- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 859
sen konu açma kabızı arkadaşlardansınFavori üye olsaydım ben açardım![]()
sen konu açma kabızı arkadaşlardansınFavori üye olsaydım ben açardım![]()
Yok abi ben konu takipi yapıyorum o yüzden buraya fazla giremiyorum. Şimdi baktımda Kurtlar Vadisi yorumunu tam 2 ay önce açmışım.bakalım bugün ki bölümün yorum konusunu kim açacak @Polat Şaşmaz yok oldu kesin erkete yatmış pusu kurmuş saat 18 00 i bekliyordur diğer aday @sürgünüm buralara takılmayarak kendini unutturma peşinde .tabi her an @batuhankaralar dan da bir atak beklemiyor deilim açıkcası[HASHTAG]#kurtlarvadisipusu239[/HASHTAG]
bırak gitsin kolpaçino melunAralarini duzeltmislerdir belki diye düşünüyordum ama bir kere daha düşününce ihtimali yok gibi. Yok aga ne birakmasi sakin ha
Vay demek öyle abibırak gitsin kolpaçino melun[HASHTAG]#kurtlarvadisipusu239[/HASHTAG]
olsun ne kadar geçerse geçsin sen eski kurtsun bu işleri iyi bilirsin adamlara ters manyel verip konuyu açarsın senYok abi ben konu takipi yapıyorum o yüzden buraya fazla giremiyorum. Şimdi baktımda Kurtlar Vadisi yorumunu tam 2 ay önce açmışım.![]()
tilkinin dönüp dolaşacağı yer yine kürkçü dükkanıdır melunVay demek öyle abi![]()
Hastayim aga belki alirsin konuyu@Polat Şaşmaz Yorum konusunu açmaya devam et sen yine fragman yeter bana.![]()
Yok açmayacağım. Ne zaman sözümüzde durmadık, sen aç.Hastayim aga belki alirsin konuyu
Aga bu yorumları sen ne yaparsın aklım almıyoragalar hiç ümitlenmeyin bugün de zaten reaksiyon var ancak nal toplarız reytinglerde [HASHTAG]#kurtlarvadisipusu[/HASHTAG]
Reaksiyon bizi etkilemez her program alıyor 3-4 reyting. O yayınlanmasa başka bişey yayınlansa o da alacaktı.agalar hiç ümitlenmeyin bugün de zaten reaksiyon var ancak nal toplarız reytinglerde [HASHTAG]#kurtlarvadisipusu[/HASHTAG]
ben 5-6 reytingi görebileceğini düşünüyorum 🙂Reaksiyon bizi etkilemez her program alıyor 3-4 reyting. O yayınlanmasa başka bişey yayınlansa o da alacaktı.![]()
Yok artık. 5-6 reyting alsa yayından kaldırılmazdı.ben 5-6 reytingi görebileceğini düşünüyorum 🙂
niye daha önce almışlığı varYok artık. 5-6 reyting alsa yayından kaldırılmazdı.![]()
Aga bu iyiydi
yok aga abdülhey in girme ihtimali yok [HASHTAG]#kurtlarvadisipusu[/HASHTAG]Agalar açık ve net abdulley diziye giriyor ha bu bölüm ha sonraki 3-4 bölüm ama girecek benden söylemesi. Hemde yüzü yaralı olarak girecek zaten abdulleyi hiç anlatmamaları gerçek hayat dışında yorumlamayıp dizide yorumlarsak mezarın olmamasının veya konunun hiç işlenmemesinin tek cevabı abdulley yaşıyor olacak
[HASHTAG]#kurtlarvadisipusu[/HASHTAG]
Aga allah aşkına niye yok söyleyin anlayalım. Bir tutturmuşsunuz abdulley değil ben anlamıyorum açık söylüyorum neden anlatın bizde bilelim.yok aga abdülhey in girme ihtimali yok [HASHTAG]#kurtlarvadisipusu[/HASHTAG]