Netflix The Killing - Dizi Yorumları

Bi yürü git ya. :) Hep tesadüf oluyor zaten. Kızın içine düşmüş görmedin mi? :)
kampanyada herkes adamla el sıkışıp öpüşüyor hele bizim memleketteki gibi kampanyalarda siyasetçinin her öptüğü tokalaştığı bir gün ölürse siyasetçiyi mi içeri atacaklar :)?

kampanyada herkes adamla el sıkışıp öpüşüyor hele bizim memleketteki gibi kampanyalarda siyasetçinin her öptüğü tokalaştığı bir gün ölürse siyasetçiyi mi içeri atacaklar :)?
Görüntü seni aladatmasın mutlaka yakın münasebetleri vardır. Ben o adamdan baştan beri işkilleniyorum, karısının başına gelenleri bir başkasına yaparak kendince intikam almış olabilir. :)

1x9 Bölüm
sonlara doğru harikaydı

bennet ahmed in hiç suçu yokmuş adam fok yoluna gitti:)
tüm kabahat mitch de doldurdu doldurdu stan ı bennet in üstüne yolladı
bennet ve muhammed in sakladığı kızda ufak bir somalili sünnetten kaçırıyorlarmış
bennet öldüyse stan taraklara geldi demekti :) ama bence mitvh i içeri atmaları daha güzel olacak
darren in özünde kötü bir adam olduğunu düşünmüyorum @sürgünüm , siyaset onu bazen yanlışa sürüklüyor :)
adams adlı vatandaş ise tam bir tilki ,oraya buraya para yedirerek açığı kapattı gibi..

evet bennet suçsuz yere güme gitti gibi
ama biraz daha açık konuşabilse biraz daha insanalra güvenebilse o kadar gizli kapaklı iş çevirmese belkide başına bunlar gelmeyecekti :)

devamını bekliyoruz :)
sarah linden karakteri zaten çok sempatik hemen alışıyoruz kadına
holder karakteri @Çiğdem- lik @xemrexxx lik parlaklardan, holder a ısınamadım :)
ayrıca sterling adlı kız çok iyiydi ama bu aralar pek gözükmüyor
terry ve gwen le idare edeceğiz artık :)
Bugün 4-5 gelicek :) Holder da iyi bence garip esrarengiz bir dedektif ilginç yanii )) Linden bambaşka kadın yaa o ne sakinlik allah aşkına süper kadın :D

Bugün 4-5 gelicek :) Holder da iyi bence garip esrarengiz bir dedektif ilginç yanii )) Linden bambaşka kadın yaa o ne sakinlik allah aşkına süper kadın :D
linden benimde favorim, kadın çok sempatik öyle bir dedektifim olsa her gün suç işlerim :)

Görüntü seni aladatmasın mutlaka yakın münasebetleri vardır. Ben o adamdan baştan beri işkilleniyorum, karısının başına gelenleri bir başkasına yaparak kendince intikam almış olabilir. :)
bu sefer tutturamayacaksın ? hep senmi tutturacaksın :) bu sefer benim tahminim doğru çıkacak :)

Sende ayrı bir manyaksın :A
Fakat dediğine katılıyorum kadın süperr ötesi ,sakin ve dediğin gibi sempatik, Türk kadınlaır çok konuşuyor aldımmı bunun gibisini alıcan :A
aynen hem yazın hem kışın gider tam randımanlıdır böylesi :)
gerçi bu da devamlı dışarda olduğu için eve uğramaz o da ayrı mesele ..?
nasrettin hocaya demişler-- karın çok geziyor ?
hoca demiş '' yalan söylüyorsunuz, çok gezseydi bir gün bizede uğrardı '' :)

bu kadında onlardan :))

aynen hem yazın hem kışın gider tam randımanlıdır böylesi :)
gerçi bu da devamlı dışarda olduğu için eve uğramaz o da ayrı mesele ..?
nasrettin hocaya demişler-- karın çok geziyor ?
hoca demiş '' yalan söylüyorsunuz, çok gezseydi bir gün bizede uğrardı '' :)

bu kadında onlardan :))
Eve uğrasa da sesi çıkmaz kadın sakinlik hapı yutuyor :A
Nasretttin hocanın söz gerçekten iyiymiş :) ahaha :D

1x11. Bölüm

boş bir bölümdü.. sıkıcıydı ilk kez bu kadar sıkıldım .., sarah ve holder dan başka bişey göremedik ?

