- Reaksiyon puanı
- 41,537
- Puanı
- 1,060
Sen severdin Karadayıyı aslında izlesen.
İzledim.Etkileyici bir sahne olmuş diziyi izleyenler adına.
Sen de izle bir daha da üzül az.
O anda çalan müzik güzelmiş ama.![]()
Sen severdin Karadayıyı aslında izlesen.
İzledim.Etkileyici bir sahne olmuş diziyi izleyenler adına.
Sen de izle bir daha da üzül az.
O anda çalan müzik güzelmiş ama.![]()
Evet büyük ihtimal severdim aslında.Sen severdin Karadayıyı aslında izlesen.![]()
Evet büyük ihtimal severdim aslında.
Ama olmadı maalesef kaçtı artık o tren.![]()
3. Sezon yeni bir dizi gibi.![]()
iyimişküöük nazif burada Allah ım sen bizi @Çiğdem- in kem gözünden koru diyor
siz de bakın da üzülün biraz@destere @sürgünüm @ABAY_06 @ForumdashEkli dosyayı görüntüle 39818
ama duası kabul olmamış ki öldüiyimiş![]()
Reytingi araştiramıcam bu saaatte SFU izlicem dün gece senle uğraşacam diye geçiştirdim diziyiama duası kabul olmamış ki öldübu arada urdu 1 i görünce senin karadayı oralarda sezon finali tmiş 21 ya da 22 eylülde bir araştır 1 reytingi geçmiş mi
![]()
imkansız aşk olunca ergen kitle çok oliyiReytingi araştiramıcam bu saaatte SFU izlicem dün gece senle uğraşacam diye geçiştirdim diziyiNeyse 21 'de sezon finali yapmiş millet faceyi basmiş
![]()
Ara vermemişti hafta da bire düşürmüşlerdi [HASHTAG]#yalanatma[/HASHTAG] @xemrexxximkansız aşk olunca ergen kitle çok oliyizaten dizi ara vermişti zorla başlattılar
![]()
Ara vermemişti hafta da bire düşürmüşlerdi [HASHTAG]#yalanatma[/HASHTAG] @xemrexxx![]()
izlenmediyse demek kiAra vermemişti hafta da bire düşürmüşlerdi [HASHTAG]#yalanatma[/HASHTAG] @xemrexxx![]()
Napım hacı yaa olur olmaz şeyleri orda burda söylüyoru sonra müritleri gerçek sanıyor, sonra bide müritleriyle uğraş dur'Yalanatma' tagı nedir ya, Allah iyiliğini versin.
![]()
tekrar bölümüdür onlarNapım hacı yaa olur olmaz şeyleri orda burda söylüyoru sonra müritleri gerçek sanıyor, sonra bide müritleriyle uğraş dur
[HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] haftalık yayın akişina alınmıştı bi ara Karagül filanda yayınlanacaktı o zamanlar, sonra facebook'ta KRDYfanları yoğun istek üzerine hafta içi hergün yayınlanmasını istemişlerdi. Zaten @xemrexxx de konu olarak açmişti. Şimdi yayından kaldırıldı diyip akıl bulandırıyor
açtiği konu burda;
https://fav10.net/forum/threads/fanların-fendi-kanalı-yendi.225565/