- Reaksiyon puanı
- 19,180
- Puanı
- 1,060
Saol ölmek degilde @destere sakat kalabilir ve @Çiğdem- den intikam alabilir belkiGene mükemmel olmuş emeğine sağlık ,ayrıca benim dizime gönderme var sanki ,sonunu merak ettim gebermeyesin sakın ama yok ölmezsin sen
Ahkihkohkohkohkoh gercekten komikmisÇiğdemin abisi Yıldırım işte şimdi sıçmıştım.
ayyy cnm buraya gelince bir gıcık aldı vlla boğazımda hala öksürüyorum gerisine bakamadım vlla ahahhaha
okudum sonra ama 4.sahnenin ilk kelimeleride çok tehrikeli bence bu bölüm rtük ceza gelebilir dikkat et cnmSaol ölmek degilde @destere sakat kalabilir ve @Çiğdem- den intikam alabilir belki
Ahkihkohkohkohkoh gercekten komikmis
Oku kız devaminida @kvp-medya okumadi zaten
Duzenlerimokudum sonra ama 4.sahnenin ilk kelimeleride çok tehrikeli bence bu bölüm rtük ceza gelebilir dikkat et cnm
senden iyi senaryo çıkıyorr haa valla eline sağlık 😉Saol ölmek degilde @destere sakat kalabilir ve @Çiğdem- den intikam alabilir belki
Ahkihkohkohkohkoh gercekten komikmis
Oku kız devaminida @kvp-medya okumadi zaten
Teşekkürler daha neler neler var aklimda mesela @Çiğdem- le senin görmüş olmaniz lazim @xemrexxx @KayıpSehir için katil diyor acaba kimi öldürdüsenden iyi senaryo çıkıyorr haa valla eline sağlık 😉
beğendim cnm gerekli ilgiyi görür yakında bence devam etmelisin 😉😉😉Duzenlerim
Begendigin mi yani
Okunmadi ama bu bolum ya
Ediyorum zatenbeğendim cnm gerekli ilgiyi görür yakında bence devam etmelisin 😉😉😉
Ben mi gördüm :xDTeşekkürler daha neler neler var aklimda mesela @Çiğdem- le senin görmüş olmaniz lazim @xemrexxx @KayıpSehir için katil diyor acaba kimi öldürdü
Okumadinmi lo 3. Sahnenin son kismiydi galibaBen mi gördüm :xD
Etmişken benim Çığlığıda bünyene geçiriversene 🙂Ediyorum zaten
Hayır okudumda emre miydi emre bu senaryonda oynuyormuyduOkumadinmi lo 3. Sahnenin son kismiydi galiba
Geçirmiycem ben anca bu isi yaziyorum sen devam et çığlık dizisine olmasi final yap yada @Çiğdem- e ver o bnden daha boşEtmişken benim Çığlığıda bünyene geçiriversene 🙂
cnm sende 2.sezonu neden başlattınkı ozaman proje iptal oldu derdin ayzmak istemiyorsan neden başlattın sezonu@Çiğdem- senaryom senin kaleminden çıkmak istiyor
Aaa ne kadar şeysin insan bir zahmet alırr
@Çiğdem- senaryom senin kaleminden çıkmak istiyor
Aaa ne kadar şeysin insan bir zahmet alırr
senin senaryona bitiyorum fenaaa
Bilinmiyorcnm sende 2.sezonu neden başlattınkı ozaman proje iptal oldu derdin ayzmak istemiyorsan neden başlattın sezonu
Ben şimdi yazmasına yazarım pompy şikayet eder beni yoksa kimsenin ruhu duymazcnm sende 2.sezonu neden başlattınkı ozaman proje iptal oldu derdin ayzmak istemiyorsan neden başlattın sezonu
Ben şimdi yazmasına yazarım pompy şikayet eder beni yoksa kimsenin ruhu duymaz
ayyy pompy versene sen senaryonu nasıl yazıcak çok emrak ediyorum hahaha maskeli katil bombalı katil olur galiba her bölüdme bomba atarEvet iste ne guzel bütün totallik seyler bende
Alamam ya bn 11. Sinifim @Çiğdem- se parlaklara bakip duruyor
Bilinmiyor