.
Çok bir değişiklik yok aslında mesaj kutusu butonlarında. Sadece renkleri değişti bir de birbirlerine yakınlaştılar biraz. Boşluğu birazcık arttırabilirim belki.
Ben şahsen mavi tonunu beğendim çok açık bir mavi değil zaten yine koyu tonları ağırlıkta.
Özel mesaj kutusunda ne sorun var ki?
Konuyu açan kişinin altta kalmasına zamanla alışılır. Yalnız özellikle benzer konu önerisi yapılamayan başlıklarda biraz tuhaf kaldığı doğru.
Reklamlar bir yerde olmak zorunda. Konunun daha güzel gözükmesi için daha az dikkat çekici yere koydum. Bakalım reklam yerleri gelir durumuna göre değişebilir. Sonuçta reklam koyma amacımız güzel durması değil.
Hiçbir şey değiştirmedim ben, alışmaya başladığındandır.Özel Mesajlarda sayfa dümdüz. Görsel olarak göstereyim
Ekli dosyayı görüntüle 43125
Eskiden nasıl 24 saat bile olmadan unuttum ama daha güzeldi sanki. Yani Mesajlar arasında bir sınır, belirginlik vardı.
Mavi tonu sanki biraz daha koyulaştırdın ilk başta daha açıktı. Şuan gözüm daha alıştığındanda olabilir.
Reklam şeyi konusunda denileceği demişsin. Zaten mesajlar arasınaçıbuğu koymadan önce çok çirkindi. Şuan biraz daha iyi.
Halledilir umarım. Bildirim gelince Facebook'daki gibi sekmede bildirim sayısı yazıyor o hoşuma gitti.
Haha. En azından ismin geçmiş bana o da yok.
Aaa ben onu begenmemistim en begendigim 1 numaraydi2.numara yıldızlı olan