Bir bölüm daha izleyecektim aslında da tabletimin şarjı bitti. Boşverdim valla bu ayarda giderse her daim izlerim isterse 1000 bölüm olsun.ben yatmadan izlemene sevindim cnm 🙂🙂🙂
ayoll sen diğerlerini boş verrr fantastik diyince bu dizi gelir cnm 😉😉😉
sen yine çok etkilenmemiş gibi görünüyorsun ben ilk izlediğimde 1-2 gün etkisinden çıkamadım korkudan daha çok insanı çok etkiliyor mesala aynaya geçip o sözleri söylemeyi cesaret edemedim 10 yıl geçti hala söylemedim o sözleri nolur nolmaz diye cnm
bu bölümle birlikte diğer bölümler hep yaratıklar çok dha zorlu olucak ilk 4 bölüme göre düşük olmucak cnm 😉😉😉dean karakteri oturunca dahada cesur davranısları olucak mesala 10.sezonda şuan polat alemdar gibi dean cnm sırrı ailesiyle ilgili birşeydi ama sen zamanı gelince öğren ben söylersem anlamı kalmaz cnm 🙂🙂🙂
Yok ben de durdurup su içmeye indim bizim antrede ayna var koşa koşa çıktım hiç bakmadan. Ama ben bir film izlemiştim ismi "Aynalar" aynı bu konu işleniyordu o çok daha korkunçtu izlemeni tavsiye ederim eğer korku seviyorsan o filmden sonra aynalardan uzak duruyordum şimdilerde yendim bu korkuyu ama diziyle yeniden başlayacak.
Düşünsene gece kalkıp aynaya bakarak 3 defa "Glory Marry" diyorum gözlerim çıkılıyor. Takarım ben de buna şimdi.
He bu ipucu yetti, düşündüm ne gibi bir sırrı olabilir diye aklıma değişik değişik şeyler geldi gece gece.
Ben en çok 2. sezonu merak ediyorum sen bayağı övdün şeytanlar, cadılar bela olacak hepsi diyordun. Dean Polat oluyorsa Sam Baron olur o zaman.