- Reaksiyon puanı
- 19,191
- Puanı
- 1,060
Ayol pompye vermesin Allah korusunayyy pompy versene sen senaryonu nasıl yazıcak çok emrak ediyorum hahaha maskeli katil bombalı katil olur galiba her bölüdme bomba atar![]()
Ayol pompye vermesin Allah korusunayyy pompy versene sen senaryonu nasıl yazıcak çok emrak ediyorum hahaha maskeli katil bombalı katil olur galiba her bölüdme bomba atar![]()
Yapar mı yapar ondan beklerim ,demek istediğim ben 3 de yazarım 4 te ama pompy yazamadığı için beni şikayet ederayyy pompy versene sen senaryonu nasıl yazıcak çok emrak ediyorum hahaha maskeli katil bombalı katil olur galiba her bölüdme bomba atar![]()
Ayol pompye vermesin Allah korusun![]()
beyazsoya ver ozaman cnm o kabul ediyor 🙂🙂Yapar mı yapar ondan beklerim ,demek istediğim ben 3 de yazarım 4 te ama pompy yazamadığı için beni şikayet eder![]()
Şimdi okudum. Öncelikle gereksiz ayrıntıya kaçmışsın mesela ; ilk cümlede bu yüzden odada biz vardık yerine bizde diğer odadaydık diyebilirdin. Ufak tefek yazım yanlışları çarptı gözüme ama pek sorun değil onlar. Birde senaryom dan esintiler gördüm buda beni mutlu etti.Genel itibari ile güzel olmuş sonuda güzel bitmiş. Emeğine sağlık @cookies
Zaten okumuştum
Asla hemencik vazgeçmedim haftaya ve ondan sonraki haftada ben yazacam finale kadarda ben yazacamve diğer dizilerimide yayınlıyacağım 🙂
Dediğim gibi fazla sorun değil onlar da fazla ayrıntıya kaçmasan iyi olur.Dudaklarını yalaması falan birde yazış tarzını benzettim buda akıcılık kazandırmış senaryona
@cookies
Farklı hayatlar FF de 10Aa yazim hatalarimiHatalarim kendi kendine oluyor
Ayrinti yapmak içimden geliyor ama betimleyemiyorum
Senin senaryondan esintilermi ne gibi mesela
Aa begenmismiydin
Aa yayinla yayinla süper yaziyosun![]()
Ovv bn farkli hayatları okumadim galiba hatirlamiyorumFarklı hayatlar FF de 10gerçekte 50.bölüm de bitti
kadın hayatının 3 bölümü bitti
![]()
Ne üçü 4 dizi ForumdAkiler de varOvv bn farkli hayatları okumadim galiba hatirlamiyorum
Kadin hayatini bekliyorum ama 3 dizi nasil olcak![]()
Okumadim o zaman ne zaman yayinlandi forumda ?Ne üçü 4 dizi ForumdAkiler de var,naısl hatırlamazsın farklı hayatları okusan hatırlarsın
Bak hatta sezon finali bu Farklı Hayatlar Sezon Finaliokumamış olabilirsinOkumadim o zaman ne zaman yayinlandi forumda ?
Ben bunun hiçbirini okumadim yorumda yapmamisim
Tamam atıyorum hemenBen bunun hiçbirini okumadim yorumda yapmamisim
Gondersene hepsini![]()