Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

@Maskeli Fedai aga bende sen gibi düşünüyorum doğrusu ,ama abdülden başkada bir ihtimal gelmiyor aklıma , tuncay gayet mantıklıda o bu kadar önemli bir yere sahip değil o yüzden onuda çiziyorum

inşaallah abdülheyin geri dönmesiyle ilgili koca bir hata yapmazlar :( vadinin sorunu abdül deil o defter kapandı herkes unuttu bile .ben dün dediğimi tekrarlıyorum bugün ki bölümde süha tarığın polat alemdara hediyesi DOĞU BEY olacaktır.:) [HASHTAG]#kurtlarvadisipusu[/HASHTAG]

Son düzenleme:
@34rcp44 kardeş gün içinde final sahnesinde ki bombanın pimini çekmeni bekliyoruz :)))) haber alırsan bizler burdayız güzel haberlerini bekliyoruz :D [HASHTAG]#kurtlarvadisipusu[/HASHTAG]

Son düzenleme:
bu başka bir forumdan alıntıdır :) ben bu kadarını bilmiyordum

eğer dönerse..necati şaşmaz dan bir yol olmaz..bütün sahnelerini pana film den sildirdiler..panafilm.com girin..bir sahnesi bile yok..memati vs hepsinin var tanıtım da ama o yok..belli ki epey bir küslük vardı..şimdi dönerse bence hiç iyi olmaz ve böyle bir şey olacağını da zannetmiyorum [HASHTAG]#kurtlarvadisipusu[/HASHTAG]

Son düzenleme:
bu başka bir forumdan alıntıdır :) ben bu kadarını bilmiyordum

eğer dönerse..necati şaşmaz dan bir yol olmaz..bütün sahnelerini pana film den sildirdiler..panafilm.com girin..bir sahnesi bile yok..memati vs hepsinin var tanıtım da ama o yok..belli ki epey bir küslük vardı..şimdi dönerse bence hiç iyi olmaz ve böyle bir şey olacağını da zannetmiyorum
Aynen aga :) Pana Film'in sitesindeki teaser aşağıdaki teaser ile aynı ama Kara ve Abdülhey sahneleri yerine Akif, Timur, Sagir, Brandon, Elif Eylül'ün sahnelerini falan koymuşlar. Demek ki epey kötü ayrılmışlar.

vay vay tilki reisin bulunduğu manzaraya bakar mısınız :)))
B39xkS2CAAAuApW.jpg:large

B39zuF-CYAA1exV.jpg:large

ne oluyoruz lannnnn.... twitterda herkes havaya girmiş

#kurtlarvadisipusu239 akıllardan çıkmıyacak bir bölüm karşınızda olacak ! http://fb.me/3mYkFQfyW

#kurtlarvadisipusu239 final sahnesi hafızalardan çıkmıyacak şimdiden hazır olun....!!! http://fb.me/6XoIWIat5

Yarın ki yeni bölümün final sahnesinde Polat'ın öldü bildigi kim ortaya çıkacak büyük süprizlere hazır olun...... http://fb.me/6XlA8ClE9

239.bölümün sonunda vadinin eski oyuncularının biri dönüyor süpriz bir isim sizce bu kim A)Dogu Bey B)Tuncay... http://fb.me/3qKYL8qbh [HASHTAG]#kurtlarvadisipusu[/HASHTAG]

Son düzenleme:
kardeş bence büyük ihtimal tuncay gelecek plase doğu bey diyorum :)

gönlümüz ondan yana abi valla açıkçası inşallah akşama kadar ne olucağını kimse söylemez ve gerçekten güzel bir final sahnesi izleyip gerçekten şok oluruz öğrenince heyecan filan kalmıyo eski vadide öylemiydi arkadaşlarla sınıfta 1 hafta boyunca analizler yapardık ne olur ne olmaz diye tarih öğretmenim vardı oda bazen perşembe günleri vadiyi izleyemiyodu cuma günü dersi olduğunda bana özet geçirttiriyodu ne günlerdi be abi :D

gönlümüz ondan yana abi valla açıkçası inşallah akşama kadar ne olucağını kimse söylemez ve gerçekten güzel bir final sahnesi izleyip gerçekten şok oluruz öğrenince heyecan filan kalmıyo eski vadide öylemiydi arkadaşlarla sınıfta 1 hafta boyunca analizler yapardık ne olur ne olmaz diye tarih öğretmenim vardı oda bazen perşembe günleri vadiyi izleyemiyodu cuma günü dersi olduğunda bana özet geçirttiriyodu ne günlerdi be abi :D
hacı o zamanlar sosyal medya mı vardı internet bu kadar yaygın deildi.teknoloji gelişti mertlik bozuldu:))))) şimdi adamlar sete gidip fotoları anında twitterda paylaşıyorlar [HASHTAG]#kurtlarvadisipusu[/HASHTAG]

Son düzenleme:
boşa heves yapmayın , boşu boşuna milleti beklenti içine sokuyorlar [HASHTAG]#kurtlarvadisipusu[/HASHTAG]

tuncay falan filan bunlar zaten sıradan onun dışında ne olacakta bu millet havaya girecek, bunlar biraz reklam kokan hareketler derim

boşa heves yapmayın , boşu boşuna milleti beklenti içine sokuyorlar [HASHTAG]#kurtlarvadisipusu[/HASHTAG]
kadir bu sen olamazsın ben seni tanıyamıyorum :))))) hep bize iyi olacak öğütleri veren adamın yaptığı yorumlara bak inanılır gibi deil :D
senden kapsamlı bir eleştiri yazısı bekliyorum öyle kuru kuru benim beklentim yok boşa heves yapmayın diye yorumlarla kurtulamazsın :A [HASHTAG]#kurtlarvadisipusu[/HASHTAG]

kadir bu sen olamazsın ben seni tanıyamıyorum :))))) hep bize iyi olacak öğütleri veren adamın yaptığı yorumlara bak inanılır gibi deil :D
senden kapsamlı bir eleştiri yazısı bekliyorum öyle kuru kuru benim beklentim yok boşa heves yapmayın diye yorumlarla kurtulamazsın :A [HASHTAG]#kurtlarvadisipusu[/HASHTAG]
yapıcam abi merak etme hele bi sınavları atlatayım vadideki bu kötü gidişatı tüm gerçekliğiyle yazıma dökeceğim :D