Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

B4A_avnCUAEuk5o.jpg
B4BBfSLCQAA8GSS.jpg
B4BBgqoCAAETo-o.jpg
B4BA7_2CcAAEh1j.jpg

Abdüşheyin geri dönüşünü istemiyorum açıkçası ayrıca Vadinin abdülheye de ihtiyacı yok @Polat Şaşmaz

Arkadaşlar bana memati tüyolarını açtırtmayın şimdi adam 172 de dönecek diyordular hatta bu kadar kesin konuşuyordular ama fos çıktı.

İşte o tüyolardan bazıları

Memati Bas Efsanesi 172. Bolumde Tekrar Vadiye Donuyor. Geri Donus Hikayesi Milyonlari Tekrar Ekrana Kilitleyecek.. PANA FILM

EFSANE geri dönüyor!Memati baş 172.bölümde tekrar kurtlar vadisinde oynamaya BAŞLAYACAKTIR...
Aga diyorum ya onu yikadilar mezara koydular ama Abdulhey ustu kapali ne yikama var ne mezar sahnesi

Aga diyorum ya onu yikadilar mezara koydular ama Abdulhey ustu kapali ne yikama var ne mezar sahnesi
güzel kardeşim bu görüntüler senin için kafi deil mi ? :D buradan canlı çıkan adama ne denir;ben bilemedim eğer sen biliyorsan lütfen anlat bize, bizde bilelim:)))))) [HASHTAG]#kurtlarvadisipusu239[/HASHTAG]

images

Son düzenleme:
Kurtulmuş olma ihtimali var ama :D Bu sıklardan biri de Abdulhey. Böyle bir sahne neden çekilsin ki ?
daha nasıl bir sahne çekilmesini bekliyordun sayın kardeşim :D mezar sahnesinin çekilmemesinin nedenleri çok açık burada bidaha anlatmaya gerek yok '' hainlerin mezarı mı olurmuş'':X sayın moderatör yardımcım :) [HASHTAG]#kurtlarvadisipusu239[/HASHTAG]

agalar net olarak söylüyorum abdülhey in geri dönme ihtimali yüzde sıfır [HASHTAG]#kurtlarvadisipusu239[/HASHTAG]

Ortaya bir iddaa koyuyorum.Eğer Abdülhey dönerse forumu bırakacam o derece eminim
şimdi buna ne gerek var 😱 böyle konuşmayın arkadaş biz burada konuşup muhabbet ediyoruz bura ne iddiaa makamı nede büyük konuşma yeri :bağır: lütfen günün etiketini yaz maskeli [HASHTAG]#kurtlarvadisipusu239[/HASHTAG]

şimdi buna ne gerek var 😱 böyle konuşmayın arkadaş biz burada konuşup muhabbet ediyoruz bura ne iddiaa makamı nede büyük konuşma yeri :bağır: lütfen günün etiketini yaz maskeli [HASHTAG]#kurtlarvadisipusu239[/HASHTAG]
Yok abi ben koyuyorum forumu bırakacam Abdülhey dönerse [HASHTAG]#kurtlarvadisipusu239[/HASHTAG]

sonra burada herkes fikrini beyan edecek böyle konuşarak insanları tahakküm altına almayalım lütfen @Maskeli Fedai [HASHTAG]#kurtlarvadisipusu239[/HASHTAG]

sonra burada herkes fikrini beyan edecek böyle konuşarak insanları tahakküm altına almayalım lütfen @Maskeli Fedai [HASHTAG]#kurtlarvadisipusu239[/HASHTAG]
Abi kimi tahakküm altına alıyorum yapma ya ben sadece fikrimin doğruluğunu söylüyorum hem adbülhey gelirse memati çakır aslan akbey karahanlı falan da geri gelsin [HASHTAG]#kurtlarvadisipusu239[/HASHTAG]

bakalım bugün ki bölümün yorum konusunu kim açacak @Polat Şaşmaz yok oldu kesin erkete yatmış pusu kurmuş saat 18 00 i bekliyordur diğer aday @sürgünüm buralara takılmayarak kendini unutturma peşinde .tabi her an @batuhankaralar dan da bir atak beklemiyor deilim açıkcası :D [HASHTAG]#kurtlarvadisipusu239[/HASHTAG]

Forum İstatistikleri

Konular
173,383
Üyeler
8,488
Son Üye
ontr