Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

ben yatmadan izlemene sevindim cnm 🙂🙂🙂
ayoll sen diğerlerini boş verrr fantastik diyince bu dizi gelir cnm 😉😉😉
sen yine çok etkilenmemiş gibi görünüyorsun ben ilk izlediğimde 1-2 gün etkisinden çıkamadım korkudan daha çok insanı çok etkiliyor mesala aynaya geçip o sözleri söylemeyi cesaret edemedim 10 yıl geçti hala söylemedim o sözleri nolur nolmaz diye cnm:F
dean karakteri oturunca dahada cesur davranısları olucak mesala 10.sezonda şuan polat alemdar gibi dean cnm :F:F:F sırrı ailesiyle ilgili birşeydi ama sen zamanı gelince öğren ben söylersem anlamı kalmaz cnm 🙂🙂🙂
bu bölümle birlikte diğer bölümler hep yaratıklar çok dha zorlu olucak ilk 4 bölüme göre düşük olmucak cnm 😉😉😉
Bir bölüm daha izleyecektim aslında da tabletimin şarjı bitti. :( Boşverdim valla bu ayarda giderse her daim izlerim isterse 1000 bölüm olsun. :)

Yok ben de durdurup su içmeye indim bizim antrede ayna var koşa koşa çıktım hiç bakmadan. :F Ama ben bir film izlemiştim ismi "Aynalar" aynı bu konu işleniyordu o çok daha korkunçtu izlemeni tavsiye ederim eğer korku seviyorsan o filmden sonra aynalardan uzak duruyordum şimdilerde yendim bu korkuyu ama diziyle yeniden başlayacak. :(

Düşünsene gece kalkıp aynaya bakarak 3 defa "Glory Marry" diyorum gözlerim çıkılıyor. Takarım ben de buna şimdi. :F :(

He bu ipucu yetti, düşündüm ne gibi bir sırrı olabilir diye aklıma değişik değişik şeyler geldi gece gece. :A

Ben en çok 2. sezonu merak ediyorum sen bayağı övdün şeytanlar, cadılar bela olacak hepsi diyordun. :Z Dean Polat oluyorsa Sam Baron olur o zaman. :F :F

Bir bölüm daha izleyecektim aslında da tabletimin şarjı bitti. :( Boşverdim valla bu ayarda giderse her daim izlerim isterse 1000 bölüm olsun. :)

Yok ben de durdurup su içmeye indim bizim antrede ayna var koşa koşa çıktım hiç bakmadan. :F Ama ben bir film izlemiştim ismi "Aynalar" aynı bu konu işleniyordu o çok daha korkunçtu izlemeni tavsiye ederim eğer korku seviyorsan o filmden sonra aynalardan uzak duruyordum şimdilerde yendim bu korkuyu ama diziyle yeniden başlayacak. :(

Düşünsene gece kalkıp aynaya bakarak 3 defa "Glory Marry" diyorum gözlerim çıkılıyor. Takarım ben de buna şimdi. :F :(

He bu ipucu yetti, düşündüm ne gibi bir sırrı olabilir diye aklıma değişik değişik şeyler geldi gece gece. :A

Ben en çok 2. sezonu merak ediyorum sen bayağı övdün şeytanlar, cadılar bela olacak hepsi diyordun. :Z Dean Polat oluyorsa Sam Baron olur o zaman. :F :F
hahahaha ayy gece gece kırıze girdim sayende aynadan kaçman harika:F:F
filmi izlemem ben tam korku izleyemiyorum cnm içinde fantastik barındırması gerekiyor🙂
ben 10 yıl olmuş o cümleyi hala ayna karşısında söylemedim neme lzım ya aynadakı çiğdem o lafı duyunca kımırdamadan durursa ben hareket ederken o etmezse haha cnaım çıkar korkudan kana gerek yok :F:F:F şeytan olayı aslında ilk sezon bitmeden ortaya çıkıcak cnm deanın annesinin katili zaten güçlü bir şeytan onla yolları keşisicek ilk sezonda🙂

hahahaha ayy gece gece kırıze girdim sayende aynadan kaçman harika:F:F
filmi izlemem ben tam korku izleyemiyorum cnm içinde fantastik barındırması gerekiyor🙂
ben 10 yıl olmuş o cümleyi hala ayna karşısında söylemedim neme lzım ya aynadakı çiğdem o lafı duyunca kımırdamadan durursa ben hareket ederken o etmezse haha cnaım çıkar korkudan kana gerek yok :F:F:F şeytan olayı aslında ilk sezon bitmeden ortaya çıkıcak cnm deanın annesinin katili zaten güçlü bir şeytan onla yolları keşisicek ilk sezonda🙂
Zaten küçükten beri o aynayı sevmem içimden aynaya uçan tekme atmak geliyor ama annem de bana uçan tekme atar herhalde. :F Ahaha. :F En azından aynaya bakabiliyorsun o kadar ilerlememiş bu korkun. :D Of yanlız cidden çok korkunç be aslında böyle bir şey gerçek olsa sevmediğin insanlardan bu yolla kurtulursun temiz cinayet. :A

