haketti alison janney veya anna(joanne frogat ) olsun diyordum anna olması daha güzel oldu kadının sevincini görmedinmi nerdeyse onunla birlikte ben ağlayacaktımbizim anna ödülü kaptı![]()
haketti alison janney veya anna(joanne frogat ) olsun diyordum anna olması daha güzel oldu kadının sevincini görmedinmi nerdeyse onunla birlikte ben ağlayacaktımbizim anna ödülü kaptı![]()
çok çekmişti downtonda iyi oldu bu ödülhaketti alison janney veya anna(joanne frogat ) olsun diyordum anna olması daha güzel oldu kadının sevincini görmedinmi nerdeyse onunla birlikte ben ağlayacaktım![]()
Kadın zaten şaşırdı bi o bile inanamadı başta.haketti alison janney veya anna(joanne frogat ) olsun diyordum anna olması daha güzel oldu kadının sevincini görmedinmi nerdeyse onunla birlikte ben ağlayacaktım![]()
topal kocasının sevinçten dibi düşmüştürçok çekmişti downtonda iyi oldu bu ödül![]()
viola teyze ödülü alınca napacan bakalımüstüste harika sonuçlar geliyor)
lopez hiç gitmeseydi keşkeÖdülü verecek olan Jennifer Lopez mi.![]()
zaten onun ödülü kesin başka bir alternatif yokyou have globes too
viola teyze ödülü alınca napacan bakalım![]()
Ben actorde True Detective alır diyordum ama Fargo onu da kaptı.Fargo'nun 2'de 2 yapışına cidden çok şaşırdım. Ben ikisini de True Detective alır diyordum.![]()