Ağzın bal damlıyor aga.dizinin tutmasını bekliyorum , benim iddiam ab gurubunda total de de birinciliğe çıkacağı
Kop gel Diriliş'ten Poyraz'adiziyi ilk kez şimdi izliyorum. burçin ile ilker'in uyumu çok iyi. sahnelerinide çok beğendim. küçük çocuk olağanüstü yetenekli , çokta tatlı. dizi beni kendine çekti aksiyon yönüde var
, romantik komedide mevcut yani fragmanlarda gördüğüm kadarıyla.tam benlikmiş dizi izlerim artık.
EvetBaşlayacak az kaldı.
Süpermiş hoşgeldin aramıza.![]()
Bilemeyeceğim.Evetpoyraz o adami öldürmez bence 😱
aga şimdi dizi hak ediyor yani şu ana kadar bence çok iyi geldi ilerisi içinde senaryo ışık veriyor , birde kanal d diziyi bu kadar geç başlatmasaydı iyi olurduAğzın bal damlıyor aga.![]()
hop orda dur.
aynısını bende düşünmedim değil , olabilirBu Mümtaz amirde var bir numara bence Poyraz'ın hapse girmesinde onun parmağı var. Şimdi de kendi amaçları için kullanacak onu. Çok mu şüpheci yaklaştım acaba![]()
Aynen Diriliş'ten önce başlatsaydı 2. bölümden tavan yapmıştı dizi.aga şimdi dizi hak ediyor yani şu ana kadar bence çok iyi geldi ilerisi içinde senaryo ışık veriyor , birde kanal d diziyi bu kadar geç başlatmasaydı iyi olurdu
Bugün izledikten sonra haftaya Diriliş'e dönemezsin umarım.hop orda dur.normalde dirilişi izlerdim ama evdekiler kpa izliyor kpa bugün olmayıncada poyraz'ı açtım.
![]()
Aga güven vermiyor o Mümtaz, pis kokular alıyorum.aynısını bende düşünmedim değil , olabilir![]()
haftaya kpa var.
Seni şuanlık almayalım Cengiz Bey.Buyur beni topla,1 reyting anında gider![]()
Gelsinde izlemesede olur.Kayıp ve Merhamet'in, yani sevdiği 2 dizinin oyuncuları Poyraz'da başrol, izleyebilirdi ama Gültepe ve Hicran yüzünden Kanal D izleyeceğini sanmıyorum bu sezon.![]()
Bu kpacılar da çok inatçı oluyorlar zaten neyse uğraşamam senle.haftaya kpa var.dirilişle poyraz'i netten izlicem.
![]()