Ekliycem iste hemde surpriz bi karakterle hem ndn istemiyosunki kariyerine pozitif yansima olur sonra bisürü dizide oynarsin 😉
Yok yok başka ideallerim var benim.
Ekliycem iste hemde surpriz bi karakterle hem ndn istemiyosunki kariyerine pozitif yansima olur sonra bisürü dizide oynarsin 😉
Sen beni olaya niye katıyosun şopar
Sen beni olaya niye katıyosun şopar
Yok yok başka ideallerim var benim.![]()
Ya ndn diziye katilmak istemiyosunuz ? Bn bi dizimde yan rol yaptigimi sonra basrol yaparim @EnveR olayi gibi.Sen beni olaya niye katıyosun şopar
Yok ya bakıyorum arada öyle sıkı takip'de değilimSen ilgiyle takip ediyorsun böyle FF senaryo işlerini.![]()
Benim senaryomda oynayacak halkin polisinde riza baba ve ekibinin yeni dusmani umutYok yok başka ideallerim var benim.![]()
SaolÇok güzel olmuş, eline sağlık @cookies![]()
Bnm dizimi sıkı takiptesinYok ya bakıyorum arada öyle sıkı takip'de değilim
Ya ndn diziye katilmak istemiyosunuz ? Bn bi dizimde yan rol yaptigimi sonra basrol yaparim @EnveR olayi gibi.
Seni diziye kattim Umutcugum 😉
Tamam dizide beni başrol yap oynarım ayıpsınYa ndn diziye katilmak istemiyosunuz ? Bn bi dizimde yan rol yaptigimi sonra basrol yaparim @EnveR olayi gibi.
Seni diziye kattim Umutcugum 😉
Yok ya bakıyorum arada öyle sıkı takip'de değilim
Tekliflere açığım karar vericem hangisi uygunsa bakıcazOyna oyna bak @popmy 'dende teklif geldi yolun sonu açık bu işte.![]()
Sana geldi o teklifOyna oyna bak @popmy 'dende teklif geldi yolun sonu açık bu işte.![]()
Yolun sonunda iyi bi dizide basrol oynamak var 😉Oyna oyna bak @popmy 'dende teklif geldi yolun sonu açık bu işte.![]()
Basrol yapamamTamam dizide beni başrol yap oynarım ayıpsın
Oyle olcaksin zaten 😉Çok kötü bir karakter olmayı tercih ediyorum ben şuan tek isteğim bu birde dizide ölürken son iseğim sorulsun.![]()
Başrol yapmazsan olmaz birde @sokak sanati'nı benim şöför'üm yapYolun sonunda iyi bi dizide basrol oynamak var 😉
Basrol yapamam
Oyle olcaksin zaten 😉
Tamam tamam sorarlar![]()
Sana geldi o teklif
Yolun sonunda iyi bi dizide basrol oynamak var 😉
Basrol yapamam
Oyle olcaksin zaten 😉
Tamam tamam sorarlar![]()
O zaman siradaki dizilerimden birinde @Çiğdem- in partneri olursun 😉Başrol yapmazsan olmaz birde @sokak sanati'nı benim şöför'üm yap![]()
Ben seni çocuk yapcam yaramaz bi cocuk 😉
Başrol yapmazsan olmaz birde @sokak sanati'nı benim şöför'üm yap![]()
Bakılır teklifini düşüncemO zaman siradaki dizilerimden birinde @Çiğdem- in partneri olursun 😉
Bu diziye alamam seni.
Ben seni çocuk yapcam yaramaz bi cocuk 😉