Çığlık Sezon Finali-Ön Tanıtım

gözlemci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
12,616
Puanı
861
aBvvlg.jpg

Wes Craven 'in Scream adlı sinemasından uyarlanan ÇIĞLIK dizisinin ;
1.Bölüm 2.Bölüm 3.Bölüm 4.bölüm 5.bölüm 6.bölüm 7.bölüm 8.bölüm 9.bölüm 10.bölüm(Sezon Finali) 11.bölüm 12.bölüm 13.bölüm ve 14.bölüm 15.bölüm ve 16.bölüm'ünü okumak için tıklayınız!!!​

17.BÖLÜM YENİ BÖLÜM!! (Sezon Finali Ön Tanıtım)
(saat 19.00) ---- Enis'in çatıdan düşmesi herkese şok etkisi yaratmış olcak ki,hiç kimse yerinden kımıldayamıyarak olayın şokunu atlatmayı bekliyordu fakat katil boş durmuyor habire birilerini kesiyor etrafı kana buluyordu,en son çığlık atan olarak İpek'i duydum ondan sonrası ise kendimi bu depoya kapatma buldum...Fakat kendimi de iyi hissetmiyordum girdiğim yerin farelerle dolu olabilceğini nerden bilebilirdim, Ben ki Can farelerden korkan insan....

-----Tüm herkes ama herkes kaçışmaya devam ediyordu,fakat atladıkları birşey vardı yada tamamen unutmuş olacaklardı ki katil tek başına götürmüyordu işi, Alper elinden sıkıca tutduğu sevgilisi Nisa'yı hızlıca koşar adımlarla kurtarmak bir odaya beraberce saklandılar ,peşlerinden aynı odaya Erhan'ında gelip kapıyı yumruklaması ve sürekli kapıyı açın demesi üzerine tam kapı açılacaktı ki Erhan sırtından aldığı bıçak darbesi ile yere yığıldı .. Alper içinden iyi de oldu bir hain daha temizlendi , fakat Erhanda katil'e yardım etmiyormuydu neden öldürüldü diye düşünmeye devam etti...

----- Kaçırılmış olan Çiğdem pis ,kirli bir depoya hapsedildi fakat bununlanda kalınmayıp çirkin işkencelere maruz bırakıldı, Çünkü Emre iyi biri değildi, katil'e yardımda bulunacak iyi bir görev emiriydi. Çiğdem'e yapılanlar video yöntemiyle Selim'in telefonuna gönderildi, Peki Katil kimdi? ve Selim'den ne istiyordu? videonun yanındaki mesaj ise Selim'in 3 saat içinde verilen adrese gelmezse Çiğdem'in öldürüleceğiydi.

----- Selim bir yandan bulunduğu ortamdan biran önce çıkmanın yollarını ararken diğer tarafdan da Çiğdem'i nasıl kurtarabileceğini düşünmekteydi... Hızlıca koşarak bir köşeye saklandı ,gözüyle de arada saklandığı yerden çıkıp etrafa bakınmaktaydı.

(saat 18.30)-- Elimi ne kadar çabuk tutabilirsem iyidir, dediklerinin hepsini yapacağım yalnız,sen hayatta şüphe çekmezsin de ben herşeyden sonra yurt dışına çıkmam lazım, polis kimliğim de boşa gidicek desene,diyerek telefonu kapatır..

(saat 19.30)---- Depoya saklanan Can farelerden korkarak titremektedir ,fakat birden kapıdan sertçe bir ses gelir ve Can kapıya baktığında,kapının altında bir kağıt parçası görür, Eline alır göz gözderdiğinde ,kağıtta Sonsuza dek içeride kalacaksın, seni asla kimse çıkaramayacak, bilseydin katil'in kim olduğunu oldukça şaşırırdın...notunu görür ve büyük bir şoka uğrar...

(saat 21.30)---- Selim eline geçen ilk arabayla birlikte verilen adrese yetişmeye ve Çiğdem'i kurtarmak için yola koyuldu fakat zamanının kısıtlı olması onu panik yapmaya ve endişelendirmeye yetiyordu.

(saat 21.52)--- Selim'in telefonu çalar ,telefona cevap veren Selim karşısında çok tanıdığı bir sesi duyar
-Aşşağılık pislik,bekle çok az kaldı,sakın öldürme onu!!
+ Gell, gell son 8 dakika ona göre ,Bir dakika bile geçikirsen öücektir ve öldürerrek çekeceğim o zevkli videoyu sana mesaj olarak atıcağım..,diyerek tel kapanır..

(saat 22.57)--- Selim ,tam Çiğdem'in tutulduğu yere gelecek ti ki bir tırla çarpışır ve o sırada telefonuna bir mesaj gelir....

(saat 23.00)---- Alper ve Nisa beraberce çıktıkları odadan ,herşeyden kurtulmak için bir arabaya atlarlar , yollarına devam ettiklerinde telefonlarına gelen video ile şok olurlar ve çığlıklar atarak arabayı durdurup geri dönerler....

----- Geri dönüp arabadan indikleri sırada karşısında Maskeli katil'i görerek kaçışmaya başlarlar,Çıkmaz sokağa kadar Nisa'yı bırakıp koşan Alper nefes nefese kalmıştır fakat Katil'den kaçamamıştır, Katil maskesini çıkartır ve Alper'e dönerek -İşte karşındayım ! diyerek elindeki bıçak ile Alper'in üzerine doğru yürümeye başlar.....​

Emek verip okuyan herkese sonsuz teşekkürler.
-----------------------------------------------------------------SON--------------------------------------------------

Oyuncular ; Can = @kvp-medya ,Çiğdem @Çiğdem ,Alper @cookies ,Harun = @Harunnn60 ,Selim = @destere ,Enis= @gözlemci , Yiğit = @yiğit ,Erhan = @MelankoliK,Ali Ozan = @pompy ,İpek ? Ceyda ? Öykü ?

@Yiğitt @Harunnn60 @Nisa @Çiğdem- @cookies @kvp-medya @destere @sürgünüm @Ice_Cool_23 @MelankoliK @aserat54 @beyazsoy
@eros @RüzgarGülü @Mr.At @-potterhead-

Son düzenleme:
@gözlemci bir etiketi bile yapamamışın şimdi yeni görüyorum 🙂🙂🙂
bölümüde çok baştan sağma yapmışsın katili öğrenemedik falan sonuda braz basit bitmiş çok önem vermemişsin sezon finaline 🙂🙂🙂

@gözlemci bir etiketi bile yapamamışın şimdi yeni görüyorum 🙂🙂🙂
bölümüde çok baştan sağma yapmışsın katili öğrenemedik falan sonuda braz basit bitmiş çok önem vermemişsin sezon finaline 🙂🙂🙂
Teşekkürler :) Bu sezon finali ön tanıtımıydı :A Berbat mı gerçekten :)

Off önce sezon finali ön tanıtım açacaktım başlık böyle gitti bende direkt sezona soktum gibi,ama belki yazdığım diğer şeyi yayınlarım o biraz uzun ))
Başlığı hemen degistiriyosun genç ve yarin falan diğer yazdığın bölümü yayinliyosun :bhr:

Forum İstatistikleri

Konular
173,021
Üyeler
8,483
Son Üye
justking