- Reaksiyon puanı
- 36,001
- Puanı
- 1,061
Feridenin takip etmek için yolladigi kisi benceBiri takipmi ediyor bunları
elin yabanscısı ezelden muhteşem yüzyıldan yaprak dökümünden bile anlıyor )))Karadayı Türkiyenin en izleneni elin yabancısı ne anlar bu diziden
kenan olmasa ilk sezondan yayından kalkardı bence senaryosu çok yavaş ve komik olabilir çünkü kenancığım tek basına taşıyor diziyi 3 sezondur 🙂🙂🙂1-7 eylül tarihlerinde karadayının pakistan reytingi 0.86 olmuş 186 milyonluk ülkede 1.6 milyon izleyici tebrikler @destere @sürgünüm @Forumdash @gizem ak @Çiğdem- @ABAY_06 @cookies @Harunnn60
Kalite fazla gelmiş ne yapalım1-7 eylül tarihlerinde karadayının pakistan reytingi 0.86 olmuş 186 milyonluk ülkede 1.6 milyon izleyici tebrikler @destere @sürgünüm @Forumdash @gizem ak @Çiğdem- @ABAY_06 @cookies @Harunnn60
kalite görmesek yutcazKalite fazla gelmiş ne yapalım
esas bergüzar olmasa dizi ab de 3 reytinge düeşrdikenan olmasa ilk sezondan yayından kalkardı bence senaryosu çok yavaş ve komik olabilir çünkü kenancığım tek basına taşıyor diziyi 3 sezondur 🙂🙂🙂
artık yunan dergilerini tamiyim panpa karadayı dvdlerini satanlar kapağına taşıyor sonra dizi dvd leri satıldı izlenmiyi diyisin sen de
@xemrexxx
ve
[HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'cılar
@Yakamoz-Asi @sürgünüm @gizem ak @destere @Çiğdem- @ABAY_06 @ozgur2113 @Reytinger @raufcan.m @batuhankaralar
Cevap veriyorum: A şıkkı.ay yazık be karadayının pakistanlı fanlarına )) dizinin yayını duruyor sürekli adamlar isyan ediyor ama kanal da haklı be 185 milyonluk ülkede 1.5 milyon izlenen diziyi tutacak değil
@Forumdash @destere @sürgünüm @ABAY_06 @gizem ak @Çiğdem- @ozgur2113
Ekli dosyayı görüntüle 40227
bu zekayla senş karadayıya senarist yapmalıCevap veriyorum: A şıkkı.
Ortişlerim yeter ama yardıma ihtiyaçları olursa yok demem. Merhamet'in güzellerini görünce başka yere odaklanamadım.bu zekayla senş karadayıya senarist yapmalı
Kalite fazla gelmişay yazık be karadayının pakistanlı fanlarına )) dizinin yayını duruyor sürekli adamlar isyan ediyor ama kanal da haklı be 185 milyonluk ülkede 1.5 milyon izlenen diziyi tutacak değil
@Forumdash @destere @sürgünüm @ABAY_06 @gizem ak @Çiğdem- @ozgur2113
Ekli dosyayı görüntüle 40227