Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

abi benim kaynak bir açıklama yapmadığı için bişey diyemicem eğer yarın gün içinde bişeyler duyarsam yazarım yalnız akifin sözüne pek inanmıyorum onun muhteşem diyeceği sahnenin kalitesinden şüpheliyim eğer gerçekten şaşıracak bişey olucaksa ben eskilerden biri giricek diyorum tahminim şu 3 kişi Abdül,Doğubey veya Tuncay geri dönücek isim olucak.Bazıları nazife anne ölücek diyolar bu sürpriz olmaz bizim için :D

şuanda sayfaları bi karıştırdımda yan kaynaklar bomba bir tüyo paylaşmış :D
Yan kaynakta ki tuyo ne aga ?

Bilgi benim kaynağım tarafından doğrulanmadı ama daha öncede burda paylaşmıştım aynı kaynak şuanda şu açıklamayı yaptı...
Vadide Büyük Bomba Patlıyor..!!!
240.BÖLÜMDE ABDÜLHEY GELİYOR..
GELİŞİ BÜYÜK OLACAK..
ve BU PLANIN İÇİNDE BU KEZ POLAT ALEMDAR YOK..!!!

B39psGFCcAAUQbs.jpg:large

B39oeh-CUAE7Mff.jpg:large

arkadaşlar şunu belirtim eğer abdülhey gelirse yani böyle bir senaryo yazarlarsa abdül kesinmi kesin taraf değiştirmek zorunda olucak ve polatın büyük düşmanı olucağını tahmin ediyorum şu anda akif bebesinin yazısını okudum uzun ve tek sahne çekilicekse abdülheyi ordan brandon kurtarıcak gibime geliyo ve polat alemdara karşı en büyük kozu olur diye tahmin ediyorum ama gönlüm Doğu beyin gelmesinden yana.

arkadaşlar şunu belirtim eğer abdülhey gelirse yani böyle bir senaryo yazarlarsa abdül kesinmi kesin taraf değiştirmek zorunda olucak ve polatın büyük düşmanı olucağını tahmin ediyorum şu anda akif bebesinin yazısını okudum uzun ve tek sahne çekilicekse abdülheyi ordan brandon kurtarıcak gibime geliyo ve polat alemdara karşı en büyük kozu olur diye tahmin ediyorum ama gönlüm Doğu beyin gelmesinden yana.
millet son zamanlarda abdüle niye uyuz oldu polata yani abisine attığı tripler eğer dediğin gibi olursa sakın ha derim asla vadiye yarar getirmez bide ölüleri diriltiiyor diye dalga konusu oluruz

Oha Abdülhey Polata düşman mı olacak oha 😱 @takas

millet son zamanlarda abdüle niye uyuz oldu polata yani abisine attığı tripler eğer dediğin gibi olursa sakın ha derim asla vadiye yarar getirmez bide ölüleri diriltiiyor diye dalga konusu oluruz
aynen abi ama senaryo iyi yazılıp flasback de düzgün olursa sıkıntı olmaz ama artık abdülsüzlüğe alıştık yokluğu memati gibi değildi ben şahsen dönmesini istemiyorum ayrıca şuan aklıma geldi amonun operasyon sahnesi bile olabilir diye düşünüyorum ve son tahminimde tapınakçıların büyük bir toplantısı olabilir amonun başkanlığında.

aynen abi ama senaryo iyi yazılıp flasback de düzgün olursa sıkıntı olmaz ama artık abdülsüzlüğe alıştık yokluğu memati gibi değildi ben şahsen dönmesini istemiyorum ayrıca şuan aklıma geldi amonun operasyon sahnesi bile olabilir diye düşünüyorum ve son tahminimde tapınakçıların büyük bir toplantısı olabilir amonub başkanlığında.
yanii yarayan reytinglere merhem mi olacak abdül kesinlikle olamaz daha radikal karalar vermeleri lazım bizler tv karşısında ohhhaaaa bu nasıl olur tarzında olaylarla yada kiişilerle ters köşe olmalıyız.zaten bu şartlarda bir atraksyon yapmaları lazım reyting sistemi bu buna boyun eyelim tarzında asla olmamaları lazım.bişeyler bşeyler yapmaları elzem

