Hangi dizi ? Bu dizi tuttu yani 😉
Dedim zaten biz hayali bir diziden bahsediyoruz diye Alper.
Hangi dizi ? Bu dizi tuttu yani 😉
Sen dizi yazsanaDedim zaten biz hayali bir diziden bahsediyoruz diye Alper.![]()
Sen dizi yazsana![]()
Yaratirsin bos vakit nolcakO kadar boş vaktim yokki ama teklif güzelmiş.![]()
Bu aralar baya yazan var aserat var kvpmedya var gözlemci var cigdem var fahriyevcen var var oğlu var bnm senaryomla @Çiğdem- inki en cok okunani 😉Yok boş ver.Sen yaz yeter.
Bu aralar baya yazan var aserat var kvpmedya var gözlemci var cigdem var fahriyevcen var var oğlu var bnm senaryomla @Çiğdem- inki en cok okunani 😉
Hoş pompynin reytinglerine gore pompynin dizileri bnm dizimi geciyor ama olsun![]()
Evet ama bnm avantajim şu :Baya kızışıkmış ortalık hayırlısı olsun.![]()
Oda Ab grubunda totalde ve Abc grubu hariçBu aralar baya yazan var aserat var kvpmedya var gözlemci var cigdem var fahriyevcen var var oğlu var bnm senaryomla @Çiğdem- inki en cok okunani 😉
Hoş pompynin reytinglerine gore pompynin dizileri bnm dizimi geciyor ama olsun![]()
Aslinda senin dizilerinde total bence bombalar patliyor silahlar saciliyor 😉Oda Ab grubunda totalde ve Abc grubu hariç
Evet biliyorum cigliga gore bomba bile ab kaldiAslinda senin dizilerinde total bence bombalar patliyor silahlar saciliyor 😉
Ndn oyle kaldi acabaEvet biliyorum cigliga gore bomba bile ab kaldi
vışşhh çok yaknlar @destere duymasın![]()
her bölüm frklı birisiyle yakınlaşıyorum bende hiçhyırlı görmüyorum bu işin sonunu ben
Aa ne guzel iste emrinde 3 erkek var tepe tepe kullanher bölüm frklı birisiyle yakınlaşıyorum bende hiçhyırlı görmüyorum bu işin sonunu ben![]()