NBC Community İlk 5 Sezon Yorumları

3x18

Beğenmedim bu bölümü. Pek güldüğüm yer yoktu.

Sondaki video iyiydi sadece.

5/10

3x19

Son zamanların en iyi bölümüydü bence. Birçok yerde güldürdü :D

Chang'in çılgınlıkları iyiydi :D

Dekan'ın grup için yaptıkları iyiydi :D

9/10

Bir sezonun daha sonuna geldik 2 gün önceden bitirdim, işlerim var uzamasın daha fazla diye. :(

3x17 Aslında tüm olaylar bu bölümden sonra başlıyor, Annie başbakanlığa adaylığını koysa vermeyen en adi. :D 17 ve 18'in yorumunu buraya yazmamışım en son ikisini yazdığım için ciddi bir karmaşa oldu. :(

3x18 Diğer bölümleri bildiğim için bu bölümde yorumu kısacağım ağır spoilere gerek yok. :D Yıldızımızın düşmesiyle, dizi ciddi bir hikaye dönüşümüne uğruyor.

3x19 Bizimkilerin düştüğü şu durum gerçekten diziye ayrı bir hava katmış ve güzel bir sonun başlangıcı olmuş. :)

3x20 Bu animasyon bence çok başarılı olmuş, 2. sezonda ki bölümü izlememiştim bu gerçekten çok iyiydi, bu arada pierce'nin üvey kardeşi bizim Revolutiondan çok adi bir karakter, hiç sevmezdim ama çok iyi oyuncudur. :D

3x21 Sezonun en iyi bölümü olmaya aday bence. :D Yorum bile yapmayacağım bu bölümle ilgili

3x22 19'dan beri gelen bölümlere göre az daha sönük kalsada bence istenileni verdi. Sezon sonu yorumum diziye Annie yüzünden başlamıştım o candır aşktır. :D

Dizi arkasında ki olanlar daha komik. (Bitirince izleyin. :D )

3x20

İzlediğim en ilginç bölümlerden biriydi ve bence çok başarılıydı.

Abed'in Hilda'ya aşık olması ve çocuk yapması sesli güldürdü :D Çocuğun cool cool cool demesi çok iyiydi :D

Sonuda süperdi. Çocuğu görünce hemen gaza geldiler ama sonra normele döndüler :D

9/10

Ayrıca @kaan955 sondaki Annie yorumuna katılıyorum :D

3x21

Güzel bir bölümdü.

Dekan'ı kurtarma planı çok iyiydi :D Chang'in olduğu kısımlarda iyiydi :D

Ayrıca Jeff'in Dekan'a dokunmasıyla Dekan'ın yere düşmesi sesli güldürdü :D

9/10

Geride kaldığım için üç bölüm üst üste izledim bugün o nedenle 18 ve 19 arasındaki ayrımı net yapamıyorum, karıştırıyor olabilirim. :D Fakat puanlara önceden karar vermiştim. :)

3x18

Ortalama bölümdü, detay hatırlamıyorum. :D

6/10

---------------------------------

3x19

Önceki bölüme göre daha iyiydi.

Psikologun hepsini hasta olduğunu söylediğini sahne bir an acaba dedirtti. :D

Leyla ile Mecnun'un finali buradan yürütmüşler galiba. :D

7/10

---------------------------------

3x20

İşte animasyon yapacaksanız böyle animasyon yapın. :):) Sezonun en iyi bölümüydü bence. :) Atari sesleri falan nostalji de yapmış olduk. :):)

Abed beklendiği gibi olayı çözdü ve "cool cool cool" diyen çocuklar cidden süperdi. :D

Giancarlo Esposito'yu konuk olarak görmek de güzeldi. :):)

Bu bölümü hazırlamak için verilen emeği de göz önünde bulundurarak normal vereceğimden 1 puan fazlasını veriyorum. :)

9/10

3x22

Sezon finaline göre temposu düşük bir bölümdü.

Pek fazla gülmedim ama sıkıcı bir bölümde değildi bence.

Troy&Britta ikilisini bu sezon yakınlaştırdılar sevgili olurlarsa eğlenceli olabilir :D

7/10

3x21

İyi bölümdü, plan güzeldi. :D

Pierce güldürdü birkaç yerde ama nereleri hatırlayamadım şu an sıcağı sıcağına yorum yapamayınca böyle oluyor. :D

Dekanın Jeff'i beklerken Britta'yı görmesiyle yaşadığı hayal kırıklığı güldürdü. :D

7 ile 8 arasında kalmakla beraber biraz da sezonun ortalama puanını yükseltme niyetiyle:

8/10

3x22

Eh işte iyi bir bölüm diyebiliriz en azından konuyu topladılar. :)

Şu havalandırmacı işi en başından beri çok saçmaydı bence. :D

Biraz final gibi bir bölümdü. Yani bu bölümde dizi bitse bence nasıl böyle yarım biter diyebileceğimiz hiçbir şey yok. Büyük ihtimal bu bölüm çekilirken dizinin devam edip etmeyeceği kesin değildi o nedenle yarı final gibi bir bölüm çekmişler. :)

En sonda yine [HASHTAG]#sixseasonsandamovie[/HASHTAG] hashtagini gözümüze soktular. Bu hedefe gerçekten ulaşacak olmalarını bilmek güzel. :)

Bölümün sonlarında ekibi sevdiğimi bir kez daha anladım ama işte keşke bölümlerin çoğunluğundan da bununla doğru orantılı olacak şekilde zevk alsam, neyse devamını sezonluk yorum konusuna saklayım. :):)

7/10

Community 4x3

Dizi gerçekten 3. sezondan farklı, 13 bölüme inmesinin avantajını yakalamışlar bence, güzel bir bölümdü. 20 dakika atıştımalık gibi bir dizi zaten. 1 ayı geçti sanırım diziyi izlemeyeli, annie'yi özlemişim, bu bölüm birazda onun üzerine gibiydi. :)

4x1

Çok iyi bir başlangıç olmadı bence. Dekan ve Jeff'in sahneleri güldürdü ama genel olarak vasat bir bölümdü.

Tahmin ettiğim gibi Britta ve Troy sevgili olmuşlar ama eğlenceli hallerini göremedik ilk bölümde :D

7/10

4x2

Bu bölümde pek iyi değildi.

Troy'un o işi anlamaması güldürdü :D Annie'nin Abed diyişini yerim ne güzel diyor :D

6/10

4x6

Aklımda kalan bir bölüm olduğu için bunu yorumlayayım, sezonun en iyi bölümlerden biri olabilir.

Abed's camera tarzındayda ve çok iyiydi bence. Troy'u britta olayından beridir sevmiyorum, gitsede kurtulsa dediğim bir karakter hareketleride çok kıl geldi bu bölüm, annie ile olan sahne. :D Annie yeni bir saç tarzıyla güzel bir konuşmayla karşımızdaydı iyidi gerçekten.

Ve Chang sonunda sahalara döndü, jeff'in bayana hareketi iyidi. :D

Brittayıda güzel bir göreve çekmişler bu sene geçen sene hiç yoktu ortalarda.

Pierce ile ilgili birşey gelmedi aklıma zaten bu sene dizinin yaratısıyla tartışıp ayrılmasına sebep olmuş sanırım, kim haklı bilmiyorum herkes ayrı tarafı tutuyordu. :D

5. sezonu bekliyorum, dizinin yaratıcısının dönüşünü. :D 1 sezon ara vermişti yanılmıyorsam.