Karadayı Genel Sohbet

Yeni karakterlerimiz:

Hüseyin Soysalan - Kütük Nail
Funda Eryiğit - Belgin
Sermet Yeşil - Sarı Cemal
Fatih Al - Sosyete Yusuf
Reha Özcan - Emniyet Müdürü Vehbi Duru
Özgür Emre Yıldırım - Murat

Bxfk-APCEAEGEF_.jpg

@ABAY_06 @sürgünüm @Forumdash @Çiğdem- @gizem ak
Bu sezon daha hareketli olucak :D

Bu sezon çok iyi olacak gelen oyunculardan en çok Sermet Yeşil, Hüseyin Soyaslan ve Funda Eryiğit'in performansını merak ediyorum.

Yeni karakterlerimiz:

Hüseyin Soysalan - Kütük Nail
Funda Eryiğit - Belgin
Sermet Yeşil - Sarı Cemal
Fatih Al - Sosyete Yusuf
Reha Özcan - Emniyet Müdürü Vehbi Duru
Özgür Emre Yıldırım - Murat

Bxfk-APCEAEGEF_.jpg

@ABAY_06 @sürgünüm @Forumdash @Çiğdem- @gizem ak
tamam bu isimler çok değerli kişiler ama mahir ayarında bir düşman karakter bekliyordum ben ezelde kıvanc tatlıtuğ kenana karşı koyabiliyordu ve dizinin heyecanı başka bir boyut kazanmıştı karadayıdada kenanla baş edebilen bir oyuncu bekliyordum ben 🙂🙂
mahirin herkesi çocuk uşak gibi dövmesinden aşırı şekilde sıkılıyorum 🙂🙂kaldıkı normalde çocukları bile o rahatlıkla dövemezsin yani :kiki::kiki:

Nasil ? MY hic izlemedinmi? Matrakci benim en sevdigim karakterdi .Not defterindede Mahir hoca rolundeydi o diziyi pek izlemedim
Yok artık Matrakçı mı?😱 Muhteşem Yüzyıl'ı bilmezmiyim. 3 sene izledim, finale kadarda ne oldu bitti takip ettim. Hürrem'in hastasıyız.:)

Yok artık Matrakçı mı?😱 Muhteşem Yüzyıl'ı bilmezmiyim. 3 sene izledim, finale kadarda ne oldu bitti takip ettim. Hürrem'in hastasıyız.:)
)) bende Hurremin hayranlarindaydim

bu arada akstan kacmazda Karadayinin 2 mekanimi kullanilmis ne.Adliye ve bizim yer.Gold yapim boyle reyting toplamak niyyetinde galiba)

Olgun Toker Benim Adım Gültepe'de oyunculuğuyla destan yazıyor resmen. Karadayı'da da Melih karakterini oynamış galiba. Nasıldı dizide @Yakamoz-Asi :D

Ölüm sahnesi süperdi. :D
Çok iyi bir oyuncuydu. Feride'nin gazeteci kardeşi rolünü canlandırdı.
Duymuşluğum vardı Melih'i bir yerlerden. :D İyi bir rolü varmış Karadayı'da. :D Adam rolünü oynamıyor yaşıyor resmen çok beğendim..

@yakup09 Karadayı geçmişi varmış Fevzi'nin abisinin ne diyorsun bu duruma. :A

Duymuşluğum vardı Melih'i bir yerlerden. :D İyi bir rolü varmış Karadayı'da. :D Adam rolünü oynamıyor yaşıyor resmen çok beğendim..

@yakup09 Karadayı geçmişi varmış Fevzi'nin abisinin ne diyorsun bu duruma. :A
Aynen, işte Karadayı'daki ölüm sahnesini izle, resmen sanki ben ölüyormuşum gibiydi, rol kabiliyeti yüksek.