Ve 66.neslin ilk temsilcisi Abdülhey ile Gayenin bebekleri olabilir
fantezine hayranım :F yani beni yine şaşırtmadın tebrikler :kiki:

Son düzenleme:
yanii yarayan reytinglere merhem mi olacak abdül kesinlikle olamaz daha radikal karalar vermeleri lazım bizler tv karşısında ohhhaaaa bu nasıl olur tarzında olaylarla yada kiişilerle ters köşe olmalıyız.zaten bu şartlarda bir atraksyon yapmaları lazım reyting sistemi bu buna boyun eyelim tarzında asla olmamaları lazım.bişeyler bşeyler yapmaları elzem

aynen abi öyle olması lazım he ama yok illa ölmüş birini geri getircez diyolarsa benim tercihim Doğu bey veya çok zor ama Aslan amca dönsün isterim bebelere gözümüz doydu artık birazda efsaneleri izleyelim.

fantezine hayranım :F yani beni yine şaşırtmadın tebrikler :kiki:
Espriyi anlamadin mi ? :D

aynen abi öyle olması lazım he ama yok illa ölmüş birini geri getircez diyolarsa benim tercihim Doğu bey veya çok zor ama Aslan amca dönsün isterim bebelere gözümüz doydu artık birazda efsaneleri izleyelim.
kesinlikle doğu bey olmalı ölümü sürüncemede kaldı en azından flashbackle ölüm sahnesi revize edilebilir

Espriyi anlamadin mi ? :D
senin espirilrini anlayacak kapasitede deilim ne yazık ki :D:D:D

Agalar arkadaşla konuşuyordum kendisi site yöneticisi dedi ki diziye abdulhey katılacak ayrıca abdulheyin yüzü bombadan dolayı yanık olacak bu sayede daha önce neden görünmediği de cevap bulmuş olacak. Fikir bana mantıklı geldi.

abdül büyük ihtimal geri dönecek sevindim açıkçası abdülhey bu boru değil
polata düşman olacak falan bunlar imkansız kim söylemişse iyi sallamış abdülhey in safı bellidir
yarın akşamı iple çekiyorum süper olacak süper :D

aynen abi ama senaryo iyi yazılıp flasback de düzgün olursa sıkıntı olmaz ama artık abdülsüzlüğe alıştık yokluğu memati gibi değildi ben şahsen dönmesini istemiyorum ayrıca şuan aklıma geldi amonun operasyon sahnesi bile olabilir diye düşünüyorum ve son tahminimde tapınakçıların büyük bir toplantısı olabilir amonun başkanlığında.
yav aga kesinlikle biri geri dönecek ne tapınak toplantısı amonun operasyonu bunları düşünmeyelim bile
bunlar olursa şok olurmuyuz hayır ama kesinlikle biri dönecek ve bu %95 abdülhey olacaktır

abdül büyük ihtimal geri dönecek sevindim açıkçası abdülhey bu boru değil
polata düşman olacak falan bunlar imkansız kim söylemişse iyi sallamış abdülhey in safı bellidir
yarın akşamı iple çekiyorum süper olacak süper :D

yav aga kesinlikle biri geri dönecek ne tapınak toplantısı amonun operasyonu bunları düşünmeyelim bile
bunlar olursa şok olurmuyuz hayır ama kesinlikle biri dönecek ve bu %95 abdülhey olacaktır
Aga Abdulhey geri doner İnsallah

Abdüşheyin geri dönüşünü istemiyorum açıkçası ayrıca Vadinin abdülheye de ihtiyacı yok @Polat Şaşmaz

Arkadaşlar bana memati tüyolarını açtırtmayın şimdi adam 172 de dönecek diyordular hatta bu kadar kesin konuşuyordular ama fos çıktı.

İşte o tüyolardan bazıları

Memati Bas Efsanesi 172. Bolumde Tekrar Vadiye Donuyor. Geri Donus Hikayesi Milyonlari Tekrar Ekrana Kilitleyecek.. PANA FILM

EFSANE geri dönüyor!Memati baş 172.bölümde tekrar kurtlar vadisinde oynamaya BAŞLAYACAKTIR...

Son düzenleme:
Bu akşam ki süpriz büyük ihtimalle Osman Wöber.. umarım yanında Abidin Yerebakan da gelmiştir.

Tapatalk 2