Benim en korktuğum cindir. :( Şeytan neyse de. .ss Hadi ya biran önce gelmem lazım o bölümlere. :-(

THE WALKİNG DEAD 2. SEZON 1. BÖLÜM

Muhteşem bir bölümdü. Ya da ne zamandır izlemiyorum bana çok güzel geldi. :D Orasını bilemem ama ilk sezon ilk bölüm gibi güzeldi bu bölüm. :bhr: Özlemişim dizimi. Diğer bölüme geçelim. :Z

THE WALKİNG DEAD 2. SEZON 2. VE 3. BÖLÜM

Özlemişim ha cidden. :D 2. Bölüm çok iyiydi, baya aksiyon hareket vardı. 3. Bölüm sıkıcıydı ama sonda şok oldum. Shane'den böyle bir hareket aslında şaşmamak lazım. Neyse güzel iki bölüm daha. 4. Bölüme geçelim. :X

@Çiğdem- bu supernatural gercekten super 3. Bolumdeyim neler neler oldu saol bunuda onerdigin için :love1:

Supernatural 1x6

Oldukça güzel, heyecanlı bir bölüm oldu yine. :)

Her serefinde kurtuluyor bu ikili, hiç hapise girmeyecekler mi? :F @Çiğdem- Dean bu sefer totoyu kaptırdı dedim ama son anda kurtuldu, insan bedenine bürünen hayaletle iyi başa çıktılar. :D Güzel bölüm oldu ama babaları ve Sam'in sevgilisi hakkında bir gelişme göremedik yine. :)

Supernatural 1x6

Her serefinde kurtuluyor bu ikili, hiç hapise girmeyecekler mi? :F @Çiğdem- Dean bu sefer totoyu kaptırdı dedim ama son anda kurtuldu, insan bedenine bürünen hayaletle iyi başa çıktılar. :D Güzel bölüm oldu ama babaları ve Sam'in sevgilisi hakkında bir gelişme göremedik yine. :)
@Çiğdem- bu supernatural gercekten super 3. Bolumdeyim neler neler oldu saol bunuda onerdigin için :love1:
2 bölümmü izledin @cookies izlediğin bölümlerim yorum yapsana burada 🙂🙂🙂

@mrt-06
cnm o şekil değiştirendi süpernaturalda bazen ortaya çıkıyor şekil değiştirenler 🙂🙂🙂 babası konusuna daha var ileride o cnm 🙂🙂🙂

@mrt-06
cnm o şekil değiştirendi süpernaturalda bazen ortaya çıkıyor şekil değiştirenler 🙂🙂🙂 babası konusuna daha var ileride o cnm 🙂🙂🙂
çiğdem supernatural bende izledim süper ya dean süper

Supernatural 1x6

7.bölüm çok daha heyecanlı cnm o yaratıcı dediğim yaratıklardan birisi olucak şuana akdar izlediğin en iyi bölüm 5.bölümdü bence şimdi en iyi 2.izlediğin bölüm olucak 7.bölüm çok heyecanlı bir bölüm 🙂🙂🙂

@mrt-06
4. Bolumu bitirmeme az kaldi :)
Yorum yapcak ne var kız iste tek yorum yapacağım sey : Bunlarin babasi ne kadan gezme meraklisiymis be bi yerindr durmiyi ilk bölüm beyazlar icindeki kadin , 2. Bölüm orman yaratığı 3. Bölüm bir ruhla uğraştilar ama şunu soylemeliyimki bu 3 bolumdede oynayan kadinlarin hepsi ayni ayol hep ayni tip Kıvırcık saclar ayni yüz tipi falan :X
Ve hepside bizim kardeslere sarktilar bence :X

4. Bolumu bitirmeme az kaldi :)
Yorum yapcak ne var kız iste tek yorum yapacağım sey : Bunlarin babasi ne kadan gezme meraklisiymis be bi yerindr durmiyi ilk bölüm beyazlar icindeki kadin , 2. Bölüm orman yaratığı 3. Bölüm bir ruhla uğraştilar ama şunu soylemeliyimki bu 3 bolumdede oynayan kadinlarin hepsi ayni ayol hep ayni tip Kıvırcık saclar ayni yüz tipi falan :X
Ve hepside bizim kardeslere sarktilar bence :X
5.bölüm en korkuncu cnm süpernatural tarihinin en korkunc bölümlerinden @mrt-06 izledi o kurtuldu bakalım sen napıcaksın :F:F:F