Tamam ama tek bilcegin sey su olsun beni beni cookiesini üstüne basa basa harcadin ezdin üzdun kırdın@cookies daha okumadım spoiler şeyler yazma
Tamam ama tek bilcegin sey su olsun beni beni cookiesini üstüne basa basa harcadin ezdin üzdun kırdın@cookies daha okumadım spoiler şeyler yazma
Iyi yapmışımTamam ama tek bilcegin sey su olsun beni beni cookiesini üstüne basa basa harcadin ezdin üzdun kırdın![]()
Ayol vampir falanmi olcan nabzin yoktu nasil yasiycanBu arada ben ölmedim,henüz 2-3 bölüm sonra bir süpriz yapacağım 🙂 (Aysundan bi cacık olmazmış)
Teşekkürler![]()
Neresi iyi ayol beni beni cookiesini diyorum :kızgın: :kızgın:Iyi yapmışım![]()
Lütfen diziye müdahale etmeyin sırf olayları yürütebilmek için haftada 2 gün yaptım herkes ziyadesiyle memnun kalacak merak etmeAyol vampir falanmi olcan nabzin yoktu nasil yasiycan![]()
Evet ben senle geçen sezon boyle sevgili için konusmamistim ama sen gitmisin beni aldatan bi seyvgili bulmusun![]()
En büyük mudahaleyi @Harunnn60 yapti hepimizin önüne gecti senaryodaLütfen diziye müdahale etmeyin sırf olayları yürütebilmek için haftada 2 gün yaptım herkes ziyadesiyle memnun kalacak merak etme![]()
Sezon Finali yaparımbüyük ihtimalle ipucu vermiyeyim ama bazı şeyler dğeişicek Harun istediğini bulabilicekmi herkes ölecek mi yoksa kendisimi ölecekEn büyük mudahaleyi @Harunnn60 yapti hepimizin önüne gecti senaryoda![]()
Hem ben çok sey istemiyordum kiraz mevsimindeki Şeyma gibi fettan ama sadık bir sevgili istiyodum @Çiğdem- ne cektim ben![]()
Aysunla @Harunnn60 i koyalim bi odaya sonra yangın cikartalim ölsünler gitsinlerSezon Finali yaparımbüyük ihtimalle ipucu vermiyeyim ama bazı şeyler dğeişicek Harun istediğini bulabilicekmi herkes ölecek mi yoksa kendisimi ölecek![]()
Perşembe buradan tanıtımı vericeğimAysunla @Harunnn60 i koyalim bi odaya sonra yangın cikartalim ölsünler gitsinler
Sende bana kiraz mevsimindeki seyma gibi bi kız bulursun![]()
Evet az cektirmedi bize Harun cehennemin dibine kadar yolu var.Aysunla cehennemi boylarlarPerşembe buradan tanıtımı vericeğimölü sayısı artacak
iyi fikirmiş bu arada uygulanabilir
![]()
@Nisa benden iyisinimi bulcak senaryoda baska insan kalmadi
Nisa isterse anında ayarlarım sana heheeh![]()
O iş yattı seninAysun seni kekledi diyorum ama sen ohooo
Hey Allahım
Daha beterini yapacak![]()
30-40-50@cookies kaç kez etiketlendin beni![]()