@Maskeli Fedai aga bende sen gibi düşünüyorum doğrusu ,ama abdülden başkada bir ihtimal gelmiyor aklıma , tuncay gayet mantıklıda o bu kadar önemli bir yere sahip değil o yüzden onuda çiziyorum
Aynen agabu başka bir forumdan alıntıdırben bu kadarını bilmiyordum
eğer dönerse..necati şaşmaz dan bir yol olmaz..bütün sahnelerini pana film den sildirdiler..panafilm.com girin..bir sahnesi bile yok..memati vs hepsinin var tanıtım da ama o yok..belli ki epey bir küslük vardı..şimdi dönerse bence hiç iyi olmaz ve böyle bir şey olacağını da zannetmiyorum
abi valla benim kaynakta ser verip sır vermiyo akşamki bölüm bomba olcak diyip duruyor bunlarda iyice şımardı@34rcp44 kardeş gün içinde final sahnesinde ki bombanın pimini çekmeni bekliyoruz))) haber alırsan bizler burdayız güzel haberlerini bekliyoruz
![]()
kardeş bence büyük ihtimal tuncay gelecek plase doğu bey diyorumabi valla benim kaynakta ser verip sır vermiyo akşamki bölüm bomba olcak diyip duruyor bunlarda iyice şımardı
![]()
kardeş bence büyük ihtimal tuncay gelecek plase doğu bey diyorum![]()
hacı o zamanlar sosyal medya mı vardı internet bu kadar yaygın deildi.teknoloji gelişti mertlik bozuldugönlümüz ondan yana abi valla açıkçası inşallah akşama kadar ne olucağını kimse söylemez ve gerçekten güzel bir final sahnesi izleyip gerçekten şok oluruz öğrenince heyecan filan kalmıyo eski vadide öylemiydi arkadaşlarla sınıfta 1 hafta boyunca analizler yapardık ne olur ne olmaz diye tarih öğretmenim vardı oda bazen perşembe günleri vadiyi izleyemiyodu cuma günü dersi olduğunda bana özet geçirttiriyodu ne günlerdi be abi![]()
bi yandan iyi bi yandan kötü abi iştehacı o zamanlar sosyal medya mı vardı internet bu kadar yaygın deildi.teknoloji gelişti mertlik bozuldu)))) şimdi adamlar sete gidip fotoları anında twitterda paylaşıyorlar
hayırlısı bakalım akşam ola hayır olabi yandan iyi bi yandan kötü abi işte![]()
kadir bu sen olamazsın ben seni tanıyamıyorumboşa heves yapmayın , boşu boşuna milleti beklenti içine sokuyorlar [HASHTAG]#kurtlarvadisipusu[/HASHTAG]
yapıcam abi merak etme hele bi sınavları atlatayım vadideki bu kötü gidişatı tüm gerçekliğiyle yazıma dökeceğimkadir bu sen olamazsın ben seni tanıyamıyorum)))) hep bize iyi olacak öğütleri veren adamın yaptığı yorumlara bak inanılır gibi deil
senden kapsamlı bir eleştiri yazısı bekliyorum öyle kuru kuru benim beklentim yok boşa heves yapmayın diye yorumlarla kurtulamazsın[HASHTAG]#kurtlarvadisipusu[/HASHTAG]
merakla bekliyorum beni etiketlemeyi unutmayapıcam abi merak etme hele bi sınavları atlatayım vadideki bu kötü gidişatı tüm gerçekliğiyle yazıma dökeceğim![]()