NBC Community İlk 5 Sezon Yorumları

Dan harmon 5. sezon geri döndü çünkü. :Z

Onu merak ediyorum, dizinin havasını, 4 ile 5 arasında ki farkı. :D
3. sezonda da yok muydu 3. sezon kötüydü bence. :D

Yalnız şöyle bir şey okumuştum yapımcılar özür dilemişler 4. sezon baya kötü olduğu için. :D (Yalnız bence o kadar da kötü gitmiyor 4. sezon)

3. sezonda da yok muydu 3. sezon kötüydü bence. :D

Yalnız şöyle bir şey okumuştum yapımcılar özür dilemişler 4. sezon baya kötü olduğu için. :D (Yalnız bence o kadar da kötü gitmiyor 4. sezon)
Sadece 4'te yoktu, bir sene dinlenmiş sonuçta adam, hastalıklar felan filan. 5. sezon için beynim yandı arayışlardayım ne yazacağım tarzında açıklamaları var. Ben iyi bir dönüş bekliyorum.

Ve birde yaratıcıyı kovmak nedir o hikayeyi öğrenemedim henüz, adamı bitirmişler diye duydum diğer yandan o haketti diyenler var.

4. sezon çok iyi bir ivme yakaladı bence, ben beğendim o konuda sıkıntı yok. :D

Sadece 4'te yoktu, bir sene dinlenmiş sonuçta adam, hastalıklar felan filan. 5. sezon için beynim yandı arayışlardayım ne yazacağım tarzında açıklamaları var. Ben iyi bir dönüş bekliyorum.

Ve birde yaratıcıyı kovmak nedir o hikayeyi öğrenemedim henüz, adamı bitirmişler diye duydum diğer yandan o haketti diyenler var.

4. sezon çok iyi bir ivme yakaladı bence, ben beğendim o konuda sıkıntı yok. :D
5. sezon imdb'deki puanlara bakılırsa baya yüksek puanlar almış ama ben pek ümitlenmiyorum çünkü sanırım bu dizinin asıl fan kitlesiyle zevklerimiz tam örtüşmüyor. Daha önce de çok yüksek puan alan bölümlerini pek beğenmediğim olmuştu. Gerçi paintball tarzı bölümler olursa uzlaşırız tabii. :D

5. sezon imdb'deki puanlara bakılırsa baya yüksek puanlar almış ama ben pek ümitlenmiyorum çünkü sanırım bu dizinin asıl fan kitlesiyle zevklerimiz tam örtüşmüyor. Daha önce de çok yüksek puan alan bölümlerini pek beğenmediğim olmuştu. Gerçi paintball tarzı bölümler olursa uzlaşırız tabii. :D
Bence zamanın olunca Community'nin yaratılışı belgelesilini izlemelisin, ben onur guydum izleyince 100 dakika bişi zaten.:D

Onunla beraber diziye ilgim arttı, yani adam bence tek başına fan yanatıp dizinin bitmemesini sağlamış diyebilirim. :)

100 dakika bişi mi film süresi kadar resmen. :D
Psikolojik olarak etkilerim diye 1.30 saat yazamadıydım. :D

100 dakika 100 dakika gibi değil aslında yazayım, direk geçiyor zaten diyelim. :D Bence bir şans vermelisin, o adam bir dahi bence. :)

Ve izlediğim ilk o tarz belgesel olabilir. :D

4x6

Yarın 132732 tane yeni dizi bölümü çıkacağı için geceden aradan çıkarayım dedim. :)

Aslında bölümün senaryosu baya iyiydi ama bir şeyler eksik kalmış pek eğlendiremedi. Yine de nispeten yüksek vereceğim:

7/10

Ekleme: Jeff'in öpücüğü çok iyiydi. :D

Psikolojik olarak etkilerim diye 1.30 saat yazamadıydım. :D

100 dakika 100 dakika gibi değil aslında yazayım, direk geçiyor zaten diyelim. :D Bence bir şans vermelisin, o adam bir dahi bence. :)

Ve izlediğim ilk o tarz belgesel olabilir. :D
İzleriz bir ara inşallah. En azından başlarım akıcı gelirse devam ederim, devam etmek zorla değil sonuçta. :D

4x6

Aslında pek iyi bir bölüm değildi ama sıkılmadan izledim.

