Wes Craven 'in Scream adlı sinemasından uyarlanan ÇIĞLIK dizisinin ;
1.Bölüm 2.Bölüm 3.Bölüm 4.bölüm 5.bölüm 6.bölüm 7.bölüm 8.bölüm 9.bölüm 10.bölüm(Sezon Finali) 11.bölüm ve 12.bölüm 'ünü okumak için tıklayınız!!!
1.Bölüm 2.Bölüm 3.Bölüm 4.bölüm 5.bölüm 6.bölüm 7.bölüm 8.bölüm 9.bölüm 10.bölüm(Sezon Finali) 11.bölüm ve 12.bölüm 'ünü okumak için tıklayınız!!!
ÖZET: Katil'in kutlama alanında ki bir kişiyi öldürdükten sonra organlarını dışarı çıkarması herkesi paniğe süürklemiştir,Bunun üzerine Ali ozan amir ekip arkadaşalrını çağırarak sorgu başlatır faakt sorgulardan hiçbir sonuç çıkmaz herkes evlerine gönderilir.Aradan 1 hafta geçer ve Alper sevgilisi ile dışarıda biryerde oturacakken harun ve Erhan ile karşılaşır ,daha sonra Enis için doğum günü sürprizini ayarlar,Nihayet o gün gelmiştir ve herkes Alper'in evinde toplanmıştır,Çiğdem ve Alper dış kapının bir emtre uzağında kapının çalınmasını beklerken tamda sessizliğin hakim olduğu bir zamanda kapı tam 3 kez çalınır ve kapıya bakan Alper karşısında Maskeli katil'i görünce Çiğdem ile birlikte çığlıklar atarak kaçışırlar.
13.BÖLÜM YENİ BÖLÜM!!
Çiğdem ve Alper çığlıklar atarak kaçışıyorlardı taki Maskeli Katil'in bıçağının önüne gelene kadar.Bıçağın karnına saplanmasıyla yere yığılan Çiğdem gözlerini yumar ve sağ eliyle de karnını tutmaktadır ,
-Sen beni asla öldüremeyeceksin,Benim canımı ancak ben yakabilirim,diyerekten bıçağı karnına tam dört kez kakmasıyla birlikte yere yığılır.
Aysun'un evdeki bütün odaları teker teker gezmesi ve Alper'i bulamaması üzerine,Bir köşeye sinerek sertçe
-Alperrr!! yardım et,diyerek bağırması üzerine Alper saklandığı dolaptan çıkar ve Aysun'un bulunduğu odaya gelir,Fakat arkasından çıkan Katil'in bayıltması sonucu uyandığında hiçbirşey hatırlamadığını ve sandalyede bağlı olduğunu görür.Eliyle öpücük yapıp Alper'e gönderen Aysun birden bire Katil'in dudağına yapışır ve hallet işini tatlım,diyerekten kenara çekilir ve Alper'i izlemeye başlar,
Aysun'un evdeki bütün odaları teker teker gezmesi ve Alper'i bulamaması üzerine,Bir köşeye sinerek sertçe
-Alperrr!! yardım et,diyerek bağırması üzerine Alper saklandığı dolaptan çıkar ve Aysun'un bulunduğu odaya gelir,Fakat arkasından çıkan Katil'in bayıltması sonucu uyandığında hiçbirşey hatırlamadığını ve sandalyede bağlı olduğunu görür.Eliyle öpücük yapıp Alper'e gönderen Aysun birden bire Katil'in dudağına yapışır ve hallet işini tatlım,diyerekten kenara çekilir ve Alper'i izlemeye başlar,
Partiden olan Selim ve sevgilisi ipek saklandıkları dolapta Ali Ozan amiri ararlar,Polis ekibinin gelmesiyle içeride sessizliğin hakim olduğu bir hava sezilmiştir.Kenarda köşede yüzü kanlar içinde olan Aysun'u dürterek kaldıran Ali Ozan amir,katil'in nerede olduğunu sorar,fakat katil'i hiç görmediğini söyleyen Aysun içinden sinsice kahkalar atmıştır.Yukarı kata bakan polis ekibi odada Alper'i kanlar içinde dayak yemiş halde bulurlar,Diğer odada olan Enis ise kendini bıçakladığı için nabzı alınamamaktadır.Kanlar içinde yatan bir diğer kişi ise Çiğdem'dir.onu gören Selim koşarak yanına gider ve Çiğdem'in boynuna sarılarak ölme,gitme!! ,diyerekten bağırır.Tüm olanları izleyen İpek ise Çiğdem'in biran önce ölmesi için dualar etmektedir,Sağ salim kurtulan Can bunları yapabilicek tek kişi olduğunu düşünürekten Harun'u arayarak buluşmak istediğini söyler,İkili Can'ın evinde buluşurlar buluşmasına da ,Harun tedbirli olarak gelmiştir.
