Ödül vermeye geldi.bazılarında tek aday var bazılarında bir kaç aday saydım, saydıklarımdan hangisi kazanırsa farketmez hepside değerli oyuncular
lupita niye geziniyor ortalıkta kızı sevemedim bir türlü
Şu an canlı yayındaki kadın Masters of Sex'deki Margaret değil mi?Şu sıralar avatarımda konukluk eden J.K. Simmons konuşmasını dinleyince ödülü hak ettiğini bir kez daha gördüm.
Friends'de gördüğüm için baya kilo almış gibi geldi bana.Jennifer Aniston ve The Leftovers'ta başrol oynayan eşi Justin bişeyler.
Evet o. Mom'da başrol (yardımcı olarak geçiyor törenlerde)Şu an canlı yayındaki kadın Masters of Sex'deki Margaret değil mi?
Bu fotoğrafta bana da öyle geldi.Friends'de gördüğüm için baya kilo almış gibi geldi bana.
Buldum. Allison Janney. Baya genç gösteriyor. 😱Evet o. Mom'da başrol (yardımcı olarak geçiyor törenlerde)
aday göstermemişlerki kadın boşuna bekliyor oralarda )Boyhood'u sevsem de Patricia'ya çok gıcık oluyorum. İnşallah kazanamaz da şok yaşar itici kadın.
Anna Faris gözüktü @destere
Ricky Gervais'in yerine gözlükleri katılmış.
Ödül verecekti galiba o da.aday göstermemişlerki kadın boşuna bekliyor oralarda )
O berbat kıyafetle geleceğine gelmese de olurmuş.
niyeki çiçekçi kızlara benziyor çok doğal durmuş yalnız şalvarı eksikO berbat kıyafetle geleceğine gelmese de olurmuş.
@sürgünüm ün tıkla dediği yere tıkla yukarda bir yerdeydi )bu yayının donmayanı ve altyazılısı yok mu