öylesine ara doldurmak için çekilen bir bölüm güya sarah ın oğlu jack kaybolurda bizde bu vesileyle sarahın geçmişte yetiştirme yurdunda büyüdüğünü falan öğrenmiş oluruz , holder la sarah arasında yakınlaşma destek falan filan ayakları boşu boşuna izlediğimiz bir bölüm, bu bölümün bu kadar boş olduğunu bilsem direk 12. bölüme geçerdim

tek öğrendiğimiz rosie nin cuma gecesi gazinoya gitmiş olduğu gerisi tırıvırı ..

@sürgünüm :)) yorumum burda :)

Son düzenleme:
1x4
Bu bölüm aşırı durgundu beğenmedim sadece sonunda Linden mektubu okudu başkada olay olmadı,bu arada dizinin müzikleri her geçen gün beni benden almaya başladı, Dizi gayet iyi gidiyor bu bölüme puanım 4,5/10 hiç beğenmedim :)

@MelankoliK diziyi izliyon mu ? izlemiyorsan izlesene senin tarzında :D
Tek bu bölüm durgundu ama süper dizi :D

1x11. Bölüm

boş bir bölümdü.. sıkıcıydı ilk kez bu kadar sıkıldım .., sarah ve holder dan başka bişey göremedik ?

öylesine ara doldurmak için çekilen bir bölüm güya sarah ın oğlu jack kaybolurda bizde bu vesileyle sarahın geçmişte yetiştirme yurdunda büyüdüğünü falan öğrenmiş oluruz , holder la sarah arasında yakınlaşma destek falan filan ayakları boşu boşuna izlediğimiz bir bölüm, bu bölümün bu kadar boş olduğunu bilsem direk 12. bölüme geçerdim

tek öğrendiğimiz rosie nin cuma gecesi gazinoya gitmiş olduğu gerisi tırıvırı ..
Begenmemen normal
Linden bu bölüm geçmişteki çözdügu cinayetleri anlattı bölümü çok ayrıntılı izleseydin gelecekte yabancılik cekmezdin

@Harunnn60 @destere
1.bölümüne bakabildim sonunda
harun hatrına baktım yanı foreverin bile yeni bölümüne henüz bakamadım bu diziye baktım kırılyıorsunuz diye 🙂🙂🙂

dizi benim zevkime uymuyor fantastik hiçbir yönü yok sıradan bir polisiye dizisi gibi ama griim yada forever tarzı içinde fantastik barındıran polisiyeleri daha çok seviyorum ben 🙂🙂🙂
dizide aklımda kalan şeyler o şişme kadın mesala hahaha çok güldüm :F:F:F
oyun oynayan bir çocuğun yatağında olan kız yaşlı bir kadınmıydı aaaa😱😱😱
sons ahende çok duygusaldı 🙁🙁🙁

@Harunnn60 @destere 1 zevkime uymuyor 2 final yapmış bir dizi 3 izlediğim çok dizi var ama bunlara rağmen ilk bölümünü izledim sizlerin hatrına benden bukadar :bhr::bhr::bhr:

@Harunnn60 @destere
harun hatrına baktım yanı foreverin bile yeni bölümüne henüz bakamadım bu diziye baktım kırılyıorsunuz diye 🙂🙂🙂

dizi benim zevkime uymuyor fantastik hiçbir yönü yok sıradan bir polisiye dizisi gibi ama griim yada forever tarzı içinde fantastik barındıran polisiyeleri daha çok seviyorum ben 🙂🙂🙂

