Çiğdemin Zoraki Evliliği 4. Bölüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cookies
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cookies

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
19,180
Puanı
1,060
Çiğdemin Zoraki Evliliği 4. BÖLÜM -

1. SAHNE - GİZEM- BİR ODA

Yıldırımla beraber bu katın bütün odalarını dolaşmıştık toplamda 3 oda vardı.Birinde yaşlı bir kadın diğerindeyse yaşlı bir adam vardı .
Bu yüzden şu anda 3. Odadaydik ve bakışıyorduk.Çok yakışıklıydı yüz hatları Yunan Tanrılarini andırıyordu gözleri Kıvanç Tatlıtuğunki gibi masmaviydi.Ben ona bakarken o yataktan bir yastığı aldı sonra dolabı da açıp kendine bi yorgan çıkardı ve yere yattı.

Ne demek yere yatti ?! Yataktan kalktım ve yanına gittim uyumaya çalışıyordu.
Ben "Yerde yatarsan hastalanırsın geç yatağa ben yerde yatarım" dedim.
O bana maviş gözleriyle bakmaya başladı sonra dudaklarını yaladı. Tanrım dudaklarını yalarken aşırı seksi oluyordu.
O " Ben centilmen bi erkeğim senin gibi güzel kızın her tarafının tutulmasını ve hasta olmasını istemem" dedi.
Bende "Tamam o zaman beraber yatalım" dedim.
O bana şaşırmış bi şekilde baktı ama sonra yatağa geçt i bende yanına yatacaktim ki susadığımı fark ettim.
"Ben su içmeye gidiyorum sen bişey istiyomusun ? " dedim onun maviş gözlerine bakarken.
O gülmeye başladı "Mutfaktan mı? hayır ama çabuk gel seni özlerim" dedi bana hınzır bakış atarken bende gözlerimi devirip odadan çıktım ve mutfağa doğru yürüdüm.
Kapısının önüne gelince kapıyı açtım ve lamba yerine elimi uzattim tanrım lamba açılmıyordu bu sefer ters tarqfq doğru açtım yine açılmadı elektrikler gitmişti heralde diye düşünürken ensemde sert bi cisim hissettim ve yere düştüm heralde bayılıyordum.
2. SAHNE- ENVER -MUTFAK-

Çiğdemin zorlamasıyla kapidaki kişinin ensesine her zaman kullandığımız en büyük tqvayla vurmustum neymis efendim gelen çığlık olabilirmiş :(
Sonra elektrik geldi ve gözlerim kamaştı.Gözlerimi açıp kapatiyordum ki Çiğdemin bağırmasını duydum biraz kısık sesliydi ama bu kattakilerin hepsi duymuştur eminim.
Gözlerimi tamamen açtığımdaysa şok oldum Gizem yerde baygın yatiyordu.Hemen yanına gittim ve Çiğdeme sarildim
"Kolonya getir Çiğdem tam arkanda duruyor " dedim . Çiğdem donmuş bir şekilde oturuyordu onu sarstim ve "Arkandaki kolonyayi verirmisin " dedim.Sonra bana sarılmayı bıraktı ve arkasindaki kolonyayi alıp bana uzattı. Bende kolonyayi Gizemin her yerine sürmeye başladım.

Gözleri açıldığında bana iki tane tokat attı. Ben "Ahh " diye inleyip yanağımı tutarken ayağa kalktı
"Ya sen kimsin ki benim kafama tavayla vuruyorsun alçak herif" diyip beni tekmelemeye başladı maşallah baya güçlüydü.
Sonra "Gizeeeem " diye bi ses duydum ve sesin geldigi tarafa baktım Çiğdemin abisi Yıldırım işte şimdi sıçmıştım.Adam bana doğru yürüdü ve beni tekmelemeye başladı...

3. SAHNE - EMRE (ÇİĞDEMİN BABASI) - EVİ --

"Metin o evde neler kızıma kimse zarar vermeyecek anliyormusun beni ? Artı olarak benide o eve sokuyorsun" dedim Metine.

