Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

bakalım bugün ki bölümün yorum konusunu kim açacak @Polat Şaşmaz yok oldu kesin erkete yatmış pusu kurmuş saat 18 00 i bekliyordur diğer aday @sürgünüm buralara takılmayarak kendini unutturma peşinde .tabi her an @batuhankaralar dan da bir atak beklemiyor deilim açıkcası :D [HASHTAG]#kurtlarvadisipusu239[/HASHTAG]
Yok abi ben konu takipi yapıyorum o yüzden buraya fazla giremiyorum. Şimdi baktımda Kurtlar Vadisi yorumunu tam 2 ay önce açmışım. :)

Yok abi ben konu takipi yapıyorum o yüzden buraya fazla giremiyorum. Şimdi baktımda Kurtlar Vadisi yorumunu tam 2 ay önce açmışım. :)
olsun ne kadar geçerse geçsin sen eski kurtsun bu işleri iyi bilirsin adamlara ters manyel verip konuyu açarsın sen :D [HASHTAG]#kurtlarvadisipusu239[/HASHTAG]

Vay demek öyle abi :T:
tilkinin dönüp dolaşacağı yer yine kürkçü dükkanıdır melun :))))) yeme bizi :D

herkes birbirine ikram ediyor konuyu ama kalıbımı basarım herkes tetikte :))))) neyse ben kaçar akşama konuda görüşürüz:D

agalar hiç ümitlenmeyin bugün de zaten reaksiyon var ancak nal toplarız reytinglerde [HASHTAG]#kurtlarvadisipusu[/HASHTAG]

Agalar açık ve net abdulley diziye giriyor ha bu bölüm ha sonraki 3-4 bölüm ama girecek benden söylemesi. Hemde yüzü yaralı olarak girecek zaten abdulleyi hiç anlatmamaları gerçek hayat dışında yorumlamayıp dizide yorumlarsak mezarın olmamasının veya konunun hiç işlenmemesinin tek cevabı abdulley yaşıyor olacak :)
[HASHTAG]#kurtlarvadisipusu[/HASHTAG]

Agalar açık ve net abdulley diziye giriyor ha bu bölüm ha sonraki 3-4 bölüm ama girecek benden söylemesi. Hemde yüzü yaralı olarak girecek zaten abdulleyi hiç anlatmamaları gerçek hayat dışında yorumlamayıp dizide yorumlarsak mezarın olmamasının veya konunun hiç işlenmemesinin tek cevabı abdulley yaşıyor olacak :)
[HASHTAG]#kurtlarvadisipusu[/HASHTAG]
yok aga abdülhey in girme ihtimali yok [HASHTAG]#kurtlarvadisipusu[/HASHTAG]

Forum İstatistikleri

Konular
173,383
Üyeler
8,488
Son Üye
ontr