@Harunnn60 @destere 1 zevkime uymuyor 2 final yapmış bir dizi 3 izlediğim çok dizi var ama bunlara rağmen ilk bölümünü izledim sizlerin hatrına benden bukadar :bhr::bhr::bhr:
Şaka dimi bu [emoji33] [emoji27] [emoji29]

Devam edicek misin ? [emoji27] [emoji27] [emoji27]

( bu Arada bu [emoji27] [emoji27] smiley çok hoşuma gitti :D küçük çocuklar gibi , hahah :F)
üzüyor ama beni öyle küçük emrah gibi bakman :F:F:F
ben ilk bölüme bakarım dedim cnm şuan 4-5 sezonlu final yapmıs bir diziye tüm sezonlarına başlayamam 18 dizim var zaten günlük dizilerime bile yetişemiyorum diğer günelre birikiyorlar 🙂🙂🙂

üzüyor ama beni öyle küçük emrah gibi bakman :F:F:F
ben ilk bölüme bakarım dedim cnm şuan 4-5 sezonlu final yapmıs bir diziye tüm sezonlarına başlayamam 18 dizim var zaten günlük dizilerime bile yetişemiyorum diğer günelre birikiyorlar 🙂🙂🙂
Of of ne Günahım vardı [emoji27] [emoji27] [emoji29]
Of Çiğdem [emoji29][emoji27]

1x4
Bu bölüm aşırı durgundu beğenmedim sadece sonunda Linden mektubu okudu başkada olay olmadı,bu arada dizinin müzikleri her geçen gün beni benden almaya başladı, Dizi gayet iyi gidiyor bu bölüme puanım 4,5/10 hiç beğenmedim :)

@MelankoliK diziyi izliyon mu ? izlemiyorsan izlesene senin tarzında :D
Tek bu bölüm durgundu ama süper dizi :D
ben beğenmiştim 4. bölümü :)

@Harunnn60 @destere

ilk bölümü izledin yani sonunda :) fantastik değil zaten bir cinayet işleniyor cinayeti kim neden nasıl işlemiş her bölüm yeni yeni bir şeyler öğreniyoruz merak duygusunu hep yukarılarda tutan güzel bir dizi :) ama beklediğin türde ruhlar cinler vampirler çıkmıyor dizide :)
şişme kadın her zaman işe yarar ayrıca :)

Of of ne Günahım vardı [emoji27] [emoji27] [emoji29]
Of Çiğdem [emoji29][emoji27]
aaaaa ben tüm dizilerim noel tatiline girince bakıcam dedim ama sizin hatrınıza bugün baktım yanı hatta kendi dizim olan forevere henüz bakmadım bile bir teşekkür etmeniz yeter :F

Begenmemen normal
Linden bu bölüm geçmişteki çözdügu cinayetleri anlattı bölümü çok ayrıntılı izleseydin gelecekte yabancılik cekmezdin
çok ayrıntısıyla izledim ama dediğin türden bir ipucu yoktu ? :)
neyse birazdan 12. bölüme geçerim bakalım olaylar nerelere sürükleyecek bizi :)

aaaaa ben tüm dizilerim noel tatiline girince bakıcam dedim ama sizin hatrınıza bugün baktım yanı hatta kendi dizim olan forevere henüz bakmadım bile bir teşekkür etmeniz yeter :F
forever ı the affair i missing i resurection u bende daha izleyemedim bu diziye takıldık diğerleri kaldı :)

çok ayrıntısıyla izledim ama dediğin türden bir ipucu yoktu ? :)
neyse birazdan 12. bölüme geçerim bakalım olaylar nerelere sürükleyecek bizi :)

forever ı the affair i missing i resurection u bende daha izleyemedim bu diziye takıldık diğerleri kaldı :)
12 ve 13 çok iyi eminim seveceksin
2 bölümü ne zman bakarsin peki cnm [emoji324] [emoji324] [emoji324]