Jeff reyizin öpücüğü bence de çok iyiydi, bölümün en komik sahnesiydi :D

Troy'un kameraya sürekli gülmesi iyiydi :D

Bide Chang'in bişeylerin peşinde olduğunu anlamıştım ki öylede oldu :D

7/10

4x7

Dizinin şu ana kadarki en düşük imdb puanı alan bölümüymüş. Bence de haketmiş bu başarısızlığı. :D

Bölüm komple sorunluydu senaryo kötüydü, eğlenceli değildi, güldürmedi vs.

Daha iyi bölümler izlemek dileğiyle:

5/10

4x7

Bayaa kötü bir bölümdü.

Pantolon indirdikleri sahne iyiydi sadece :D

Bide kızlar iyiydi :D

5/10

4x8

Bu bölümde pek iyi değildi ama sıkılmadan izledim.

Abed'in aşk üçgeni iyiydi :D

6/10

4x8

Son bölümlerin arasında en iyisiydi ama yine de çok iyi değildi. Abed'in sitcom klişelerinden birine hayat verişini izlemek eğlenceliydi. :D

Brie Larson'u konuk olarak görmek de güzeldi. Birkaç bölümde daha olacakmış. :Z

Yalnız Abed dışındaki karakterler için boş bölümdü. Özellikle Pierce figüran gibi kalıyor çoğu bölümde, adamın isyan etmesine şaşırmamalı. :):)

Bir de dekanın baştaki kılığı komikti. :D

7/10

4x9

Senaryo birazcık sıkıcı olsada iyi bir bölümdü.

Özellikle Abed ve Pierce'in tipleri komediydi :D

Şarkılarda iyiydi :D

7/10

4x9

İyi sayılırdı bölüm, bazı yerleri bence de sıkıcıydı ama özellikle müzikal olan kısımlar harikaydı. :D

Dizinin imdb'de 7 altı puan alan iki bölümünden biriymiş ama bence öyle kötü bir bölüm değildi. :):)

7/10

4x10

Pek iyi bir bölüm değildi bence.

Sadece Jeff'in konuşmasından sonra tamam seni çözen bendim demesi ve profesörün aslında bağlanmaması iyiydi :D

7/10

4x7

En sıkıcı bölümdü şuana kadar sanırım, ne olduğunu bile anlamadım. :D

Pierce ve Jeff'in takılmaları iyiydide olayı yoktu pek,

4x10

Dün izledim aslında da yorum yapmayı unutmuşum haliyle detaylar pek aklımda kalmadı.

Yine de iyi gibi bir bölümdü genel olarak. :)

Kevin daha büyük planlarla sezon finaline hazırlanacak anlaşılan. :D

7/10

4x8

Dizi rezilliğe giderken, son bölümde çevirdiler gibi.

Abed güzelim kızı kaçırdı derken döndürdü olayı, britta'nın olayıda güzel sonuçlandı. Komiklik olmasada dramaya mı döndü sanki dizi. :bilmem:

4x9

7,8'den daha iyi bir bölümdü, ama dizi beni beklenti olarak düşürüp iyi bir bölümdü demeye zorluyor gibi. :(

Müzikleri beğendim, dean şuan dizide tek çalışan biri gibi, yeni karakter yok bir aksiyon yok, komediden eser yok zaten. :/

4x9

7,8'den daha iyi bir bölümdü, ama dizi beni beklenti olarak düşürüp iyi bir bölümdü demeye zorluyor gibi. :(

Müzikleri beğendim, dean şuan dizide tek çalışan biri gibi, yeni karakter yok bir aksiyon yok, komediden eser yok zaten. :/
Cidden yeni karakter lazım ya kaç sezondur her şey aynı ilerliyor. :):)