NBC Community İlk 5 Sezon Yorumları

4x1

İyi başladı bence, Abed TV olayını çok güzeldi. :D Özellikle altta geçen tanıtımlara bayıldım. :D

Troy ile ilgili olayı beğenmedim sanki Troy değişmiş gibi geldi sesiyle falan. :):)

7 ile 8 arasında kaldım biraz ama:

8/10

4x4

Kötü bir bölümdü bence. Sırf karakterleri seviyorum diye devam ediyorum yoksa bırakmıştım şimdiye kadar.

5/10

Son düzenleme:
4x2

Fena değildi. Annie'nin bu bölümdeki hali güzeldi, Abed'e seslenişi özellikle iyiydi. :D

Pierce'ın dolap güzelmiş bu arada. :D

7/10

4x3

Fena değildi yine.

Bölüm başında Britta'nın aksiyon sahnesi ve Annie'nin evliymiş taklidi yapması iyiydi.

6 ile 7 arasında kaldım ama fazladan verelim hadi. :)

7/10

4x3

Fena değildi yine.

Bölüm başında Britta'nın aksiyon sahnesi ve Annie'nin evliymiş taklidi yapması iyiydi.

6 ile 7 arasında kaldım ama fazladan verelim hadi. :)

7/10
Aynı bölümümü izledik acaba :D

Almanların olduğu bölümmüydü izlediğin :D

4x4

Yarın izleyemem herhalde, şimdiden izleyim dedim yoğunlaşmışken. :D

Pek iyi değildi bölüm ama son dakikaları güzeldi. Jake'in Hitler olduğunu düşünmeleri falan iyiydi. :D

Yine de:

6/10

4x3

Bu bölümü beğendim.

Baştaki Britta'nın sahnesi bayaa yaratıcı olmuş :D Vücudu da iyiymiş bu arada :D

Annie'nin evliymiş gibi yapması iyiydi :D

Jeff reyizin kadını tavlamak için rol yapması iyiydi, aslında gerek yoktu normal haliyle bile tavlardı :D

Yine Jeff reyizin Thoraxis'in önünde eğilin deyip kaslarını göstermesi ve herkesin gözlerinin faltaşı gibi açılması süperdi :D

9/10

4x5

Bende sevmedim bu bölümü.

Pierce'in düşüp milleti güldürmesi ve Altın çağımı yaşıyorum demesi güldürdü sadece.

6/10