Aynen ya gözümde tütüyor gardaşım benim, yokluğu cidden çok zor.Gelsinde izlemesede olur.
Bir an hiç gelmeyecek sanıyorum..
Aynen ya gözümde tütüyor gardaşım benim, yokluğu cidden çok zor.Gelsinde izlemesede olur.
Bir an hiç gelmeyecek sanıyorum..
uğraş ya sorularım olucak size ilk 2 bölümü izlemedim ben.Bu kpacılar da çok inatçı oluyorlar zaten neyse uğraşamam senle.
Tamamdır, reklam aralarında cevaplarız, hala bir umut var gibi.uğraş ya sorularım olucak size ilk 2 bölümü izlemedim ben.
ya da yarın ilk 2 bölümü izleyip sonra 3. bölümümü izlesem? mafya olayları falanda var anlamam şimdi birşey heyecanı olmaz.Tamamdır, reklam aralarında cevaplarız, hala bir umut var gibi.
Aslında sadece mafyadan oluşmuyor. Aşk, macera ve biraz komedi de var.ya da yarın ilk 2 bölümü izleyip sonra 3. bölümümü izlesem? mafya olayları falanda var anlamam şimdi birşey heyecanı olmaz.
Aynen en iyisi öyle yap sen o zaman. İlk 2 bölüm, özellikle 2.bölüm akıyor zaten ne olduğunu anlamadan bitirirsin.ya da yarın ilk 2 bölümü izleyip sonra 3. bölümümü izlesem? mafya olayları falanda var anlamam şimdi birşey heyecanı olmaz.
Hadi canım sen Yılanların Öcü konusuna.Dizi süper Kanal D'nin logosu da çok yakışıyor dizinin üstüne.
Tamam sadece yazmak istemiştim içimde kalmasın dedim.Aynen en iyisi öyle yap sen o zaman. İlk 2 bölüm, özellikle 2.bölüm akıyor zaten ne olduğunu anlamadan bitirirsin.
Hadi canım sen Yılanların Öcü konusuna.
Aynen, çok sevimli. Emir Berke, çok "overrated" bir isim.Küçük Nazif (Ataberk Mutlu) daha 10 yaşında olmasına rağmen çok iyi rol yapıyor Diğeriyle karşılaştırılamaz bile