- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 859
ney var fotolarda abi , 🙂 [HASHTAG]#kurtlarvadisipusu239[/HASHTAG]
tarık abimiz elinde kitapla dolaşıyor o meşhur kırmızı fonlu odada diğeri ise tilkinin adamları altınları çantalara dolduruyor [HASHTAG]#kurtlarvadisipusu239[/HASHTAG]ney var fotolarda abi , 🙂 [HASHTAG]#kurtlarvadisipusu239[/HASHTAG]
Aga diyorum ya onu yikadilar mezara koydular ama Abdulhey ustu kapali ne yikama var ne mezar sahnesiAbdüşheyin geri dönüşünü istemiyorum açıkçası ayrıca Vadinin abdülheye de ihtiyacı yok @Polat Şaşmaz
Arkadaşlar bana memati tüyolarını açtırtmayın şimdi adam 172 de dönecek diyordular hatta bu kadar kesin konuşuyordular ama fos çıktı.
İşte o tüyolardan bazıları
Memati Bas Efsanesi 172. Bolumde Tekrar Vadiye Donuyor. Geri Donus Hikayesi Milyonlari Tekrar Ekrana Kilitleyecek.. PANA FILM
EFSANE geri dönüyor!Memati baş 172.bölümde tekrar kurtlar vadisinde oynamaya BAŞLAYACAKTIR...
tamam abi teşekkürtarık abimiz elinde kitapla dolaşıyor o meşhur kırmızı fonlu odada diğeri ise tilkinin adamları altınları çantalara dolduruyor [HASHTAG]#kurtlarvadisipusu239[/HASHTAG]
güzel kardeşim bu görüntüler senin için kafi deil mi ?Aga diyorum ya onu yikadilar mezara koydular ama Abdulhey ustu kapali ne yikama var ne mezar sahnesi
Kurtulmuş olma ihtimali var amagüzel kardeşim bu görüntüler senin için kafi deil mi ?buradan canlı çıkan adama ne denir;ben bilemedim eğer sen biliyorsan lütfen anlat bize, bizde bilelim
)))))
![]()
daha nasıl bir sahne çekilmesini bekliyordun sayın kardeşimKurtulmuş olma ihtimali var amaBu sıklardan biri de Abdulhey. Böyle bir sahne neden çekilsin ki ?
rahat rahat koy aga öyle bir ihtimal yok [HASHTAG]#kurtlarvadisipusu[/HASHTAG]Ortaya bir iddaa koyuyorum.Eğer Abdülhey dönerse forumu bırakacam o derece eminim
şimdi buna ne gerek var 😱 böyle konuşmayın arkadaş biz burada konuşup muhabbet ediyoruz bura ne iddiaa makamı nede büyük konuşma yeriOrtaya bir iddaa koyuyorum.Eğer Abdülhey dönerse forumu bırakacam o derece eminim
Yok abi ben koyuyorum forumu bırakacam Abdülhey dönerse [HASHTAG]#kurtlarvadisipusu239[/HASHTAG]şimdi buna ne gerek var 😱 böyle konuşmayın arkadaş biz burada konuşup muhabbet ediyoruz bura ne iddiaa makamı nede büyük konuşma yerilütfen günün etiketini yaz maskeli [HASHTAG]#kurtlarvadisipusu239[/HASHTAG]
Abi kimi tahakküm altına alıyorum yapma ya ben sadece fikrimin doğruluğunu söylüyorum hem adbülhey gelirse memati çakır aslan akbey karahanlı falan da geri gelsin [HASHTAG]#kurtlarvadisipusu239[/HASHTAG]sonra burada herkes fikrini beyan edecek böyle konuşarak insanları tahakküm altına almayalım lütfen @Maskeli Fedai [HASHTAG]#kurtlarvadisipusu239[/HASHTAG]
Aralarini duzeltmislerdir belki diye düşünüyordum ama bir kere daha düşününce ihtimali yok gibi. Yok aga ne birakmasi sakin ha@Polat Şaşmaz kafan mı basmıyor aga adamla araları çok fena bozuk hemde öyle böyle değil dizide abdülhey diye biri hiç yokmuş gibi gösteriliyOR
Ortaya bir iddaa koyuyorum.Eğer Abdülhey dönerse forumu bırakacam o derece eminim
Favori üye olsaydım ben açardımbakalım bugün ki bölümün yorum konusunu kim açacak @Polat Şaşmaz yok oldu kesin erkete yatmış pusu kurmuş saat 18 00 i bekliyordur diğer aday @sürgünüm buralara takılmayarak kendini unutturma peşinde .tabi her an @batuhankaralar dan da bir atak beklemiyor deilim açıkcası![]()