Bitirmedim henüz, 6. bölüm civarındadır muhtemelen, bu aralar diziler çok karıştı emin değilim tam o yüzden.@kaan955 bitirdin mi 4. sezonu sen?![]()
Ama ara vermezsem yakındır.
Bitirmedim henüz, 6. bölüm civarındadır muhtemelen, bu aralar diziler çok karıştı emin değilim tam o yüzden.@kaan955 bitirdin mi 4. sezonu sen?![]()
Biraz yavaş git de yakın zamanlarda ilerleyelim.Bitirmedim henüz, 6. bölüm civarındadır muhtemelen, bu aralar diziler çok karıştı emin değilim tam o yüzden.
Ama ara vermezsem yakındır.![]()
Ben bir dizileri düzenliyip hangi bölümlerde kaldığımı bakıp netleştirelim. Haftasonuna kadar yetişirsiniz gibi?Biraz yavaş git de yakın zamanlarda ilerleyelim.![]()
Aşağı yukarı yetişmiş oluruz herhalde.Ben bir dizileri düzenliyip hangi bölümlerde kaldığımı bakıp netleştirelim. Haftasonuna kadar yetişirsiniz gibi?![]()
Aynı bölümümü izledik acaba4x3
Fena değildi yine.
Bölüm başında Britta'nın aksiyon sahnesi ve Annie'nin evliymiş taklidi yapması iyiydi.
6 ile 7 arasında kaldım ama fazladan verelim hadi.
7/10
Galiba 4x4'ü izlemişsin sen.Aynı bölümümü izledik acaba
Almanların olduğu bölümmüydü izlediğin![]()
İzlediğim sitede 4x3 le 4x4 aynı bölümmüşGaliba 4x4'ü izlemişsin sen.![]()
Sende habire vakit bulamam diye önceden izleyip izleyip beni geçtin helal olsun4x5
Yine vakit buldum belki yarın bulamam diyerek izledim.
Bu bölümü pek sevmedim birkaç yeri dışında boştu.
5/10
Üç gün şimdi diğer dizileri yakalarım, film falan izlerim iyi oldu.Sende habire vakit bulamam diye önceden izleyip izleyip beni geçtin helal olsun![]()
Haftada 5 bölüm izliyoruz işte.
Dan harmon 5. sezon geri döndü çünkü.Haftada 5 bölüm izliyoruz işte.
Acelen ne daha 6. sezona çok var.![]()