Çalışma odasında oturan Can arkasını döndüğünde Harun'u görür ve karşına oturmasını söyler,Arkasından çıkıp üzerine atladıklarını fark etmeyen Harun etrafa küfürler saçmaktadır.Yakalayan arkadaşlarına bir bir teşekkür eden Can,arkadaşlarını gönderdikten sonra elleri kolları bağlı olan Harun'a sorular sorar ve evap alamaması üzerine bağrışlarını sertleştirir,Bunun üzerine evet cevabını ağzından kaçıran Harun yaptıklarından pişman olduğunu herkesin hayatta başka bir şansı olduğunu söyler,Tüm bunları duyan Can o sinirle elindeki pense ile Harun'un tırnaklarını çekerek ellerini kanlar içerisinde bırakır.Harun'un üzerinden çıkan bıçağı alan Can bıçağı tam Harun'a saplayacakken kafasına aldığı ağır darbe ile yere yığılır....
Çalışma odasında oturan Can arkasını döndüğünde Harun'u görür ve karşına oturmasını söyler,Arkasından çıkıp üzerine atladıklarını fark etmeyen Harun etrafa küfürler saçmaktadır.Yakalayan arkadaşlarına bir bir teşekkür eden Can,arkadaşlarını gönderdikten sonra elleri kolları bağlı olan Harun'a sorular sorar ve evap alamaması üzerine bağrışlarını sertleştirir,Bunun üzerine evet cevabını ağzından kaçıran Harun yaptıklarından pişman olduğunu herkesin hayatta başka bir şansı olduğunu söyler,Tüm bunları duyan Can o sinirle elindeki pense ile Harun'un tırnaklarını çekerek ellerini kanlar içerisinde bırakır.Harun'un üzerinden çıkan bıçağı alan Can bıçağı tam Harun'a saplayacakken kafasına aldığı ağır darbe ile yere yığılır....
--------- 2 saat önce -------
Harun: Alo bebeğim nasılsın?
Aysun: İyidir bebeğim,Daha ayrılalı kaç dakika olduki ,birşey mi oldu?
Harun: Beni Can aradı sanırım bizden şüphelendi ,beni evine çağırdı oraya gidiceğim bıçağımı yanıma alıcağım,Herhangi birşey olursa Can'da ölümüne susuyacak.
Aysun: Tamamdır bebeğim.Geleyim mi bende?
Harun: Hayır bebeğim,ben hallederim...
FİNAL ÇOK YAKINDA!!!
SON
Oyuncular ; Can = @kvp-medya Çiğdem= @Çiğdem- Alper= @cookies Harun = @Harunnn60 Selim = @destere Enis= @gözlemci Yiğit = @Yiğitt Erhan = @MelankoliK Ali Ozan = @pompy Enver= @EnveR İpek ? Aysun ? Ceyda ?
Oyuncular ; Can = @kvp-medya Çiğdem= @Çiğdem- Alper= @cookies Harun = @Harunnn60 Selim = @destere Enis= @gözlemci Yiğit = @Yiğitt Erhan = @MelankoliK Ali Ozan = @pompy Enver= @EnveR İpek ? Aysun ? Ceyda ?
@FahriyEvcen @destere @Bully @denizz19 @mrt-06 @sürgünüm @Billy Kane @yatutarsa @cookies @Yakamoz-Asi @aserat54 @Çiğdem- @eros @Harunnn60 @xemrexxx @sokak sanati @KayıpSehir @Yiğitt @ozgur2113 @Ice_Cool_23 @berkann @RüzgarGülü @-potterhead- @*YıldırıM* @ABAY_06 @RevaN @kvp-medya @pompy @MelankoliK @EnveR @kvp-medya @Mr.At
Arkadaşlar gene çoğunuzu etiketledim fakat okumayı düşünmeyenler lütfen belirtsin !!
Son düzenleme: