Çığlık 13.Bölüm

Bu arada ben ölmedim,henüz 2-3 bölüm sonra bir süpriz yapacağım 🙂 (Aysundan bi cacık olmazmış :A)

Teşekkürler :)
Ayol vampir falanmi olcan nabzin yoktu nasil yasiycan :kiki: :kiki:
Evet ben senle geçen sezon boyle sevgili için konusmamistim ama sen gitmisin beni aldatan bi seyvgili bulmusun :(

Ayol vampir falanmi olcan nabzin yoktu nasil yasiycan :kiki: :kiki:
Evet ben senle geçen sezon boyle sevgili için konusmamistim ama sen gitmisin beni aldatan bi seyvgili bulmusun :(
Lütfen diziye müdahale etmeyin sırf olayları yürütebilmek için haftada 2 gün yaptım herkes ziyadesiyle memnun kalacak merak etme :)

Lütfen diziye müdahale etmeyin sırf olayları yürütebilmek için haftada 2 gün yaptım herkes ziyadesiyle memnun kalacak merak etme :)
En büyük mudahaleyi @Harunnn60 yapti hepimizin önüne gecti senaryoda :kiki: :kiki:

Hem ben çok sey istemiyordum kiraz mevsimindeki Şeyma gibi fettan ama sadık bir sevgili istiyodum @Çiğdem- ne cektim ben :(

En büyük mudahaleyi @Harunnn60 yapti hepimizin önüne gecti senaryoda :kiki: :kiki:

Hem ben çok sey istemiyordum kiraz mevsimindeki Şeyma gibi fettan ama sadık bir sevgili istiyodum @Çiğdem- ne cektim ben :(
Sezon Finali yaparımbüyük ihtimalle ipucu vermiyeyim ama bazı şeyler dğeişicek Harun istediğini bulabilicekmi herkes ölecek mi yoksa kendisimi ölecek :A

Sezon Finali yaparımbüyük ihtimalle ipucu vermiyeyim ama bazı şeyler dğeişicek Harun istediğini bulabilicekmi herkes ölecek mi yoksa kendisimi ölecek :A
Aysunla @Harunnn60 i koyalim bi odaya sonra yangın cikartalim ölsünler gitsinler :kiki:
Sende bana kiraz mevsimindeki seyma gibi bi kız bulursun :Z

@gözlemci sevgili konusunu surekli gecistiriyorsun 2 sezondur sevgilisizim Aysunla o isi yapamadan Haruna kostu :T
Bana @Nisa yi yap :X

@Nisa benden iyisinimi bulcak senaryoda baska insan kalmadi :X :X
Bu arada Aysunla o isi yaptimmi ben :)
O iş yattı senin :A Aysun seni kekledi diyorum ama sen ohooo :D

Hahahah kafanıza takılın 😛 @cookies @gözlemci
:kiki:

@gözlemci izin çıktı olsun sevgilim iste :Z
Hey Allahım :D

@Nisa Aysun gibi yapmazsın dimi :bhr:
Daha beterini yapacak :A