Vatan sevgisi uğruna yatmadığı terörist kalmadı.O berbat kıyafetle geleceğine gelmese de olurmuş.
Vatan sevgisi uğruna yatmadığı terörist kalmadı.O berbat kıyafetle geleceğine gelmese de olurmuş.
bnm flash player sürüm eeskiymiş diyo .ssniyeki çiçekçi kızlara benziyor çok doğal durmuş yalnız şalvarı eksik
@sürgünüm ün tıkla dediği yere tıkla yukarda bir yerdeydi )
senin kendinin son kullanma tarihi geçmiş bence kendini yenilebnm flash player sürüm eeskiymiş diyo .ss
Olive Kitteridge ödül alır bu gece.olive teyze frances mcdormand) tüm desteğim seninle )
senin kendinin son kullanma tarihi geçmiş bence kendini yenile
boyhooda laf attılar başta sen beğenmişsindir totoş olarak o filmiolive teyze frances mcdormand) tüm desteğim seninle )
senin kendinin son kullanma tarihi geçmiş bence kendini yenile
almazsa zaten tüm ödül töreni fiyasko demektir ondan başka mini dizide doru dürüst kadın oyuncu yokOlive Kitteridge ödül alır bu gece.
günün kazanamayanı olacak )boyhooda laf attılar başta sen beğenmişsindir totoş olarak o filmi
Aynen zaten bazı espriler kaçıyor üstüne de donunca komple kayıp.Sürekli donuyor.
biişey aldı ama ne ödülü ben kaçırdım orayıamca aldı ödülü
bizim anna ödülü kaptıbiişey aldı ama ne ödülü ben kaçırdım orayı
Seni erken göndermemek istiyorlar herhalde. Bu ödülün şerefine iki saat kalmayı garantilemişsindir.heyyoooo anna kazandı ))
umarım bir an önce diziler aradan çıkar zaten fimleden umudum yokSeni erken göndermemek istiyorlar herhalde. Bu ödülün şerefine iki saat kalmayı garantilemişsindir.