Poyraz Karayel - Genel Sohbet Konusu

Bölüm yine harikaydı, geçen haftakı bölüm süperdi, bu bölüm geçen haftanın da 1 tık üstündeydi. İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu gerçekten çok yakıştılar, müthiş bir uyum yakaladılar. Poyraz'ın aşk muhabbeti süperdi. :D

Ayşegül'ün Bahri'nin kızı olduğunu öğrendi, napacak bakalım bundan sonra asıl Ayşegül, Poyraz'ın babasının yanında çalıştığını öğrenince napacak o merak konusu. :D Gerçi Ayşegül gidiyor haftaya fragman da çok iyiydi ama gitmez tabii. :D

Dizide baya tesadüfi durumlar var anlat anlat bitmez o da ayrı bir dikkat çekici nokta. :D

Gelecek bölümü bekliyoruz merakla. :)

Bölüm yine harikaydı, geçen haftakı bölüm süperdi, bu bölüm geçen haftanın da 1 tık üstündeydi. İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu gerçekten çok yakıştılar, müthiş bir uyum yakaladılar. Poyraz'ın aşk muhabbeti süperdi. :D

Ayşegül'ün Bahri'nin kızı olduğunu öğrendi, napacak bakalım bundan sonra asıl Ayşegül, Poyraz'ın babasının yanında çalıştığını öğrenince napacak o merak konusu. :D Gerçi Ayşegül gidiyor haftaya fragman da çok iyiydi ama gitmez tabii. :D

Dizide baya tesadüfi durumlar var anlat anlat bitmez o da ayrı bir dikkat çekici nokta. :D

Gelecek bölümü bekliyoruz merakla. :)
+1 :)

Bölüm çok güzeldi resmen hayran kaldım, eğer Kara Para Aşk sıkma moduna geçerse buna bakacağım. Ayşegül bakalım İngiltere'ye gidecek mi :)

Noldu uzun yorum yapmak zor mu geldi :A

Neyse laf ettiğin Kanal D'yi paşa paşa izlersin işte böyle. :A
Şimdilik üşeniyorum, belki daha sonra. :A

Hem Kanal D haricinde bir kanalda olsa da ilgimi çekerdi. Tabii bir de dizisizlik meselem var. Bu yüzden Beş Kardeş, Serçe Sarayı, Aşk Yeniden ve Racon gibi dizilere hemen saldırmayı düşünüyorum. :X

10897743_859070180782096_1015639719466078646_n.jpg

Dün başım çok ağrıyordu yorum konusuna gelecek halim yoktu. :(

Bölüm yine müthişti. Soluksuz izledim. Sezonun en iyi dizisi bence. Hem aksiyon, hem komedi, hem aşk. :bhr:

Özellikle Burçin ve İlker sahneleri müthiş. Kendini izlettiriyor oralar ve sesli gülüyorum. :D Burçin'in mimikler. :bhr:

Kanal D'nin reklam düzeni gerçektende iyi olmuş. Dizi jenerik sonrası reklama girdi daha sonra bir de bitene yakın girdi yanlış hatırlamıyorsam. Reytingler baya yükselecek bence bu hafta. :Z

Fragmanda bomba yalnız. :D Özellikle sonu neydi öyle, ağzım açık kaldı? 😱

@-KADİR- Diriliş dururken Poyraz da neymiş :T:
aga ben dediğim gibi diriliş i bıraktım, beni biliyorsun dizi izlemem poyraz ı da izlemiyorum ama yeni bir dizi olduğu için takip ediyorum gerçekten çok iyi bir iş çıkarmışlar; heyecan , komedi, aşk, aksiyon hepsinden var ilker kaleli ile burçin terzioğlu uyumu ise çok iyi bu dizi izlenir aga 🙂

aga ben dediğim gibi diriliş i bıraktım, beni biliyorsun dizi izlemem poyraz ı da izlemiyorum ama yeni bir dizi olduğu için takip ediyorum gerçekten çok iyi bir iş çıkarmışlar; heyecan , komedi, aşk, aksiyon hepsinden var ilker kaleli ile burçin terzioğlu uyumu ise çok iyi bu dizi izlenir aga 🙂
Duy @Maskeli Fedai duy. :A :Z

Diriliş daha kaliteli ama :A savaş sahneleri yabancı dizi kalitesinde