Ağzın bal damlıyor aga.dizinin tutmasını bekliyorum , benim iddiam ab gurubunda total de de birinciliğe çıkacağı
Kop gel Diriliş'ten Poyraz'a @Maskeli Fedaidiziyi ilk kez şimdi izliyorum. burçin ile ilker'in uyumu çok iyi. sahnelerinide çok beğendim. küçük çocuk olağanüstü yetenekli , çokta tatlı. dizi beni kendine çekti aksiyon yönüde var
, romantik komedide mevcut yani fragmanlarda gördüğüm kadarıyla. tam benlikmiş dizi izlerim artık.
Evet poyraz o adami öldürmez bence 😱Başlayacak az kaldı.
Süpermiş hoşgeldin aramıza.
Bilemeyeceğim.Evet poyraz o adami öldürmez bence 😱
aga şimdi dizi hak ediyor yani şu ana kadar bence çok iyi geldi ilerisi içinde senaryo ışık veriyor , birde kanal d diziyi bu kadar geç başlatmasaydı iyi olurduAğzın bal damlıyor aga.
hop orda dur. normalde dirilişi izlerdim ama evdekiler kpa izliyor kpa bugün olmayıncada poyraz'ı açtım.Kop gel Diriliş'ten Poyraz'a @Maskeli Fedai
aynısını bende düşünmedim değil , olabilirBu Mümtaz amirde var bir numara bence Poyraz'ın hapse girmesinde onun parmağı var. Şimdi de kendi amaçları için kullanacak onu. Çok mu şüpheci yaklaştım acaba
Aynen Diriliş'ten önce başlatsaydı 2. bölümden tavan yapmıştı dizi.aga şimdi dizi hak ediyor yani şu ana kadar bence çok iyi geldi ilerisi içinde senaryo ışık veriyor , birde kanal d diziyi bu kadar geç başlatmasaydı iyi olurdu
Bugün izledikten sonra haftaya Diriliş'e dönemezsin umarım. Bir izleyici bir izleyicidir @mrt-06hop orda dur. normalde dirilişi izlerdim ama evdekiler kpa izliyor kpa bugün olmayıncada poyraz'ı açtım.
Aga güven vermiyor o Mümtaz, pis kokular alıyorum.aynısını bende düşünmedim değil , olabilir
haftaya kpa var. dirilişle poyraz'i netten izlicem.Bugün izledikten sonra haftaya Diriliş'e dönemezsin umarım. Bir izleyici bir izleyicidir @mrt-06
Seni şuanlık almayalım Cengiz Bey.Buyur beni topla,1 reyting anında gider
Gelsinde izlemesede olur.Kayıp ve Merhamet'in, yani sevdiği 2 dizinin oyuncuları Poyraz'da başrol, izleyebilirdi ama Gültepe ve Hicran yüzünden Kanal D izleyeceğini sanmıyorum bu sezon.
Bu kpacılar da çok inatçı oluyorlar zaten neyse uğraşamam senle.haftaya kpa var. dirilişle poyraz'i netten izlicem.