Beşiktaş fenere kaos virüsü bulaştırdı
@Yakamoz-Asi
Bu iṣ ancak GS'ye yarar
Beşiktaş fenere kaos virüsü bulaştırdı
@Yakamoz-Asi
Stada inerler Fenerbahçe taraftarıBu iṣ ancak GS'ye yarar
Stada inerler Fenerbahçe taraftarı
Hataya puan kaybında
Ahmet ketenci istifa ettiHer ṣey mümkün
Ahmet ketenci istifa etti
Galiba başkanlığa aday
Başakşehirin eski yönetiminde üyeydiİyi olur mu sence?
Başakşehirin eski yönetiminde üyeydi
Stresli değilim ki uyuyordum.Sabah oldu stresini atamadı daha @12.Adam
Tipik benim İrlandalı arkadaşım gibi Onunda tuttuğu takım 2009 dan beri şampiyon olamıyor ama kız güzel @Yakamoz-AsiTam böyle aha @12.Adam cok sevecek bu kizi diyecektim, direkten döndü
Sadık diyor ya ,eğer öyleyse biziz ama yollu ise o zaman ötekisi oluyor Beşiktaş için birşey demiyorum.Tam böyle aha @12.Adam cok sevecek bu kizi diyecektim, direkten döndü
Tipik benim İrlandalı arkadaşım gibi Onunda tuttuğu takım 2009 dan beri şampiyon olamıyor ama kız güzel @Yakamoz-Asi
Sadık diyor ya ,eğer öyleyse biziz ama yollu ise o zaman ötekisi oluyor Beşiktaş için birşey demiyorum.
Kız Shirley’e Benziyor Bohemian Dublini tutan kızdı Shirley İrlanda’danSadık diyor ya ,eğer öyleyse biziz ama yollu ise o zaman ötekisi oluyor Beşiktaş için birşey demiyorum.
Çarptığın profilindeki video aklına gelsin.
Ben sevdim. Bizi tutsun. TS olarak 19 puanımız ve 4 galibiyetimiz var. 14 veya 15. sıradayız. En başarısız biziz. Tutmazsa kendi ayıbı 😅Tam böyle aha @12.Adam cok sevecek bu kizi diyecektim, direkten döndü
Ben sevdim. Bizi tutsun. TS olarak 19 puanımız ve 4 galibiyetimiz var. 14 veya 15. sıradayız. En başarısız biziz. Tutmazsa kendi ayıbı 😅