RüzgarGülü
Favori Üye
Çok zor değil Görselleri kaydet , ekle bir iki satır birşey yaz bitti, gitti.Fenerbahçe 1-0 önde gidiyor dakika 21
Konusu açılmamış. Açacak olsam 50 kişi açardı şimdi de mobilde zor oluyor konu açması
Sen aç hadi. Etkileşimin artsınÇok zor değil Görselleri kaydet , ekle bir iki satır birşey yaz bitti, gitti.
Açasım yok. Mou’ya güvenim her geçen gün azalıyor gibi.Sen aç hadi. Etkileşimin artsın
Gerçi maçın 4 te 1 i bitti ama olsun
senin hazin sonunAçasım yok. Mou’ya güvenim her geçen gün azalıyor gibi.
ben bu mesajında alıntı yapmışım şimdi konuya girince bu çıktı karşıma alıntı aynı duruyor o zaman ne cevap verecekmişim acaba bu alıntıya şimdi yok aklımda bişeyYok tanımam o kim ki? Pompy reisin İrlanda liginden bir takımın hocas
Acaba ne diyecektim? Saatin bitti gittin muhtemelenben bu mesajında alıntı yapmışım şimdi konuya girince bu çıktı karşıma alıntı aynı duruyor o zaman ne cevap verecekmişim acaba bu alıntıya şimdi yok aklımda bişey
aynen öyle ya saatim bitti ya da @Yakamoz-Asi kürekle kovalıyordu beni can havliyle kendimi forum dışına atmışım öyle kalmış ordaAcaba ne diyecektim? Saatin bitti gittin muhtemelen
Fenerli değilsin herhalde sen ya. GS liydinaynen öyle ya saatim bitti ya da @Yakamoz-Asi kürekle kovalıyordu beni can havliyle kendimi forum dışına atmışım öyle kalmış orda
geseli değilim geseli @Bully di o yüzden anlaşamıyoruzFenerli değilsin herhalde sen ya. GS liydin