Aynen o Frank reyis, Zoe Barnes'in arkadan şekline bakmıştı hatırladın mı?
3 te başliyi dimi şimdi ben gideyim bir bölüm friday izliyimilk videoda tipsiz bir kadın ödül almaya gidiyor glee den ikinci videoda dop ödül almış
üçüncü video da ben kazanandan çok january jones a baktım) kadın burda harika duruyor, @Harunnn60 un günahını almışız o kırmızılar ne güzel yakışıyor kadına ))
günaydın ben de tam gitmek üzereydim sabah saat 05 te belli olur ödül alanlar
Hasta ettin beni bu gece. O dizideki sahne zaten. Dikkatli bakarsan iç çamaşırı gözüküyor Zoe Barnes'in.dizide bayağı yakından bakmıştı burda neyi merak etmişki
nerden izliyorsun şu an bende link açılmadı
Hasta ettin beni bu gece. O dizideki sahne zaten. Dikkatli bakarsan iç çamaşırı gözüküyor Zoe Barnes'in.
Jamie Dornan namıdiğer Paul Spector.
3'te başlar hemen 5'ten sonra kaçabilirsin çünkü orada Boyhood ve House of Cards'ın şovu başlayacak galiba.ilk videoda tipsiz bir kadın ödül almaya gidiyor glee den ikinci videoda dop ödül almış
üçüncü video da ben kazanandan çok january jones a baktım) kadın burda harika duruyor, @Harunnn60 un günahını almışız o kırmızılar ne güzel yakışıyor kadına ))
günaydın ben de tam gitmek üzereydim sabah saat 05 te belli olur ödül alanlar
ben çoktan terkederdimde dizilerde ödül törenindeymiş onların hatrına beklemek lazım ama yinede pek uyku izin vermeyecek gibi3'te başlar hemen 5'ten sonra kaçabilirsin çünkü orada Boyhood ve House of Cards'ın şovu başlayacak galiba.
Oscar'a benim gibi yap istersen 1-2 saatlik uyku bile daha dinç olmayı sağlıyor.ben çoktan terkederdimde dizilerde ödül törenindeymiş onların hatrına beklemek lazım ama yinede pek uyku izin vermeyecek gibi
Bir adaya indir.en iyi dizide
the affair
downton abbey
game of thrones
en iyi erkek oyuncuda
clive owen
dominic west
en iyi kadın oyuncuda
ruth wilson
claire danes
en iyi komedide
orange is the new black
en iyi komedi erkek oyuncuda
william h. macy
en iyi komedi kadın oyuncuda
taylor schiling (anna faris i aday göstermeyenler utansın )
mini dizi erkek oyuncuda
billy bob thornton
matthew mccanoaughey ,,
mini dizi kadın oyuncuda
frances mcdormand
yardımcı erkek oyuncuda
jon voight
richard jenkins i aradım bulamadım onun yerine bill murray ı aday gösterenleri kınıyorum
aslında richard jenkins en iyi erkek oyuncuda aday gösterilmeliydi ?
yardımcı kadın oyuncuda
tabiki, alison janney (bonnie) kazanırsa mutlu olurum anna farisi aday göstermeyenlerede kapak olur
joanne frogat (downton un anna sı ) oda kazanırsa süper olur
benim adaylarım bunlar nolur nolmaz ilerleyen saatlerde uykuya dalarsam kalbim bu isimlerden yana demedi demeyin )
@OzaN @sürgünüm @xemrexxx @gundix123
Ekranı genişletmezsen en güzel link bu bence. Şimdiye kadar hiç donma da yapmadı. TıklaŞimdiii en güzel link hangisi gençler.
Bir adaya indir.
Sakalına kurban.