NBC Community İlk 5 Sezon Yorumları

Canım sıkkın izleyecek bişiler arıyorum tek arkadaşım bu. :T:

Şaka maka çok ağırdan alıyoruz, arada başka diziler atıp özlemek istiyorum yeni sezonu. :D
Günde bir bölüm gidiyorduk işte ama haftasonu @cevaa izlemiyor galiba diye ben de izlemedim. :)

Neyse istiyorsan izle tabii pek problem değil. :):)

Günde bir bölüm gidiyorduk işte ama haftasonu @cevaa izlemiyor galiba diye ben de izlemedim. :)

Neyse istiyorsan izle tabii pek problem değil. :):)
Ben o kısmı atlamışım, aklıma gelmemiş açıcaksı. :bilmem:

4 bölüm götürmüşüm, perşembe katılırım aranıza belki bir ara iki bölüm izleyeceğiniz tutar. Çarşamba artık diyelim. :D

Geçen yine 100. bölümü çekiyorum. @OzaN @cevaa

10830563_10152612974211633_3013245617540858174_o.jpg

5x6

Ben beğenmedim bu bölümü.

Sadece Abed'in işaret diliyle spoiler yemesi iyiydi :D

6/10

5x7

Pek beğenmedim bu bölümüde.

Sadece Duncan'ın arabadaki direksiyona vurduğu sahne iyiydi :D

6/10

5x8

Vasatın üstünde bir bölümdü bence. Aslında konu çok iyiydi ama yine bütün okulun olayı faza ciddiye alması ve hemen gruplaşmaların olması filan bence saçmaydı yine.

Sonda ki reklamda iyiydi :D

6.5/10

Son düzenleme:
5x9

İyi sayılabilecek bir bölümdü. Kitap için birbirlerine düşmeleri ve Chang'i videoya çekmeleri güldürdü :D

Ayrıca Abed'e daha çirkin bi sevgili bulsalarmış Amy gibi, daha inandırıcı olabilirdi :D

7/10

@OzaN @kaan955 haftaya başka dizilere başlayacağım için bugün 3 bölüm izledim. Cumaya kadar bitiricem sezonu haberiniz olsun :D

5x7

İlginçtir sezonun en düşük puan alan bölümüymüş ama benim en beğendiklerimden oldu. :D

Chang'in olayı özellikle çok iyiydi. En sondaki Shining göndermesine sesli güldüm. :D

Bence yeni gelenlerle dizi daha iyi oldu. Shirley biraz fazlalık gibi kaldı dizide ve zaten yeni sezonda yok o da. :D

8/10

5x10

Sezonun en sıkıcı bölümüydü heralde. Diziyi ve karakterleri sevmesem bu bölümden sonra diziyi bırakırdım o derece kötü bir bölümdü.

Annie'nin güzelliği hatrına :D

5/10

5x8

Konu çok güzeldi bence en orijinal konularından biriydi. Bölüm de genel olarak güzeldi ama fazla abartıp aşırı absürtlüğe vurmasalardı daha da yüksek puan verirdim. :D

Bu arada Shirley gereksizleşti dedim başrole yerleşti bu bölüm. :D

8/10

----------

5x9

Ders arasında izlediğimden midir son bölümlerin hemen hepsinden epey zevk almaya başladım. :D

Bu bölümde Brie Larson'u tekrar konuk olarak görmek güzeldi, daha da göreceğiz galiba. Annie'nin abisi cidden tuhaf bir adammış. :D Annie ile Abed arasındaki rekabet güzeldi. Annie ve Abed'in dışındaki olay pek ilgi çekici değildi ama sıkıcı da değildi.Birine 8.5 birine 6.5 desek 7.5'tan:

8/10

5x10

Bu bölüm cidden çok sıkıcıydı. Oyunu sevmedim. Birkaç komik yer vardı o kadar. 5 verecektim ama son bölümlerdeki iyi halden 6 olsun. :D

6/10

5x12

Son 2 bölüme göre daha iyi bir bölümdü.

Chang'in gruba ihanet etmesi güldürdü :D Zaten ne zaman böyle bişey olsa Chang hemen karşı tarafa geçiyor :D

Jeff reyiz ve Britta'nın hadi evlenelim dediği sahne ve tam işe başlıcakken basılmaları iyiydi :D

Sonuda çok iyiydi :D

8/10

Moderatörün son düzenlenenleri:
5x11

Çekmeyin demiyorum hobi olarak yine çekin ama izlemek zorunda bırakmayın bu bölümleri. :(

Zar zor izlediğim animasyon bölümlerinden biri oldu.

3/10

Biraz önce 1. ve 2. bölümlere baktımda dizi o zamanlar çok iyiymiş ya keşke hep Britta ve Jeff üzerinden ilerleseydi konu :(

@OzaN @kaan955

Son düzenleme:
5x13

Güzel bir sezon finaliydi.

Greendale'i kurtardılar sonunda :D

Duncan'ın çarpılışı iyiydi :D

Dekan'ın boğazına roketin kaçması sesli güldürdü :D Chang'in de sonda parlak dişli hali çok iyiydi :D

9/10

5x10

Belgeselde o oyunun yaratıcısından çok bahsetmişlerdi belliydi bu bölümün olacağı ama gerçekten sıkıcıydı, yakışmadı bence. :(

5x11

Normalde animasyon yapımlarını ben beğenmezdim ama aksine bu sefer bir ben beğenmişim. :D Bence güzel bir bölümdü. :)

5x12

İlk yarısı sıkıcıydı biraz ama ikinci yarısı güzeldi. :)

Jeff ve Britta'ya dair bir şeyler görmek güzeldi. :):)

7/10

---------------

5x13 (Sezon Finali)

İyi bir sezon finaliydi. Dizinin son sezonlardaki en iyi bölümleri arasına da girebilir herhalde. :):) Hem konu güzeldi hem de komikti baya. :D

Chang pek çok yerde güldürdü bu bölüm. Anahtar saymada yürüttüğü mantık olsun, dişler olsun. :D

Böyle geçmişe yönelik yerler var sevdiğim konular. Bir an Lost'a götürdü. :D Beğendim oradaki sahneleri de genel olarak.

Kıskanç Annie iyiydi ama Jeff & Britta işi 1.5 bölümle sınırlı kaldı gibi.

Dean de yorumda es geçiyorum çoğu zaman ama dizinin en güldüren karakteri olma yolunda gidiyor son dönemde. Oysa ilk sezonlarda hiç katlanamazdım kendisine. :D

En sonda dizinin NBC tarafından ne zaman bir dizi kötü gitse onun yerine konulmasına gönderme yapılması da güzeldi. :D Ayrıca bir sonraki sezonun olacağına dair inançlarını da gösterdiler bölümde. :):)

9/10

Öncelikle sinirliyim, şansızlık. Dengesiz yönetici 2 bölümede 12. bölüm yazmış, aslında ikiside 13.

5x13 (Season Finale)

Kesinlikle harika bir sezon finaliydi. Yapıcağım yorum şuydu aslında neden satmak zorunda kalacaklarını işlemediler önceki bölümlerde diyecektim ki malesef olası hatayı farketmiş bulundum, keşke en başta anlasaydım diyorum.

Tüm zevkin içine edildi gidip gerçek 12.'yi izleyeceğim şimdi..

Son düzenleme: