Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Aga allah aşkına niye yok söyleyin anlayalım. Bir tutturmuşsunuz abdulley değil ben anlamıyorum açık söylüyorum neden anlatın bizde bilelim.

[HASHTAG]#kurtlarvadisipusu[/HASHTAG]
aga gayet basit öldü , necati şaşmaz la kavgalı ayrıldılar bu kadar

Aga allah aşkına niye yok söyleyin anlayalım. Bir tutturmuşsunuz abdulley değil ben anlamıyorum açık söylüyorum neden anlatın bizde bilelim.

Aga abdülheyle kavgalılar mezarın olmaması falan herşey bununla alakası farkındaysan abdülhey dizide yok sayıldı.Memati de de öyle olmuştu herkes dönecek falan demişti ama dönmediği kesinleşmişti.Bence b konuyu bırakında diziden zevk almaya bakın

[HASHTAG]#kurtlarvadisipusu[/HASHTAG]​
Anlatacak ne var allah aşkına hersey o kadar net ki

Abdülhey karakteri bitti arkadaşlar daha nesini anlamıyorsunuz? Memati'nin yanına gömdüler adamı.

aga gayet basit öldü , necati şaşmaz la kavgalı ayrıldılar bu kadar

Aga sorun bu zaten dizide abdulley kaç defa vuruldu en basitinden geçen sene bazukayla vuruldu sonra canlı çıktı. Biz buna.inandık şimdi inanmiyoruz/ sunuz çünkü biz necati şaşmaza ters yaptı diye bunu istemiyoruz.

Aga abdülheyle kavgalılar mezarın olmaması falan herşey bununla alakası farkındaysan abdülhey dizide yok sayıldı.Memati de de öyle olmuştu herkes dönecek falan demişti ama dönmediği kesinleşmişti.Bence b konuyu bırakında diziden zevk almaya bakın

Aga mezarının olmaması daha iyi değil mi sence :) ne güzel bu şekilde diziye girmesi daha mantıklı zaten cesedide yok ortada. Bombadan sonra herkes sağlam bir abdulley ölü evet bomba kucağındaydı ama sevdiği kızda meçhul ve kız doktor belki bir şeyler hatirlatabilir.

[HASHTAG]#kurtlarvadisipusu[/HASHTAG]​
Anlatacak ne var allah aşkına hersey o kadar net ki

Abi sen yapma bari net dediğimiz şey polat ve abdulleyin gerçek hayatta aralarında ne geçtiği başka hiçbir şey bilmiyoruz. Biz sadece abdulleye kinliyiz bu kadar açık ve net.

Aga sorun bu zaten dizide abdulley kaç defa vuruldu en basitinden geçen sene bazukayla vuruldu sonra canlı çıktı. Biz buna.inandık şimdi inanmiyoruz/ sunuz çünkü biz necati şaşmaza ters yaptı diye bunu istemiyoruz.

Aga mezarının olmaması daha iyi değil mi sence :) ne güzel bu şekilde diziye girmesi daha mantıklı zaten cesedide yok ortada. Bombadan sonra herkes sağlam bir abdulley ölü evet bomba kucağındaydı ama sevdiği kızda meçhul ve kız doktor belki bir şeyler hatirlatabilir.

Abi sen yapma bari net dediğimiz şey polat ve abdulleyin gerçek hayatta aralarında ne geçtiği başka hiçbir şey bilmiyoruz. Biz sadece abdulleye kinliyiz bu kadar açık ve net.
Aga sene başında gömdü ya mematinin yanına evet abdülheyin cesedi yok ama sebebi kavgalı olmaları başka birşey değil

@papuleoo aga söylediklerine katılıorum abdülhey döndürülmek istenilirse döner bu çok net ama şu an çok mümkün olduğunu düşünmüyorum [HASHTAG]#kurtlarvadisipusu[/HASHTAG]

Aga sene başında gömdü ya mematinin yanına evet abdülheyin cesedi yok ama sebebi kavgalı olmaları başka birşey değil
Al işte bu da mezarı aga sezonun ilk sahnesini hatırlayın :)

xTih91p.png

Aga mezar olan yere geçen sene armegeddon askeride gömülmüştü :) hem hastane raporu vardı ölen abdulley diye sonra gösterdiler abdulleyın oyun yaptığını bunları yapan bunu mu yapamaz aga allah aşkına.

twitler beni inanılmaz heycanlandırdı @-KADİR- aga bırak bu ayakları sende ne yapmaya çalışıyorsun bilmiyorum ama bilerek yazdığını biliyorum :D

abdülhey olabilir

reytingler rezalet ötesi totalde ve abc 1 de nerdeyse kocamın ailesi geçecekmiş vadiyi .bölümler böyle devam ederse total ve abc 1 ide kaybederiz acil önlem alınması lazım