Ödül vermeye geldi.bazılarında tek aday var bazılarında bir kaç aday saydım, saydıklarımdan hangisi kazanırsa farketmez hepside değerli oyuncular
lupita niye geziniyor ortalıktakızı sevemedim bir türlü
![]()
Şu an canlı yayındaki kadın Masters of Sex'deki Margaret değil mi?Şu sıralar avatarımda konukluk eden J.K. Simmons konuşmasını dinleyince ödülü hak ettiğini bir kez daha gördüm.![]()
Friends'de gördüğüm için baya kilo almış gibi geldi bana.Jennifer Aniston ve The Leftovers'ta başrol oynayan eşi Justin bişeyler.
![]()
Evet o.Şu an canlı yayındaki kadın Masters of Sex'deki Margaret değil mi?
Bu fotoğrafta bana da öyle geldi.Friends'de gördüğüm için baya kilo almış gibi geldi bana.![]()
Buldum. Allison Janney. Baya genç gösteriyor. 😱Evet o.Mom'da başrol (yardımcı olarak geçiyor törenlerde)
aday göstermemişlerki kadın boşuna bekliyor oralardaBoyhood'u sevsem de Patricia'ya çok gıcık oluyorum. İnşallah kazanamaz da şok yaşar itici kadın.
Anna Faris gözüktü @destere
Ricky Gervais'in yerine gözlükleri katılmış.![]()
Ödül verecekti galiba o da.aday göstermemişlerki kadın boşuna bekliyor oralarda)
O berbat kıyafetle geleceğine gelmese de olurmuş.
niyeki çiçekçi kızlara benziyor çok doğal durmuşO berbat kıyafetle geleceğine gelmese de olurmuş.![]()
@sürgünüm ün tıkla dediği yere tıkla yukarda bir yerdeydibu yayının donmayanı ve altyazılısı yok mu![]()