Bilmiyordum değiştirebileceğimi 😱@gözlemci başlığı değiştir o zman
Senin sahnelerin bile yok burada ))
DeğiştimBaşlığı değiştir ayol
Bilmiyordum değiştirebileceğimi 😱@gözlemci başlığı değiştir o zman
DeğiştimBaşlığı değiştir ayol
@Harunnn60 sn kaçtın gettin ayolBilmiyordum değiştirebileceğimi 😱
Senin sahnelerin bile yok burada ))
Değiştim
Hayır Bölüm aşırı uzun ))Kana @gözlemci
On tanıtım demişsin bölümün tamamı burda
Yok artık 😱 nasıl oluyor o iş ?Bu şimdi yeni bölüm mü sezon finali tanıtımı mı aga ona göre okuyacam
Bölümse okumam yarın okurum çünkü baya başım ağrıyor anlamam bir şey tanıtımsa göz gezdiririmHayır Bölüm aşırı uzun ))
Yok artık 😱 nasıl oluyor o iş ?
ne farkediyor okurken
Ön tanıtım
On tanitim ama bölüm gibi mübarekBölümse okumam yarın okurum çünkü baya başım ağrıyor anlamam bir şey tanıtımsa göz gezdiririm
Ne gibi@gözlemci forumda bir ilki gerçekleştirdin [emoji28] [emoji23]
Bölümü yarın atıcam Okuma bunu çöp say gitsinBölümse okumam yarın okurum çünkü baya başım ağrıyor anlamam bir şey tanıtımsa göz gezdiririm
Kayıp dizinin ön tanımı gibi işteOn tanitim ama bölüm gibi mübarek
Şöyle bir göz gezdirdim aga heyecanlı bir sezon finali olacak gibi,yarın uzun bir yorum yapacam sezon finaline ama erken yayınlarsan biraz sevinirimNe gibi
Bölümü yarın atıcam Okuma bunu çöp say gitsin
Kayıp dizinin ön tanımı gibi işte
Konuyu düzenle çoğu olayları sil oradan daha bir tanıtım havası verNe gibi
Bölümü yarın atıcam Okuma bunu çöp say gitsin
Kayıp dizinin ön tanımı gibi işte
Peki bakalımŞöyle bir göz gezdirdim aga heyecanlı bir sezon finali olacak gibi,yarın uzun bir yorum yapacam sezon finaline ama erken yayınlarsan biraz sevinirim
Çok uzun iş ooKonuyu düzenle çoğu olayları sil oradan daha bir tanıtım havası ver
Mesele alperi bekleyen büyük sürpriz ne yaz
Çiğdemden şok eden sözler filan yaz
On tanıtım böyle olur
Sen konuyu düzenle
aaa sezon finali değilmiydi buu bende ne biçim bir sezon finalıdır bu diyordum ne biçim bir son diyordum kendi kendime sana belirmteden tabi cnmYazdım o kadar değilmii ?? yayınlamak en mantıklısı ))
aaa sezon finali değilmiydi buu bende ne biçim bir sezon finalıdır bu diyordum ne biçim bir son diyordum kendi kendime sana belirmteden tabi cnm
Nisan da veya isteğe göre daha erken dönerimErken yapıyorsun sezon finalini Enis.
Anladım.Nisan da veya isteğe göre daha erken dönerim
Sezon Finali bu geceAnladım.
Final ne zaman?