Bitirmedim henüz, 6. bölüm civarındadır muhtemelen, bu aralar diziler çok karıştı emin değilim tam o yüzden.@kaan955 bitirdin mi 4. sezonu sen?
Ama ara vermezsem yakındır.
Bitirmedim henüz, 6. bölüm civarındadır muhtemelen, bu aralar diziler çok karıştı emin değilim tam o yüzden.@kaan955 bitirdin mi 4. sezonu sen?
Biraz yavaş git de yakın zamanlarda ilerleyelim.Bitirmedim henüz, 6. bölüm civarındadır muhtemelen, bu aralar diziler çok karıştı emin değilim tam o yüzden.
Ama ara vermezsem yakındır.
Ben bir dizileri düzenliyip hangi bölümlerde kaldığımı bakıp netleştirelim. Haftasonuna kadar yetişirsiniz gibi?Biraz yavaş git de yakın zamanlarda ilerleyelim.
Aşağı yukarı yetişmiş oluruz herhalde.Ben bir dizileri düzenliyip hangi bölümlerde kaldığımı bakıp netleştirelim. Haftasonuna kadar yetişirsiniz gibi?
Aynı bölümümü izledik acaba4x3
Fena değildi yine.
Bölüm başında Britta'nın aksiyon sahnesi ve Annie'nin evliymiş taklidi yapması iyiydi.
6 ile 7 arasında kaldım ama fazladan verelim hadi.
7/10
Galiba 4x4'ü izlemişsin sen.Aynı bölümümü izledik acaba
Almanların olduğu bölümmüydü izlediğin
İzlediğim sitede 4x3 le 4x4 aynı bölümmüş Yarında 4x3 ü başka bi siteden izlerim o zamanGaliba 4x4'ü izlemişsin sen.
Sende habire vakit bulamam diye önceden izleyip izleyip beni geçtin helal olsun4x5
Yine vakit buldum belki yarın bulamam diyerek izledim.
Bu bölümü pek sevmedim birkaç yeri dışında boştu.
5/10
Üç gün şimdi diğer dizileri yakalarım, film falan izlerim iyi oldu.Sende habire vakit bulamam diye önceden izleyip izleyip beni geçtin helal olsun
Haftada 5 bölüm izliyoruz işte.
Dan harmon 5. sezon geri döndü çünkü.Haftada 5 bölüm izliyoruz işte.
Acelen ne daha 6. sezona çok var.