NBC Community İlk 5 Sezon Yorumları

3x8

İyi sayılabilecek bölümdü yine. Konu güzeldi, ortalarında biraz sıkıldım ama sonları çok iyiydi. :):)

Britta'nın hareketlerini ben de beğenmiyorum bu sezon. :( @kaan955

7/10

3x8

Bence yazar ilk 6 bölümden ders çıkartıp, jeff ve annie'yi daha aktif ve olduklarını gibi kullanmaya başladı ve iyiye gidiyor dizi iki bölümdür, britta ve pierce'i de sahaya sürmesi lazım. :( Hele britta hala yoklara oynuyor, en azından bu bölüm o garip hareketleri yapmadı. :D

Sonu duygulandırdı. :( Dekan'da eski tiplemesindeydi bu bölüm iyi olmuş. :D Britta, troy uğraşmasını deniyorlar geçen sezondan beri iş çıkmaz bence, gereksiz gibi. :(

3x9

İyi bir bölümdü.

Abed'in Batman halleri iyiydi :D

Pierce'in ilk başta benim kimi yapacağım dediği yerde sesli güldüm :D

Jeff ve Shirley'in olayıda iyiydi :D

Yalnız bu bölüm Pierce ve Britta hiç yoktu neredeyse ve Chang'de 2-3 bölümdür pek gözükmüyor :(

8/10

3x9

Yine çok iyi olmasa da iyi sayılabilecek bir bölümdü. :)

Abed, Batman iyiydi. Annie'nin de denemeleri hiç fena değildi bence. :D

Jeff ve Shirley'nin bazı yerleri iyi olsa da sıkıcıydı bence çoğu. (En iyi kısmı anime olan kısmıydı. Tıpkı anime çizgi filmler gibi yapılmış. :D)

Pierce ve Britta cidden hiç yoktu. :)

7/10

3x10

Ortalama bir bölümdü.

Pek fazla güldürmedi bu bölüm ama güzel sahneler vardı.

Abed ve Troy'un rap söylemesi çok iyiydi :D Sözlerde uyumluydu :D

Annie'nin kıyafeti oyşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş :D

7/10

3x11

Sıkıcı bir bölümdü bence. Abed ve Troy'un normallik olayı kötüydü.

6/10

Bayağı yoğun bir haftaydı, geç kaldım ama bugün tamamlarım gibi..

3x9
Güzel bir bölümdü, pierce ve britta'nın sahnelerinin olmadığı jeff'in robot gibi değil kendi gibi olduğu bir bölümdü. :D

Abed çok dengesiz gibi gösterilmiş, hani normalden fazla şekilde zeka dışı boyutta hikayenin devamı güzel olsada beğenmedim. Yorumu yazarken aklıma geldide çok da iyi bir bölüm diyemeceğim. :D

3x10

Çok çok iyi bir bölümdü fakat,

Önce annie'yi o hala sokmaları sonra bölümler sonra britta'yı o iğrenç hareketlere sokmaları bitirdi herşeyi. Ben normal hallederiyle seviyorum bu diziyi garip hareketlere hiç gerek yok. Sonu istediğim şekilde bitti, keşke o iki kesit olmasaydı. :(

Edit: Birde seslerde editleme var dı sanki, annie'nin sesi hiç benzemiyordu o bölümde, abed çok iyiydi mesela, rap dinlemem ama sahne çekimi çok iyiydi, yetenekliler. :D @OzaN

3x11

Bence onlarda anlamış britta, pierce ve shirley bu sezon yoklara oynuyor bir bölüm yapalım bu 3'ü ile demişler yine yapamamışlar, olmamış bence. :(

3x11

Bence onlarda anlamış britta, pierce ve shirley bu sezon yoklara oynuyor bir bölüm yapalım bu 3'ü ile demişler yine yapamamışlar, olmamış bence. :(
Ya bence dizinin başlarda olayı Jeff ve Britta'nın tatlı sert atışmalarıydı. Diğerleri de tabii renk katıyordu olaya. Ben ikisini başrol olarak görüyordum ama ne olduysa bu ikilinin arasındaki etkileşimi neredeyse sıfıra indirdiler.

Pierce'a da iyi senaryo yazmakta zorlanıyorlar. :(

Shirley bildiğimiz gibi bence, onda bir düşüş yok. Favori karakterlerimden olduğu söylenemez zaten en başından beri. :D

Ya bence dizinin başlarda olayı Jeff ve Britta'nın tatlı sert atışmalarıydı. Diğerleri de tabii renk katıyordu olaya. Ben ikisini başrol olarak görüyordum ama ne olduysa bu ikilinin arasındaki etkileşimi neredeyse sıfıra indirdiler.

Shirley bildiğimiz gibi bence, onda bir düşüş yok. Favori karakterlerimden olduğu söylenemez zaten en başından beri. :D

Aynen. İlk sezonu sevmemin nedeni Britta-Jeff atışmalarıydı ama eser kalmadı artık ikisinden :(

Aynen Shirley grupta en gereksiz diyebileceğimiz biri, ama yok yani kadını koymuyorlardı sahnelere bile bu sene. :D

Pierce 2. sezonun son alanının kurtarıcı, harika işler çıkartmıştı.

Jeff ve Britta olayı gerçekten iyiydi, ikiside oynuyordu şimdi ikiside yok. Yaşlılık sendromu gibi bir halleri var şuan. Jeff arada çıkıyor, britta hiçbirşey yapmıyor felan filan. Bilmiyorum. :(

3x12

Komediyi doruklarına kadar yaşayamasak dahi bence çok iyi bir bölümdü.

Jeff normale dönmüş, kaslar olmamış ama kötü duruyor. :( Britta çok iyi görünüyordu özellikle M.J görünüşüde gayet harikaydı. Shirley o tiple şarkı söylese kimse yadırgamaz oda güzel olmuştu. :D Jeff'in ego olayını geri getirip biraz britta ile takıldırıp gerçekten neden 1 sezon söylentilerini göstermiş oldu. Bence bu bölüm yorumları incelemiş olacaklardı böyle bir dönüş yapmışlar.

3x12

Sıkıcı bir bölümdü bence. Abed'in yaptıkları artık saçma geliyor :(

Bölümle ilgili tek olumlu şey Jeff reyizdi belkide. Gözlüklü hali acayip karizmaydı :D Ayrıca Dekan'ı Jeff'i görünce çarpılmış gibi olması güldürdü :D

5/10

Tek ben beğenmişim ekipten. :D @OzaN

Zaten belirttim komedi yönünden doyurmasada gibisinden.. :D

Bence abed'in boyutunu başka boyuta taşımışlar, şizofrenliğe gidiyor gibi. :D Düzeltirler felan bir hikaye çıkartırlar oradan gibi. @cevaa

Son düzenleme:
3x13

Genel olarak sıkıcı bir bölümdü. Jeff'in Kim'i unutması dışında pek güldüren bi yerde yoktu :(

5/10