Metin benim ajanımdı o evde eskiden bahçıvan olan Metin Efendiyi öldürmüştü ve onun vücudunun kostümünü yaptırmıştık.Ilk baslarda gencecik çocuğa yaşlı kostümü giydirdigim için pismandim ama artık değilim diye düşündüm.
O "Sizi o eve sokmam zor" dedi.
Ben " Sen zoru başarmak için buradasın hadi koçum gitte merak etmesin konaktakiler " dedim o da evden ayrıldı.
O ayrilirken ben sesli düşünüyordum "Bende Emreysem Kaan denilen katilin elinden her şeyini alacağım " diye...

4. SAHNE - SELİM - DÜĞÜN--
O sarışın fahiseyle düğüne gelmistim çünkü bende davetliydim iyi mi :(
Düğün benle Çiğdemin düğününden daha iyi yerdeydi ehh Çırağan Sarayinda evleniyorlardi.
Şebnem (Fahişe) bana yaklaşarak " İçecek bi şey istiyomusun diye sordu "
Ona gülümseyerek "Tabiki iyi olur :) " dedim.Sonra o bana öpücük atarak içki almaya gitti.O gittikten sonra gelin müziği çaldı ve bütün herkes alkışlamaya başladı çünkü Çiğdem ve Can denilcek herif nikah masasına yürüyorlardı.Gelinliği bizim düğünümüzde giydiği gelinlikti ve ona yine çok yakışmıştı.Nikah masasına oturdular. Ben onlari izlerken Şebnem bana içki bardağı uzattı ben de teşekkür bile etmeden bardağı kafama diktim. O adam "Evet" demişti aynı benim dediğim gibi. Çiğdem de " Evet" dedi ve bende kayış koptu elimdeki bardağı yere atıp koşarak dışarıya çıktım ve Çiğdemin bana aldığı Kırmızı Ferrariye bindim. Bu arabadan kurtulmam lazımdı çünkü bu araba bana Çiğdemi hatırlatiyordu.Ben arabayi sürmeye hazırlanırken arabaya Şebnemde bindi. Bende arabayı sürmeye başladım. Arabayı aşırı hızlı sürüyordum.Sebnem bana "Durr" diye bağırıyordu.
Ben " Benimle ölmek istemezmisin hani beni çok seviyordun ya ? " dedim.
O " Selim nolur durdur arabayi bize zarar verme " dedi.
Bende bu kızın dırdırını dinlemekten sıkıldığım için arabayi derinliğinin çok fazla olduğunu bildiğim deniz kıyısınin orda durdurdum ve Şebnemi arabadan attım sonraysa arabayı çalıştırdım ve denize düştüm.

Araba batmaya başlamıştı ama ben hiç arabadan dışarıya çıkmadım hatta hatta gülüyordum...

Endeme sert birşey geldiden sonrasını hatirlayamazsin ))) bayiliyordum ne demek ya)))

Betimlemeler yine yok

Saol 😉
Aa iyi olmus :)
@cookies kardeşim ben akşama bakacağım şimdi çıkıyorum unutmam inşallah
Tamam ben sana hatirlatirim 😉
Olsun okursun sen hem o kadar uzun değil :)
Endeme sert birşey geldiden sonrasını hatirlayamazsin ))) bayiliyordum ne demek ya)))

Betimlemeler yine yok
Ya simdi betimlemeleride ekleseydim baya uzuycakti o yüzden eklemedim şimdilik hali bile uzun diyorlar :)
Begenmedinmi yani :)

Mrt-06 boykot uyguluyabilir
Benim senaryoma boykot var yakamoz-Asi ve akpli vadiciler tarafindan
Yok lo ndn boykot uygulasin başlığı degistirmis bi tek o kadar halbuki bu bölümün Wattpaddeki adı "SELIM CANINIMI SEVGİSİNİMİ SECTI ? " OLACAK :)

Hit'i boşver. Yorumları ve okuyanalrın sayısını dikkate al 😉
Oyle yapiyorum zaten ama bu diziyi okuyanlar bana hit umudu verdiler yoksa hiti takmam kara dogumgunum vardi sezon finali yaptim 11. Bolumde (sözde) hep 60-200 arasinda kisiler bakiyodu dahada devam etcektim ama boyle hikaye yazmak cok istedim ve boyle yazdim ama dedigim gibi okuyucular bana umur verdiler belkide @Çiğdem- in @xemrexxx i baltayla doğradigi bölüm baya hit alirim 😉

Forum İstatistikleri

Konular
173,021
Üyeler
8,483
Son Üye
justking