Keith Long
Favori Üye
Rıza Baba Kurtlar vadisi hakkında iyi konuşmamış hasım olduk onunla@RüzgarGülü arka sokaklarda Rıza baba Mesut‘un ve Hüsnünün tutuklanması
Türkiyedeki bir davaya gönderme @RüzgarGülü @xemrexxx @12.Adam
------
@ömer karataş
------
@Angelica
Format değiştirdi diye o zaman Ki konusu mafyaya yakınken çok Siyasi oldu diyip ayrıldıRıza Baba Kurtlar vadisi hakkında iyi konuşmamış hasım olduk onunla
Pompy Reis güzel yorumladin konuyu ama bu Rıza Babanın doğru soyledigini teyit etmez. O kadar emek verdiğin dizi kendisi rolü bitince yolundan şaştı demek farklı.Format değiştirdi diye o zaman Ki konusu mafyaya yakınken çok Siyasi oldu diyip ayrıldı
Arka sokaklar halkın gözü tarafından işliyor siyasi konuyu
kurtlar vadisi devlet gözüyle
------
@RüzgarGülü
Tefonun kim olduğunu anladın mı hangi davadan 7 nartotik şube polisi tutuklandı müdürüyle beraber @RüzgarGülüPompy Reis güzel yorumladin konuyu ama bu Rıza Babanın doğru soyledigini teyit etmez. O kadar emek verdiğin dizi kendisi rolü bitince yolundan şaştı demek farklı.
Neyse Arka Sokaklar da konuyu güzel işliyor haklısın.
Çok eski değil diye hatırlıyorum ama tam çıkaramadım sahneyi izlemedim çünküTefonun kim olduğunu anladın mı hangi davadan 7 nartotik şube polisi tutuklandı müdürüyle beraber @RüzgarGülü
7 polis gerçek hayattat tutuklandı uyuşturucu çetesi peşinden gittiği için tutuklandıÇok eski değil diye hatırlıyorum ama tam çıkaramadım sahneyi izlemedim çünkü