Çiğdemin Zoraki Evliliği 4. Bölüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cookies
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ayyy pompy versene sen senaryonu nasıl yazıcak çok emrak ediyorum hahaha maskeli katil bombalı katil olur galiba her bölüdme bomba atar :kiki::kiki::kiki::kiki:
Ayol pompye vermesin Allah korusun :(

Şimdi okudum. Öncelikle gereksiz ayrıntıya kaçmışsın mesela ; ilk cümlede bu yüzden odada biz vardık yerine bizde diğer odadaydık diyebilirdin. Ufak tefek yazım yanlışları çarptı gözüme ama pek sorun değil onlar. Birde senaryom dan esintiler gördüm buda beni mutlu etti.:) Genel itibari ile güzel olmuş sonuda güzel bitmiş. Emeğine sağlık @cookies

Şimdi okudum. Öncelikle gereksiz ayrıntıya kaçmışsın mesela ; ilk cümlede bu yüzden odada biz vardık yerine bizde diğer odadaydık diyebilirdin. Ufak tefek yazım yanlışları çarptı gözüme ama pek sorun değil onlar. Birde senaryom dan esintiler gördüm buda beni mutlu etti.:) Genel itibari ile güzel olmuş sonuda güzel bitmiş. Emeğine sağlık @cookies

Aa yazim hatalarimi :( Hatalarim kendi kendine oluyor :(
Ayrinti yapmak içimden geliyor ama betimleyemiyorum :(

Senin senaryondan esintilermi ne gibi mesela :)
Zaten okumuştum :D

Asla hemencik vazgeçmedim haftaya ve ondan sonraki haftada ben yazacam finale kadarda ben yazacam :D ve diğer dizilerimide yayınlıyacağım 🙂

Aa begenmismiydin :)
Aa yayinla yayinla süper yaziyosun :bhr:

Dediğim gibi fazla sorun değil onlar da fazla ayrıntıya kaçmasan iyi olur. :) Dudaklarını yalaması falan birde yazış tarzını benzettim buda akıcılık kazandırmış senaryona :) @cookies

Aa yazim hatalarimi :( Hatalarim kendi kendine oluyor :(
Ayrinti yapmak içimden geliyor ama betimleyemiyorum :(

Senin senaryondan esintilermi ne gibi mesela :)

Aa begenmismiydin :)
Aa yayinla yayinla süper yaziyosun :bhr:
Farklı hayatlar FF de 10 :( gerçekte 50.bölüm de bitti :D kadın hayatının 3 bölümü bitti :)

Forum İstatistikleri

Konular
173,021
Üyeler
8,483
Son Üye
justking