Tamam ama tek bilcegin sey su olsun beni beni cookiesini üstüne basa basa harcadin ezdin üzdun kırdın@cookies daha okumadım spoiler şeyler yazma
Tamam ama tek bilcegin sey su olsun beni beni cookiesini üstüne basa basa harcadin ezdin üzdun kırdın@cookies daha okumadım spoiler şeyler yazma
Iyi yapmışımTamam ama tek bilcegin sey su olsun beni beni cookiesini üstüne basa basa harcadin ezdin üzdun kırdın
Ayol vampir falanmi olcan nabzin yoktu nasil yasiycanBu arada ben ölmedim,henüz 2-3 bölüm sonra bir süpriz yapacağım 🙂 (Aysundan bi cacık olmazmış )
Teşekkürler
Neresi iyi ayol beni beni cookiesini diyorum :kızgın: :kızgın:Iyi yapmışım
Lütfen diziye müdahale etmeyin sırf olayları yürütebilmek için haftada 2 gün yaptım herkes ziyadesiyle memnun kalacak merak etmeAyol vampir falanmi olcan nabzin yoktu nasil yasiycan
Evet ben senle geçen sezon boyle sevgili için konusmamistim ama sen gitmisin beni aldatan bi seyvgili bulmusun
En büyük mudahaleyi @Harunnn60 yapti hepimizin önüne gecti senaryodaLütfen diziye müdahale etmeyin sırf olayları yürütebilmek için haftada 2 gün yaptım herkes ziyadesiyle memnun kalacak merak etme
Sezon Finali yaparımbüyük ihtimalle ipucu vermiyeyim ama bazı şeyler dğeişicek Harun istediğini bulabilicekmi herkes ölecek mi yoksa kendisimi ölecekEn büyük mudahaleyi @Harunnn60 yapti hepimizin önüne gecti senaryoda
Hem ben çok sey istemiyordum kiraz mevsimindeki Şeyma gibi fettan ama sadık bir sevgili istiyodum @Çiğdem- ne cektim ben
Aysunla @Harunnn60 i koyalim bi odaya sonra yangın cikartalim ölsünler gitsinlerSezon Finali yaparımbüyük ihtimalle ipucu vermiyeyim ama bazı şeyler dğeişicek Harun istediğini bulabilicekmi herkes ölecek mi yoksa kendisimi ölecek
Perşembe buradan tanıtımı vericeğim ölü sayısı artacak iyi fikirmiş bu arada uygulanabilirAysunla @Harunnn60 i koyalim bi odaya sonra yangın cikartalim ölsünler gitsinler
Sende bana kiraz mevsimindeki seyma gibi bi kız bulursun
Evet az cektirmedi bize Harun cehennemin dibine kadar yolu var.Aysunla cehennemi boylarlarPerşembe buradan tanıtımı vericeğim ölü sayısı artacak iyi fikirmiş bu arada uygulanabilir
@Nisa benden iyisinimi bulcak senaryoda baska insan kalmadi
Nisa isterse anında ayarlarım sana heheeh
O iş yattı senin Aysun seni kekledi diyorum ama sen ohooo
Hey Allahım
Daha beterini yapacak
30-40-50 sinirliyim ben sana sevgilimi elimden aldin dua et etiketliyom da yanina gelmiyorum isyeeaannn@cookies kaç kez etiketlendin beni